Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #23654

2014-01-12 23:09

Doresc un presedinte competent pt Romania ,care sa faca ceva pt aceasta tara ,ca sa ne intoarcem toti romanii din strainatate acasa ,sa muncim pt tara noastra ,nu sa fim sluga la straini.Avem o tara frumoasa si bogata care ar dori multi s-o aiba ,dar am avut parte doar de politicieni si presedinti care s-au gandit doar la interesele lor personale si nu la cele ale romanilor .Basescu a vandut tot ce era mai de pret in tara ,dar unde sunt banii ?Unde-i flota romana sau banii de pe ea ?La el in cont ? Iar noi romanii suferim prin strainatate ca sa castigam un leu cinstit?Ne-am saturat de asemenea incapabili ,vrem un trai mai bun si o conducere pe masura .De ce l-am omorat pe Ceausescu ?Ca s-o ducem mai rau ca pe vremea lui? De aceea s-a varsat sange la Revolutia din 1989 ,ca s-o ducem mai greu ca si atunci ?Astia ar merita spanzurati de vii ,nu impuscati ca Ceausescu .Tot ce-a construit Ceausescu ,astia au distrus ,au vandut iar noi poporul murim de foame .Asta e democratie? E rusinos in ce hal am ajuns .Vrem schimbare in bine ,vrem oameni competenti si cu frica de Dumnezeu ,ca ne-a ajuns cutitul la os :Desteptati-va romani si haideti sa facem ceva pentru tara noastra !