Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #4879

2014-01-09 20:57

Buna seara,
Va multumim domnilor pentru aceasta initiativa exceptionala. Am sperat ca odata cu instalarea USL-lui la conducerea Guvernului si Parlamentului Romaniei vom avea liniste in aceasta tara, lucru ce nu s-a intamplat. Oare de ce? De ce d.le Antonescu? De ce d.le Ponta? Ne-ati facut sa ne simtim intr-o tara de MOLUSTE...! Rusine voua si celor care ridicati din umeri neputinciosi. Pentru asta v-am votat? Sigur NU. Ce s-a intamplat cu "IOS BASESCU" Geniul raului se pare ca va invinge iar voi va rezumati la a va certa. Ce se intampla astazi cu iustitia este strigator la cer. Ce fac oare adevaratii iudecatori, procurori, avocati (profesionisti)etc.? Chiar suntem un popor de lasi? Lasam un dictator Basescu sa-si bata ioc de noi in conditiile in care nici Ceausescu, pe care l-am executat, nu a facut atata rau propriului popor cat a facut el? "Desteapta-te romane, Din somn si amorteala Si fa ca-n tara maine, Sa fie primavara! Iar daca in pieptul de roman, O inima iti bate ca tu sa mai traiesti, Aceasta primavara sa inceapa-n Romania, Sa inceapa in Bucuresti!..."