S.O.S. familia!

Ovi

/ #1110 Re: Re: Re: Re:

2013-08-25 09:14

#1108: Dana Captilin - Re: Re: Re:

Daca o luam asa, asta e ca o cearta intre 2 surdo-muti, dar fie.

Da, am 18 ani si in Septembrie intru in clasa a 12-a. Nu am zis nicaieri ca am 25 de ani. La inca de la 10 ani l-am tot ajutat pe taica-meo cand a inceput sa construiasca o casa si abia cand am facut 17 ani am reusit sa ne mutam in ea. In fiecare sambata, cand toti amicii mei mergeau in oras, eu mergeam sa il ajut.

La 18 ani, imi place proza, citesc aproape orice imi pica in mana, ma intereseaza politica, imi place sa scriu si am si scris cateva nuvele socio-politice pe care le-am publicat pe un forum in engleza. Mi-ar placea sa stiu cat mai multe limbi, momentat engleza o stapanesc fara probleme, cu germana ma descurc, in rusa nu pot muri de foame si acum ma tenteaza greaca. Cand eram mic intelegeam si putina maghiara, fiindca din nou, buna-mea era din Harghita. Desi imi place sa scriu, nu tin jurnale, ascult "world music" de la cele mai obscure culturi si melodiile lor traditionale pana la folkul nostru. Rockul isi face si el simtita prezenta.

Legat de sex, nu, inca nu am facut sex. Inca astept acel baiat special cu care ma voi simti cel mai bine in pielea mea.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...