Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #9777

2014-01-17 07:50

băsăscu racoare rahoveanu....catre maria dragostea lui... mărie,am infrinto.

BEC la final: 69.92 %.

mărie,am infrinto-n fericire! pregateste valizoiu ca tre sa merg la rahova ca ma asteapta bombo si sa nu uiti anal-lifia aia de vazelina care rezista la frecare intensa si extraordinar de intensa............
si lu Ileana nutzy sa-i transmiti tu marie,ca rahova nu-i in congo si ca are drept de sedere si ea pe aici............. la portocacanie vedere........

Si lu fostul prim sinistru boc si lu demisu hungurenu si hungurenilor lui sa le transmit ca-I astept si pe ei plus toate fostele guverne pd minus L sa-si preschimbe prenumele in rahovenii mei.

Si ei de asemenea sa nu uite acasa anal-lifia mult rezistenta la frecari ultra intense si la zdruncinaturi salbatice……..

Oricum,de acum incolo rahovenii mei, racorenii mei, analii mei,fundenii mei,acceptii mei,asur-ii mei,o sa ne salutam pe malul marii rahovene la dusul comun cu formula: hai sa ne dam la scufund :))))))))))))))))))))))))))))))))

bancul zilei

basescu catre maria care n-a votat:

marie m-am inscris in asocoatia gay accept a lu buhucianu si de acum incolo,numele meu complet o sa fie basescu rahoveanu racoare accept buciuceanu

stirea zilei:

basescu s-a inscris in accept! :))))))))))))))))))))))