Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #6572 Respecta regulile forumului

2013-09-16 11:48

#6569: - Re: Re: Re: Re: Respecta regulile forumului

in principiu nu prea merita sa pierd timpul "discutand" cu tine dar,

ca idee, sunt doua chestii distincte, pe care niste jmecheri ca tine incearca sa le amestece:

1. datoria cu pricina facuta de onor fosta conducere - care este cauza situatiei din acest moment - strict!

2. nu are nici o treba Cernev cu ceea ce spui tu acolo - legal, moral etc, speculezi si vorbesti in necunostinta de cauza, esti tendentios!

ca tot ai facut referire la SRL-uri si SA-uri, vezi ca ele exista deja "peste gard", adica centrele de profit la care mai faceai referi deunazi - mai concret, Oltchim a fost transformat in SA-uri de altii, cu mult inainte - dar nu sunt de vina ei, altii sunt, PCC-ul cred, sau UE...guvernul, ce sa mai!

Si nu stiu la care majoritate te referi tu, apropos de discutii, eu aici am vazut numai injuraturi la adresa unor oameni care NU sunt vinovati de starea actuala a Oltchim, pricepi? Poti sa tragi cate linii vrei tu, inclusiv pe nas, si sa tragi la raspundere pe toti cei vinovati, dar NU denigra niste oameni pe care nu-i cunosti!

Chiar si tu ai un nivel suburban de discutie, asa ca nu te mai obosi pe viitor cu postari, din punctul meu de vedere. Succes!