Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #3364

2014-01-16 20:34

In primul rand vreau sa va semnalez faptul ca pe sit-ul " Petitia online".... eu nu am gasit petitia s-o pot vota....
In al doilea rand, declar ca voi semna ori cate petitii veti initia cu speranta ca vor exista si repercursiuni in favoarea noastra! Poate ca cineva care are competenta va incheia acest cosmar a Romaniei si al romanilor!!! Nu am nicio nadejde privind Parlamentul care continua o vacanta jenanta, penibila, imorala, jignitoare la adresa poporului acesta pentru care majoritatea nu a adus nicio modificare legilor care lovesc interesul presei, a poporului....
Eu sunt bolnava neoplazica si dupa 32 ani de munca.... am o pensie de 700 ron....iar " norocul" meu ca ma pot descurca si supravietuii este tocmai aceasta boala... care imi aduce un ajutor social....
Fiul meu, a fost beneficiarul unei burse Regale a Angliei pentru un doctorat in specialitatea lui. Cu toate ca a predat in Universitati in Anglia, China.... reintors in tara, nu numai ca nu a putut obtine un post in invatamantul superior desi calificarea ii permitea postul de conferentiar. Evident ca nu a fost posibil desi are un CV excelent. I s-a oferit un post mediocru cu un salar 2000 ron din care la scurta vreme premierul Basescu l-a taiat 25% din salar dupa care din 1500 ron cat i-a ramas a platit 1000 ron chirie pentru o camera intrun apartament unde mai locuiau trei tineri ! Ramanand cu 500 ron pe luna in Bucuresti, a decis sa plece din nou din tara ca sa munceasca...!!! Eu am o varsta, sunt bolnava, l-as dori in tara, sa fie mai aproape de mine, sa am un sprijin in situatia mea . Conditiile actuale ale Romaniei nu ii ofera fiului meu un loc de munca decent dupa o faculatate si un masterat absolvite cu nota 10 si un doctorat in Anglia la care a lucrat 7 ani.... Nu as vrea sa mor fara sa vad ca fiul meu poate sa lucreze in tara lui unde sa fie apreciat si recompensat conform pregatirii lui .... si nu inainte de a vedea ca regimul Basescu... nu numai ca s-a incheiat ci mai ales nu inainte de a-l vedea pe acest tiran , familia si acolitii lui ca isi ispasesc zilele in puscarie!!!! Ajutati-ne cu toate instrumente pe care le aveti!!!!