Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #14842 TRAIASCA LATRINELE !!!

2014-01-10 20:51

Semnez aceasta petitie pentru a arata ca romanii au avut dreptate atunci cand au votat prin referendum-ul din 2012 suspendarea presedintelui Traian Basescu! Inca de atunci intelesesem ca in Romania se faceau cele mai mari abuzuri asupra institutiilor statului, mai ales asupra justitiei pe care si-o subordonase pentru a o transforma in intrument de opresiune si de razbunare politica (impotriva tuturor adversarilor politici si impotriva poporului roman care nu il votase in 2009!), sociala (razbunare impotriva poporului roman care nu il mai voteaza)!
De asemnea, semnez aceasta petitie pentru ca astfel de situatii sa nu se repete! Dictatura comunista si folosirea serviciilor secrete impotriva poporului roman trebuie sa inceteze! IMi pare rau ca forurile internationale au fost induse in eroare de o propaganda care a incalcat orice legislatie in vigoare in Romania, inclusiv Constitutia Romaniei! Tot ceea ce imi doresc este restabilirea adevarului: statul de drept in Romania nu inseamna Traian Basescu si doar avantaje pentru familia acestuia! Statul de drept nu inseamna subordonarea institutiilor fundamentale ale statului intereselor "presedintelui" Traian Basescu si familiei acestuia! Perceptia mea asupra sintagmei "statul de drept" inseamna independenta justitiei (nu cea actuala subordonata in chip dictaorial lui Traian Basescu si cu executarea ordinelor acestuia!), inseamna functionarea independenta de politica si de vointa de moment a domnului Traian asescu! Nu degeaba opt milioane de romani au iesit la vot in iulie 2012, din care 7.400.000 au votat pentru demitere! Vot calcat in picioare de foruri internationale care au preferat sa umileasca si sa nu ia in seama vointa poporului roman! Acesta este motivul pentru care semnez aceasta petitie....fara prea multa speranta! Rusine pentru modul in care a fost tratat poporul roman!