Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #11257

2014-01-10 12:52

►2014.01.10, 14:50; georgescu.crinel.adrian@gmail.com → lăsaţi un comentariu (http://www.petitieonline.com/v/18554168/8VAVYY):
-subiect: comentariu G.C.-A. ataşat scrisorii ”Abuzurile din România trec oceanul” [URSU Adrian, GÂDEA Mihai, … (2014.01.10; 14:14; 57.148 semnături)];
►mă bucur că în ţara asta mai există oameni care văd viitorul mult mai bun fără BĂSESCU (nu domnul BĂSESCU …);
►recunosc că, ultima oară (prin 2009), m-a păcălit şi l-am votat iarăşi să ducă România de drumul disciplinei militare ...; ulterior, când a spus că reduce pensiile cu 25%, am înţeles că personajul intitulat BĂSESCU este o jigodie mincinoasă; deci, nu mai putem fi [eu cu el (nu dânsul)] în aceeaşi tabără; el, în tabăra răutăcioşilor, mincinoşilor, înfumuraţilor [aidoma ălora 2 procurori (cu titulatura doar ...) de la D.N.A.; PAPICI(ULICĂ) ... (şi cum dracului l-a mai intitulat mă-sa, în nemernicia ei ...), BOJAN(ICIULICĂ) ... (deasemenea, cum s-o mai fi chemând jigodia dracului ...); şi aşa-zişi procurori d-ăştia mai sunt în viaţă şi pe la Ploieşti ...], îmbuibaţilor peste noapte; eu, în tabăra săracilor, dar măcar corecţilor;
►deasemenea, recunosc că, acum, l-aş omorî fără rezerve/reţineri; dar nu mai pot ajunge la el ...; că-l apără s.p.p-iştii ...; dar, cel puţin, mă rog să dispară fizic cât mai repede dintre cei vii ...! să se ducă cât mai repede după mă-sa! Amin!
►la petiţie, am depus 3 semnături [eu (57.146), soţia (57.147), fiul (57.148)]; şi mă străduiesc să-mi conving cunoştinţele/colaboratorii s-o semneze şi ei, cât mai repede;
GEORGESCU Crinel-Adrian, lt.-c-dor.M.AP.N.(rez.), ing.(radioelectronică de aviaţie);
comunicaţie: e-mail: georgescu.crinel.adrian@gmail.com; tel.: 0040-720-410.284, tel./fax.: 0040-344-118.382;