Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

2014-01-10 07:03

Ne-am saturat de o politie politica,condusa de Cotroceni,subordonata presedintelui

Musafir

aceasta dictatura este mai rea decat cea ceausista

Musafir

Daca in biblie se spune ca in fata lui Dumnezeu toti oamenii sunt egali ,atunci de ce in fata marilor puteri suntem tratati ca cetateni de rang inferior cu drepturi mai putine pentru autodeterminare ? ? ? ?
Sa ne lase sa ne bucuram si noi de putina libertate
,si sa ne decidem soarta asa cum ni-o dorim.

Dorim respect pentru a oferi respect.

Musafir

#8054 Re: Mihai

#166: Mihai - Mihai 

nu ai mama tuuuuuuro????!!!!!!!!!!!!

Musafir

#8055 vio viorica

de ce nu au reactionat americanii si atunci cind nu au fost recunoscute cele 7400000voturi impotriva lui Basescu in schimb reactioneaza la minciunile Monicai Macovei Pt ca Basescu este omul lor!!!!

Musafir

2014-01-10 07:04

Sa fim demni ca natiune, sa ne conducem singuri, iar pe americani I-am asteptat destul si nu ia interesat de noi in perioada comunismului, acum sa ne lase sa alegem noi, cei care am votat, si nuntem putini, ce ne dorim, dupa propriile noastre. Sa nu ne mai dea lectii nimeni.

Musafir

Felicitari!

Musafir

Aceste inalte oficialitati, ar trebui informate si despre cele peste 370 de plangeri penale ianintate de GUVERNUL ROMANIEI, catre organelle abilitate, dar pana in present, nimeni nu a miscat un deget pentru a demara aceste plangeri penale.

Musafir

va felicit din toata inima ptr. initiativa

Musafir

trebuie sa terminam o data cu basescu

Musafir

Sunt indignat de abuzurile din tara mea, de politizarea justitiei generata de regimul Basescu si dr atitudinea UE si a US. Mi-as dori ca cei din fruntea noastra sa fie mai demni. Avem oare un ministru al justitiei?

Musafir

Singura modalitate de a sanctiona clasa politica este votul.Din pacate faptul ca votam tot fel si fel de ...(nici nu mai stiu cum sa le spun),asta meritam.Imi pare rau ca unii se vor supara.

Musafir

2014-01-10 07:05

Nu inteleg de ce Basescu este credibil si dupa ultimile alegeri ? Am inteles ca votul aseaza in ierarhii pe alesi dar la noi nu !!!!!Probabil ca si in UE si in SUA sunt aceleasi metehne unde cei care au SRI sau CIA trebuie sa conduca tara !Basescu poate face orice cu oricine ca tot el este credibil !!!!!Ce ma mir de SSUA la care ne plangem ei au fost cei care au omorat in razboaie de ei inventate chipurile pentru democratie . Nimic mai criminal sa omori oameni ca ei sa conduca si mai asteptam dreptate ,democratie de la cea mai criminala tara ,numai pentru ca ei sa o duca bine . Se observa de la distanta ca daca nu mai ataca nici o tara cu bombardamente a scazut economia lor si sunt in regres economic . Armele au omorat nu numai oameni ci si mult cantata democratie !Am semnat petitia cu care cred ca se vor strge la c...r sau fiindca este electronica nu se va obosi numeni cu ea nici sa o citeasca . S-a obesrvat ca la referendum trimisul american ne-a catalogat drept hoti ca am furat voturi ,2 milioane exct cum a spus procurorl pus de Basescu sef si cu Macovei . Sunt de aceiasi teapa niste mincinosi . Noi nu avem voie sa votam pe cine vrem ! Poate nu stiti la noi s-a instalat un comunism democratic ,adica innumele democratie trebuie sa conduca acelasi om cu fetele lui cu familia cu SRI ,Parchete .CSM ,Asa era in comunism nu puteai sa spui ceva de Ceausescu ca te lua si te baga in procese de drept comun ! Asta este un comunism condus de burghezi in numele democratiei !Mai nou si de viitori mosieri ! Nu m-as mira ca la viitoarele alegeri prezidentiale sa nu se valideze decat pe cine vrea Basescu si sa ne trezim ca suntem iarasi hoti declarati de cine stie ce secretar de stat a SUA sau careva din Ue ! Atata timp cat romanii nu ies in strada ca pentru Arafat noi ne meritam soarta .
SYS

Ochiul caracatitei coruptiei se afla in justitie.Isi alege victimele la comanda Cotroceniului.Trebuie sa fi tamp sa nu observi cata injustitie exista in justitie.Doar Dumnezeu cel milostiv ne mai poate salva din tentaculele ei.

Musafir

Suntem destui amărâţi în această ţară şi nu ne-au ajutat aproape cu nimic, măcar să nu ne mai umilească.

Musafir

Iubesc Romania si o doresc o tara demna si prospera, o tara a romanilor. Impreuna vom reusi!

Musafir

Băsescu A FOST DEMIS ASTĂ VARĂ! Și e încă la Cotroceni. Acesta mi se pare de departe cel mai cumplit abuz la adresa românilor.

Musafir

DACA VREI SA CUNOSTI CU ADEVARAT UN OM ,SA-I CUNOSTI CARACTERUL, DA-I O FUNCTIE DE CONDUCERE!
petru

#8069 10 ani de de tiranie securisto-comunista cu Basescu

Traiesc cu speranta ca incepand cu anul 2015 sa se schimbe ceva in bine pentru cei mai multi dintre noi care au avut de suferit mai cu seama in perioada(2004-2014)cat aceasta tara a fost condusa de acest presedinte cu metode securisto-comuniste prin cozile de topor din structurile statului fidele acestui om.Doresc ca puterea care a castigat increderea populara a celor mai muti dintre noi sa faca cateva schimbari asteptate dupa parerea mea de majoritatea dintre noi cei care am avut de suferit in ultimul timp si nu numai;
-sa fie eliminati de urgenta cozile de topor din toate structurile statului care au fost loiale presedintelui(securisti,magistrati,politisti,persoane din institutiile statului etc.)care au facut atat rau cel putin in aceasta perioada.
-sa fie pusi in functii de raspundere oameni pe criterii de competenta si nu inregimentati politic(la aceasta data sunt mentinuti si pusi in diferite functii atat la nivel central cat si la nivel local oameni care nu sunt competenti).Sant oameni cu pregatire si cu expertiza in toate domeniile care sunt condusi si chiar umiliti de oameni ajunsi sa detina anumite demnitati.
-sa ajunga in parlament oameni de buna calitate care doresc binele tarii,sa nu mai fie permanent preocupati de interese personale,sa treaca de la un partid la altul.
-consider ca pentru Romania la ora actuala numarul parlamentarilor este exagerat de mare.
-sa fie promovata o lege a salarizarii si a pensiilor echitabila pentru toti romani;de ce un magistrat,un securist,un politist sa aiba un salariu sau o pensie de cateva ori mai mare decat un medic,profesor sau inginer.
Cu siguranta sunt multe de schimbat in bine pentru aceasta tara.Va marturisec ca pentru mine care am depasit varsta de 62 ani si mai lucrez,am fost pus in situatia sa-mi fie frica in ultimii ani mai ceva decat in perioada de dinainte de anii 90.

Musafir

Doar "Fiscul" ar trebui remunerat, nu sistemul basist care produce ne produce paguba.

Musafir

2014-01-10 07:06

Destul!
nicolaee

#8072 Subiect

nimeni nu a putut sa asupreasca o populatie , un neam, - niciodata aceste forte nu au stiut sa invete din istorie, voturile le dau aripi dar furia poporului nu o poate stapanii nimeni.
Cu totul deacord cu dumneavoastra d Gadea.

Musafir

Va urmaresc toate emisiunile. Sunteti tari. Tineti-o tot asa. Trebuie sa reusim.

Musafir

de ce sa apelam la altii sa ne faca curatenie la noi in casa.iar aratam lumii ca santem impotentii.de ce noi astia care am facut revolutia nu facem nimic .de ce mihai gadea nu va implicati voi care aveti contact cu masele largi .o sa aveti o constiinta incarcata ca ati avut sansa si nu ati fructificat-o.trecem prea repede cu vederea aceste abuzuri.ca o propunere de ce nu creem o miscare a decreteilor a celor care putem face diferenta dintre ce a fost si ce este acum,si sa pensionam toti politicieni de pana acum.avem o tara bogata si in loc s-o ducem bine lasam sa isi bata joc de noi niste neaveniti care merg in parlament sa se imbogateasca.nu ne gandim la cum o sa sufere copii nostri.un roman.

Musafir

2014-01-10 07:07

Deşteaptă-te,române din somnul cel de moarte
În care te-adânciră barbarii de tirani
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani !