Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Ochelarica

/ #6029 Re: Tot astept...

2013-09-09 13:21

#6009: Unul - Tot astept...

mai, asa poti sa vorbesti cu mamica ta pe acasa, sau pe cine ai tu pe acolo capabil a te intelege - tu nu vrei discutii tu vrei caterinca - problema este ca, tu nu ai sesizat ca ti s-a raspuns anterior, si nu mai juca atata sub acoperire ca nu merge figura - citeste deci ce ti s-a raspuns  si stai jos

si inca ceva : nu stiu ce trambita si ce nu Cernev, dar, daca trambita, ce? te-a oprit pe tine de la vreun plan salvator? sau, care e problema? ce discutie vrei tu? oricum aici, orice intrebare pusa contra injuraturilor voastre semnifica cum ca il pupi in fund pe nu stiu care.....

stupid mi se pare sa sustii in continuare un om care a adus societatea in colaps total, si culmea, sa mai dea si vina pe altii... dar, eu va inteleg pe voi sefii, doar vi s-au creeat niste favoruri pe care nu le mai pupati voi cu alte ocazii - deci lasa, nu mai face pe desteptul cu mine ca nu merge; iar eu, ca mare OM iti spun ca in cazul tau neam prost se scrie fara cratima

eu te-am provocat candva sa ne demonstrezi ca in toamna anul trecut au fost 300 de angajari - pentru ca de la voi au plecat chestiile astea - nu ca as fi de acord cu asemenea angajari, dar, daca e minciuna sa o stim si noi - deci, de unde 300? se pozau pe la poarta?

si te-am mai intrebat ceva : de ce Cernev omul PCC? pentru ca scrie in ziarul de valcea? lumineaza-ma tu!

si pun intrebarile astea pentru ca vreau sa ma informez, de-aia le stiu pe toate PENTRU CA MA INFORMEZ inainte de a afirma ceva !!!!! Nu e cazul tau, tu ii pupi in fund pe aia care ti-au inventat postul de sef! Si cand ai demnitate te astept sa discutam chestiile astea fata in fata!