Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #24180

2014-01-13 09:30

Buna ziua cu respect ioan ,ma bucur foarte mult ca ati luat in sfarsit aceasta ideie care ne macina mai pe toti romani de rand ,am ajuns mai rau ca pe timpul comunismului ,ce nu stie cei tineri saui in special lumea care traiesc pe la periferiile orasului si nu au contact vizual cu lumea ,ca revolutia a fost furata si au murit foarte multi pentru ca noi sa avem libertate din toate punctele de vedere dar traim mai rau si sincer in fiecare zi sufar ,ce ne-a adus schimbarea din '89 ?Pentru noi oameni de rand ne-a adus saracie am ajund mai rau ca cei din asia ,iar pentru majoritatea celor ce conduc Romania de azi au adus mare schimbare pentru a face infractiuni si avere pe seama neamului nostru romanesc.Multumesc din suflet realizatorilor t,v. antena 3 ca sau gandit a pune in practica aceasta petitie care cred eu ca este interesant ca fiecare roman sa isi spuna durerea .Noi suntem vazuti prost in ntarile mari ale europei si a le lumi din cauza celor ce canduc tara asta frumoassa si furata de jmekeri