Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #8247

2013-10-01 05:51

pai, nu stiu daca e vorba de pupat sau altceva numai ca nu inteleg care e de fapt problema ta; voi injurati niste oameni si nici macar nu stiti de ce; si una peste alta nu stiu care sunteti in masura sa aruncati cu piatra - dar, asa sa formulam pe aici diverse fraze fara sens mi se pare deja putin cam aiurea

omu' s-a expus, desi erau altii muuult mai in masura sa iasa in fata, mai destepti, mai frumosi, mai dracosi - problema este insa ca ei lipsesc cu desavarsire; banuiesc ca nu te-ai lamurit nici pana acum cam cum suntem noi natia asta de romani (cei mai cei si, in general, toti sunt prosti si noi suntem destepti, asta e marele nostru avantaj - de altfel rezultatele noastre o arata)....

....si apare unul din asta precum Sorin Max alias Ionel Patrut care incearca sa ne explice niste sinergii si comprehensivitati, dupa principiul cine nu e cu noi e impotriva noastra si daca are vreunul alte opinii si ne contrazice il injuram !

Asa, ca fapt divers, individul Sorin Max se jura ca habar nu are cine este acest Ionel Patrut si-si mai cerea si scuze fata de el :-)) adicatelea, personalitati multiple care se dezvolta dupa un anumit tipar - deci, cum spuneam si alta data, deranj mare in mansarda ta nea Ionele sau Sorin cum te mai alinta pe tine pe acasa.... si deci uite ca stim si noi cine esti, de-ar conta....