Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #11445

2014-01-10 13:13

Sunt unul din cei 7,4 mil de oameni ce am votat suspendarea presedintelui , caci nu se mai putea ! Si ce am realizat, suntem in continuare condusi de acest < guvernator>,care dupa o perioada de a iesit iar la atac ! Am votat schimbarea , am avut mare incredere in forta USL , care cu o majoritate covirsitoare , puteau sa schimbe ceva din tot ce a < otravit> acest om timp de 9 ani in Romania !!Desamagirea e mare , merge mai departe in multe directii, nu s-a reusit sa se indrepte legi , care sa nu mai faca rau tatii !! In sfirist vine < O RAZA MARE DE LUMINA SI DE SPERANTA > , venita de unde ??? ANTENA 3 - autor !!Bravo voua , veti reusi sa intoarceti adevarul pentru Roamnia , ceace nu au facut nici cei din Parlamentul nostru si Parlamentul European , unde suntem reprezentat?????? Si-au pierdut cu totii simtul de dreptate si patriotism , de luptator pentru adevar si deptate ??? !! Noi multumim ca existati , sunteti < BASTIONUL ADEVARULUI SI DREPTATII ! > Sa dea D-zeu sa fie de folos , pentru Romania !!!