NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Musafir

/ #840

2013-07-27 23:06

nu e vorba de satanism cred
eu sincer o vad foarte ciudata si depaseste orice limita de bun simt, bun gust, arta in sensul cel mai macabru si obscen
Dar ca ea mai sunt multi si mai toti sunt din industria muzicala americana unde daca ambalezi un rahat si il dai cu parfum toti retardatii i se inchina
Eu unul lucrez in Germania si vad aici din ce in ce mai multe GAGA si nu mi-as dori ca urmasii mei sa isi faca diverse tunninguri corporale obscene, bizare, inutile, hidoase si apropiate de artisti ologofreni

Ca multi artisti importati, Lady Gaga e o doamna oligofrena. Dar nu ea e de vina. Ci criticii, presa, casele de productie si promovare, cei care cumpara bilete si tot ce are legatura cu ea. Ca multi alti artisti extremismul artistic prinde. E ca salamul sasesc ... gust intens, te saturi rapid ... salata e de rahat. Tineri vor cat mai ciudat, cat mai nenatural, cat mai freak.

Daca vezi in Germania o fata frumoasa, sigur e handicapata sau imigranta. In rest, magneti, cercei, tatuaje, freze bizare.

Nu cred ca ne putem opune. Valul acesta e cool si vad ca prinde si in Romania. Vedeti rezultatele de la bacalaureate