Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #22873

2014-01-12 19:15

sa ne ajute bunul dumnezeu sa scapam de COMUNISTU BASIST ,DE CORUPTIE SI JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA -va marturisesc caci lucrez in Italia de 10 ani urmaresc programul Antena 3 cind pot caci ,lucrez insa cind aud tot ceea ce se intimpla in ROMANIA nu inteleg un lucru si ma intreb ,a fost rau prima de 89 ?si raspund a fost greu nu rau ,la diferenta e asta atunci aveam o ROMANIE bogata si cu locuri de munca la alegere si cu putina libertate ,insa acum avem libertate si o ROMANIE devastata,condusa de incapabili ,saraca ,devastata ,lipsita de puteri cu multi incapabili ,cu multi hoti care fura si se inbogatesc pe spinarea noastra,daca ar fi confiscate toote averile si conturile celor ce nu au justificare de unde vin banii s-au averile am avea bugetul mult mai mare ,am mari salarile si pensile care sint de mizerie .Ma intreb unde merb toti asìcesti bani si cind ii recuperam de la cei ce i-au furat si si-au construit palate ,vile ,hoteluri ?este cineva capabil sa-mi raspunda la o asemenea intrebare care nu-mi da pace.va multumesc si doamne ajuta sa speram caci cineva ne v-a salva Romania si va face dreptate !