Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ANTIMAFIE

/ #5435 b1tv #5434

2013-08-21 16:21

Ma repet si spun din nou, acum la implinirea unui an de zile de la sistarea furnizarii energiei electrice catre Oltchim - la ordinul lui Vulpescu: singura solutie este protestul nostru "agresiv" (verbal) al lucratorilor de la Oltchim - Arpechim, dar si a unui numar cat mai mare de oameni din intreg judetul, cunoscandu-se importanta combinatului in judet. Cu vorba buna nu mai merge si nici cu scrisori, rugaminti si proteste palide si de scurta durata.

Unde am fost si unde am ajuns?
Am crezut ca o sa fie mai bine ... dar ne este din ce in ce mai rau si mai greu.
Restantele salariale nu le-am recuperat ... dar am fost trimisi in somaj (disponibilizati) si in somaj tehnic.
Capacitatea de productie a Oltchim nu fost marita - zbatandu-se undeva intre 5 si 10 la suta ... dar Oltchimul a fost bagat in insolventa si se indreapta spre faliment.
Finantarea promisa de catre Vulpescu (ca pret al demisiei vechii conduceri) nu s-a acordat ... dar conducerea actuala a Oltchim, in cardasie cu guvernul actual si administratorii judiciari, clameaza sus si tare ca Oltchimul este "BANCABIL".

Pacat de Combinat, pacat de oameni, pacat de tara, dar acum nu puteti face altceva decat sa faceti proteste de amploare foarte "agresive" (verbal). Daca veti purta manusi cu guvernantii, rezultatele sunt previzibile. Banii s-au terminat (in Oltchim) si la buget, guvernul e incapabil sa faca macar un program coerent, tara se conduce haotic, am ajuns sa traim numai din imprumuturi care obliga generatiile viitoare, iar viitorul este sumbru.

Astept ... si sper ca lumea sa se trezeasca si sa spuna "gata, s-a terminat, nu se mai poate, ori noi (salariatii si disponibilizatii de la Oltchim - Arpechim) ori ei (guvern, administratori judiciari si special, Talpasanu, fam. Spiru - Ciobescu, Popescu, Guran, Mardare, Pirnea, Parvu, Norocel Marinescu, etc.)"!