Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #2217

2014-01-16 20:17

in 2o1o si 2011 mi s au taiat salariile nu cu 25% ci de exemplu mie cu 43 %{vechime,sp[orturi}am lucrat in politie,peste 3o ani,la post politie ca ajutor si sef de post,24 din 24 ore,in 2o11,prin decizia lui si a Guvernului condus de el s au desfiintat posturile de politie comunale,raminind singur in fosta comuna,la o populatie de peste 5ooo locuitori si suburbana municipiului Iasi,situatie operativa complexa,am fost nevoit sa ies la pensie,motivatia pe caz de boala{hernie disc.L1 L5,stinga si dreapta in bascula,si acum ma judec cu alti colegi,cu statul si MAI si datorita acelei aberante Legi263 data de el si Boc si care este si astazi si pe care noii Guvernanti,in special dna CIMPEANU refuza sa o abroge,sa ne faca si noua,in speta si mie,pensii militare,de sewrviciu,ca si colegii mei iesiti inainte de decebrie 2010..eu am iesit in decembrie 2o11,intrunind toate criteriile,peste 3o ani de cascheta,peste 5o ani virsta,dau ex.colegi care au iesit in 2oo5,s a,au pensii cit mine sau mai mari,plus salariile compensatorii complete.iar sa revin la Basescu,a facut multe rele,si nea facut de rusine peste tot,si totusi l au votat peste 5 mil.romani,oare ce a fost in capul lo?,dar a facut virf,capac in seara aceasta cu comportamentul grobian,badaranesc si nedegvat si mincinos de atitea ori a unui Presedinte de tara,daca Vociculescu a fost securist,si nu cunosc,poate a fost,dar el ce a fost?ca a trait pe cai mari si pina in 89,nu orcine era peste granita,functii etc,Anvers..sunt multe de spus.multumesc.