Abuzurile din Romania trec oceanul

Äimee
Musafir

/ #22543

2014-01-12 18:13

Anul trecut cand doamna Reding ne facea morala, mi-am adus aminte de o reclama cu o mare incarcatura de adevar care s-ar fi potrivit manusa spre a-i fi transmisa doamnei cu pricina. Add-ul spunea: "Dumnenata stii cine sunt eu? Sunt cetatean european SI AM DREPTURI?" asta pentru a-i aduce aminte doamnei si colegilor dansei de opinie pro-prezidentiala... de asemenea cineva ar fi trebuit sa le aduca aminte si colegilor de Uniune de pe vechiul continent si celei de peste ocean ca, in conformitate cu principiile de baza ale democratiei MINORITATEA SE SUPUNE MAJORITATII, iar noi cei ce i-am cerut prin vot valid domnului Basescu sa plece in pacea lui, AM FOST MAJORITARITARI..
As mai intreba reprezentantii falnicei democratii americane daca la dansii acasa s-ar putea urmari PENAL un demnitar al statului sub acuza de INSTIGARE LA VOT??? a se readuce in amintire add-urile actorilor de la Hollywood care promovau prezentarea la vot si subliniau IMPORTANTA EXERCITARII ACESTUI DREPT UNIVERSAL al fiecarui om, in conditiile legii..
poate ca domnilor procurori cineva ar trebui sa le aduca aminte cate sute de mii de oameni au murit sau au intrat in puscarii, TOCMAI PENTRU A AVEA DREPTUL LA VOT SI A SI-L EXERCITA IN CONSECINTA...

ar fi multe de spus, si nu le spunem , ar fi de protestat in Parlamentul European si protestam 'sotto voce', ar trebui sa-i punem 'diplomatic' la punct pe toti cei care ne dau lectii, sau sa le luam obiceiul si sa le oferim si noi lectii la ei acasa...sau nu?