Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mircea M.

/ #6168 Re: Mai salvati Oltchim si Arpechim?

2013-09-13 07:52

#6167: Corect - Mai salvati Oltchim si Arpechim?

Sunt de acord cu tine.

Ce pot spune e ca mi-as dori mai multa transparenta din partea actualilor, am fost destul de aburiti pe timpurile cu vechea conducere, macar acum sa nu fim tratati cu dispret si indiferenta. Pana la urma cu oamenii faci treaba, asta ar trebui sa inteleaga si cei din conducere. Asta dorim, mai multa transparenta, mai multa comunicare cu oamenii. In felul asta ar disparea si zvonacii cu fel de fel de informatii neadevarate, dar pe care, pana la proba contrarie, noi le preluam ca atare.

Sa vedem ce se va intampla pana la sfarsitul lunii, cand, teoretic, se apropie scadenta.

Vosganian vad ca tot ne prezinta investitori, imi doresc din tot sufletul sa nu se repete mascarada de anul trecut cu 12 caiete de sarcini cumparate si pana la urma stiti si voi cum s-a finalizat.

Inteleg ca Ponta si Vosganian se cearta, au interese opuse, dar tin bine minte cum se bateau cu caramida in piept anul trecut ca vor face ORICE E POSIBIL in favoarea angajatilor Oltchim, pt pastrarea locurilor de munca. Se apropie scadenta, asteptam un final fericit, ca prea am fost oropsiti in ultimii ani. Si acum ma refer la angajatii de rand, nu la sefi-sefuleti-directorasi etc etc, cu bani multi si munca putina spre deloc.

Astept cu interes sa vad pe cei de la Yildirim Holding of Turkey, de la Socar, PCC & Fortisimo, consortiu al SIF-urilor, pe Vuza, azerii de la OilGAzTrade, FTB Capital (Fondul de Investitii din Rusia)

TOTI ACESTIA au fost confirmati oficial de catre Vosganian ca fiind interesati de Oltchim! Sa vedem cati dintre ei vor ramane la masa negocierilor, cand se va apropia termenul. Daca va fi iar un mare fasss, e clar ca acestia din guvern DOAR s-au facut ca se zbat pt a duce combinatul pe fagasul normai.