Abuzurile din Romania trec oceanul

musafir

/ #22121

2014-01-12 16:58

Fratilor vrem sa trimitem pe EBA la scoala nu in PARLAMENTUL EUROPEN........ne-am facut de ras cu asemenea specimene trimie...EBA, MACOVEI care sunt tradatori de tara...FUGA CU PARA LA INALTA POARTA/.......cu hartiuta scrisa de tatucu.......mi-a placut cand a fost surprinsa de camere cum se stramba...........eu crec ca nu e normala ca si tatucu.........a fost trimisa sa LATRE in parlament nu sa faca bine acestei tari....acesti oamenii nu pot face bine...........este huiduit la cununie la CSM si pe oriunde merge......nu stiu cum mai are curajul sa iasa in fata noastra....dar la asemenea nesimtire!11.....a inceput sa hahaiasca chiar si cand era in mijocul preotilor ......HAHAITU NU PRESEDINTELE MEU...la CIRESICA se poate face asa ceva nu in fata inaltelor fete bisericesti...nu le i-au apararea ca au si ei bubele lor dar cand e o poza de grup trebuie sa dovedim seriozitate ca PRESEDINTE.............SINCER IMI E RUSINE CU ACEST PRESEDINTE....de fapt de la REFERENDUM nu ma mai reprezinta....el de atunci ii reprezinta pe ZEGREAN, ASPAZIA, MORAR, CODRUTA, FOSTI CARE AU FOST RECENT SCHIMBATI DE LA CSM, CEAUSESCU DE LA CURTE CARE I'A FOST RUSINE CU NUMELE LUI SI A SCHIMBAT....PE CEI DE LA CNA...LAURA GEORGESCU...RUSINE COCOANA CA TE-AI MURDARIT SI TU...PACA NU ERAU DESTUI!!!!