Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DOTTORE

/ #6036 Nota comentatorului: L-am sustinut pe Cernev si camarila lui ... sa nu mai aud de voi tradatorilor!

2013-09-09 17:27

http://www.voceavalcii.ro/2013/09/09/am-votat-usl-sa-nu-mai-aud-de-voi-mincinosilor/

"Maria Cobrescu, disponibilizată de la Oltchim:
<< Pe Crin Antonescu l-am iubit cel mai mult, dar m-a dezamăgit >>
<< Am votat USL, să nu mai aud de voi, mincinoşilor >>

http://www.voceavalcii.ro/wp-content/uploads/13-350x167.jpg...

Maria Cobrescu este unul dintre cei peste 900 de disponibilizați de la Oltchim, grație planului genial al avocatilor Piperea și Bălan de a rentabiliza societatea, pe mână cu miniștrii liberali Chițoiu și Vosganian. La Râmnicu Vâlcea, Bogdan Rareș, moderator de emisiuni de la postul Realitatea TV, a organizat o emisiune televizată menită să sensibilizeze guvernanții pentru a salva de la faliment combinatul vâlcean şi, implicit, municipiul nostru. Moartea Oltchim-ului înseamnă moartea Râmnicului! Maria Cobrescu, care a vorbit la sfârșitul emisiunii în care șomerii și cetățenii din municipiul capitală de județ au dezbătut pentru prima dată situația de la Oltchim la unui post central de televiziune, și-a strigat disperarea şi indignarea față de reprezentanții USL, pe care-i consideră responsabili de dezastrul de la Oltchim. << Vreau să plece domnul Dobrinescu (deputat liberal de Vâlcea – n.r.) din emisiune. Nu îi e rușine să mai apară în fața noastră? Iar cei de la USL ar trebui să plece de la guvernare. I-am votat, am avut încredere în dumnealor! Și ce au făcut? Au ajuns la putere și ne-au dat afară pe noi de la Oltchim. Ne-au păcălit ca pe niște proști. Știți că în oraș mi se spune doamna Frâncu (a făcut campanie pro PNL și pentru primarul liberal Emilian Frâncu, aflat acum în arest la Rahova – n.r.) și că mă întreabă lumea, acum, când îi duc pachet la Rahova? Cu ce tupeu mai veniți în fața noastră să ne mințiți, domnilor de la USL? Am venit cu această poză, să vă arăt pe cine am iubit eu cel mai mult: pe Crin Antonescu, l-am susținut și când a venit la Vâlcea mi-a promis că o salveze Oltchimul. Nu e păcat de Dumnezeu să dați Oltchim-ul la fier vechi, după ce a fost modernizat pe banii noștri? Înainte, la Oltchim respirai otravă. Roibu (fostul director general – n.r.) a făcut să respirăm parfum. Unde să ne ducem să ne mai angajăm noi acum? Avem meserii de operatori chimiști. Cine ne mai angajează? >> – i-a strigat Maria Cobrescu deputatului Traian Dobrinescu, pe care, de această dată, nu l-au mai ajutat pildele lui Kant sau filozofia lui Hegel. Când a dat piept cu nemulțumirea socială, deputatul PNL Traian Dobrinescu și-a înghițit cuvintele și, de la înălțimea infatuării sale a coborât sub nivelul la care survolează liliecii tavanul peșterilor subterane."