Abuzurile din Romania trec oceanul

NELU SIBIU

/ #10534 BRAVOS ANTEA 3

2014-01-10 11:26

Cand ma gandesc ca am votat la referendum sa plece basescu si la alegeri apoi sa vina usl, iar primul lucru facut de cel pe care-l laudati atat, vvponta a fost acela de a-mi demonstra ca nimic nu conteaza decat puterea va intreb in numele cui faceti acest demers. Dovada, pactul cu baselu si calcarea in picioare a tuturor principiilor pentru care eu si alti 7 milioane de Romani am votat referendumul si mai apoi usl-ul, cum sunt aprobarea de guv ponta a tot ce combatea cand era in opozitie vezi: taxe si impozite, interesele din jurul extractiilor de gaze si resurse aurifere si culminand cu intentia deschisa de a se ferii de raspunderea in justitie prin legea amnistiilor nu face decat sa va aduca in zona ridicolului si a dezinformarii nespunand nimic de incalcarile grosolane a legilor de catre guv. PONTA SI parlamentului RO. Pacat ca am crezut in onestitatea postului antena 3 iar dv. v-ati transformat radical in televizia usl-ului. PACAT, PACAT SI RUSINE

PS. Sigur ca cei care au pareri critice la adresa lui ponta si mai nou a antenei 3  nu sunt luati in seama, dar e bine sa stiti ca nu aveti doar aplaudaci . Sunt si oameni carora le pasa atunci cand vad manipulare ordinara menita doar sa laude un grup politic si discutand doar tangential si deturnand gravitatea unor abuzuri grosolane facute de guvernul pe care-l slujiti.