S.O.S. familia!

AMELIA

/ #679 Re: e: Re:668

2013-08-20 12:53

#676: AMELIA - e: Re:668

in final si iar imi vei spune ca judec , dar deh , exist , gandesc , am sa mai adaug ,dar repet e opinia mea , si nu vreau sa ofensez comunitatea gay , dar cred ca normal ar fi sa inceteze paradele ostentative , lumea mai mult va judeca si nu va accepta cand defilati goi si facand scene ce intriga si o prostituata cu state vechi . nici voua nu v-ar placea sa ne vedeti pe noi defiland goi . si inca un lucru , daca vreti egalitate , oferiti-o . am intrat din gresela fara sa stiu , in strainatate , intr-un bar de gay si respectuos , e adevarat , mie si sotului ne-au aratat iesirea. barul prin definitie , e un local public , si ar trebui , sa fie ptr toata lumea caci banuiesc ca in viitor nu va fi un market se gay sau o coafura gay . nu dau sfaturi fara sa mi se ceara , e doar o sugestie , fiti oameni , modesti , onesti , ramaneti in anonimat ca multi hetero sau pur si simplu faceti ce stiti ca e mai bine , in asa fel incat lumea sa te admire ca esti un medic , un pictor sau un bun avocat . paradele sunt destrabalare in public si asa veti atrage mult mai mult mania . luati exemple de la colegii vostri care sunt adorati nu pentru conditia lor sexuala : GEORGE MICHAEL , ELTON JOHN , LEONARDO DA VINCI  .

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...