Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #19777

2014-01-17 19:09

Domnule Basescu, nu ne-ati reprezentat niciodata. Singurii pe deplin reprezentati sunt cei din familia dvs si cativa acoliti de-ai dvs, chiar prea consistent reprezentati cu totii, atat la propriu, cat si la figurat. Incercati sa iesiti cat mai repede si mai elegant din aceasta functie, atat cat mai puteti dvs, prin conduita si educatia care va caracterizeaza, ca macar in aceste ultime momente sa dati aparenta unei revelatii care sa insemne o minima "mea culpa" fata de acest popor pe care nu l-ati iubit niciodata. Sigur Gazpromul o sa va dea cele mai bune sfaturi in privinta asta. Eu deja v-as multumi anticipat pentru o astfel de hotarare inteleapta. Pentru Eba sa nu va faceti probleme: la cat de inteligenta, de bine pregatita, intotdeauna caracterizata de ascensiunea pe forte proprii, asa cum cu totii am constatat :)), cu siguranta ca orice angajator se va bate sa si-o puna pe statul de plata pe bune. La fel si cu cealalta, Ioana: fiti sigur ca toti factorii interesati de acte notariale se vor calca in picioare si dupa ce nu veti mai "fi" ca sa lucreze cu cineva care, sub auspiciul unei note de 5.70 la teza inchisa la scris, e un mare succes in domeniu. In incheiere, va urez: Sa navigati bine si sanatos "dupa aceea"!