Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #8063

2014-01-10 07:05

Nu inteleg de ce Basescu este credibil si dupa ultimile alegeri ? Am inteles ca votul aseaza in ierarhii pe alesi dar la noi nu !!!!!Probabil ca si in UE si in SUA sunt aceleasi metehne unde cei care au SRI sau CIA trebuie sa conduca tara !Basescu poate face orice cu oricine ca tot el este credibil !!!!!Ce ma mir de SSUA la care ne plangem ei au fost cei care au omorat in razboaie de ei inventate chipurile pentru democratie . Nimic mai criminal sa omori oameni ca ei sa conduca si mai asteptam dreptate ,democratie de la cea mai criminala tara ,numai pentru ca ei sa o duca bine . Se observa de la distanta ca daca nu mai ataca nici o tara cu bombardamente a scazut economia lor si sunt in regres economic . Armele au omorat nu numai oameni ci si mult cantata democratie !Am semnat petitia cu care cred ca se vor strge la c...r sau fiindca este electronica nu se va obosi numeni cu ea nici sa o citeasca . S-a obesrvat ca la referendum trimisul american ne-a catalogat drept hoti ca am furat voturi ,2 milioane exct cum a spus procurorl pus de Basescu sef si cu Macovei . Sunt de aceiasi teapa niste mincinosi . Noi nu avem voie sa votam pe cine vrem ! Poate nu stiti la noi s-a instalat un comunism democratic ,adica innumele democratie trebuie sa conduca acelasi om cu fetele lui cu familia cu SRI ,Parchete .CSM ,Asa era in comunism nu puteai sa spui ceva de Ceausescu ca te lua si te baga in procese de drept comun ! Asta este un comunism condus de burghezi in numele democratiei !Mai nou si de viitori mosieri ! Nu m-as mira ca la viitoarele alegeri prezidentiale sa nu se valideze decat pe cine vrea Basescu si sa ne trezim ca suntem iarasi hoti declarati de cine stie ce secretar de stat a SUA sau careva din Ue ! Atata timp cat romanii nu ies in strada ca pentru Arafat noi ne meritam soarta .