Abuzurile din Romania trec oceanul

acelasi vot

/ #5312 abuzurile statului 2

2014-01-09 21:04

#5289: un vot - abuzurile statului

Si asta , pentru ca , STATUL  INCOMPETENT  , prin "organele" lui , au savarsit un fals in acte publice . Acesta : https://docs.google.com/a/daciale.ro/file/d/0B5H_iK9rpdgCRV95RWs5TEdudFE/edit (a fost editata scanarea doar pentru a elimina doua pasaje nerelevante) . Va rog sa constatati ca in loc de data 2007 apare 2011. Acesta este falsul despre care vorbeam .
In SUA , permisul de conducere , este considerat ca parte integranta a dreptului la libera circulatie . Pentru ca , in anul 2013 , daca nu iti poti conduce masina , catre un job si inapoi , poti sa te consideri a fi sub arest la domiciliu . ASTAZI , tocmai am luat la cunostinta ca sunt sub arest la domiciliu de aproape o luna . Justitie ? NUUUUU . Incopetenta . DA . Stat de drept ? NU in Romania . Ma voi indrepta catre CEDO . Pana atunci insa , ma intreb ce job va trebui sa gasesc si unde , cum sa imi intretin familia caci am o sotie in concediu post maternal si un copil minor . Iar cand voi avea oportunitatea , daca o voi mai avea , emigrez in CONGO . Sau ... nu .