Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #5278

2013-08-07 22:49

Sunt unul dintre disponibilizatii de la Olchim care am conterstat in instanta disponibilizarea cu numai 12 salarii compensatorii,adica 34000 lei si eu am 30 ani vechime in munca trebuia sa-mi acorde 18 salarii compensatorii,adica 51000 lei.Mi-au acordat numai pe anii lucrati la Olchim,adica 12 ani si 3 luni.Ei considera faptul ca pe ceilalti 17 ani si 9 luni i-am lucrat in Patagonia nu in Romania si am platit taxe si impozite acolo.Mai aduc la cunostiinta faptul ca m-am imbolnavit foarte grav lucrand la Olchim in hala de polimerizare la sectia PVC,instalatia PVC1.M-am imbolnavit cu sistemul nervos,am mari probleme de echilibru,de vedere,am vederea scazuta foarte rau,nu mai pot sa ma reangajez si la pensie ies dupa data de 27 octombrie 2016,cand implinesc 56 ani.De la data de 14 iunie 2015 pana la data de 27 octombrie 2016,aproximativ 16 luni si jumatate ,deci un an si 5 luni nu mai primesc nici un leu.Eu trebuia sa fiu la pensie la 51 ani,daca nu schimbau codul muncii la data de 1 aprilie 2001 si nu mareau varsta de pensionare.Ce mai e de spus,tot psd-ul cu nastase in anul 2001 au schimbat codul muncii sa nu ies la pensie si tot psd-ul cu pointa si piperea in anul 2013 m-au concediat si chear daca primesc bani 2 ani,un an si 5 luni nu mai primesc nimic,vor sa mor de foame sa nu mai apuc sa ies la pensie,sa scape de mine.Trebuiau sa-mi acorde cele 18 salarii compensatorii si ca o compensatie morala pentru ca m-am imbolnavit si mi-am distrus sanatatea lucrand la Olchim,nu credeti d-lor ponta si piperea.Nu v-ar mai murii nimeni innainte sa nu va mai bateti joc de Romani.