S.O.S. familia!

Musafir

/ #1075 Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 21:14

Dar ma bucur ca recunosti ca nu ne putem intoarce in trecut. E valabil si pentru oamenii care sunt gay. Nu se pot/nu se vor intoarce in trecut, cand puteau face puscarie, cand erau omorati, fel de fel de atrocitati. Cum drepturile pentru femei au aparut, la fel vor aparea si drepturile pentru homosexuali. Se merge inainte si apare progresul. Pana cand sunt legalizate parteneriatele civile si in Ro, este chestiune de timp. Trei, cinci, cincisprezece ani, e doar chestiune de timp.

Tin sa te anunt ca nu televizorul face o diferenta mare ci noi,  oamenii homosexuali, in functie de cum gestionam relatiile interumane. Cand am fost intrebati la munca daca suntem in relatie cu vreo fata, eu si partenerul meu am spus ca nu. Cand au intrebat, din virtutea inertiei, "pai de ce?"- au aflat motivul si nu s-au speriat. Asa vine schimbarea, prin intermediul celor din jur.

E adevarat, lucram in companii multinationale, nu la brutarie. E alta mentalitate, alta educatie. Roaga-te sa se inmulteasca in Romania muncitorii care castiga 700 lei / 200 ore muncite pe luna. Numai fiind nefericiti, nemultumiti si cu grija painii si a facturilor se vor alatura in numar masiv petitiilor de acest gen.

#1072: Dana Captilin - Re: Re: Re:

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...