Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. MAX

/ #5081 Aceiasi tema alt instrument ... trombon!

2013-07-24 18:36

"Avocatura.com: La Oltchim care este situatia acum?

Piperea: Sunt foarte multe lucruri de spus, dar la Oltchim este o situatie mult mai buna decat se astepta oricine, am ajuns la situatia ca de la o cifra de afaceri de 5.2 milioane de euro in februarie, cu o pierdere de 4.5 milioane, sa avem o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, cu o pierdere de doar 700.000 de euro, cu perspectiva ca in august - septembrie sa nu mai avem pierderi deloc, si cu un numar de cel putin zece persoane juridice sau fonduri interesate sa cumpere Oltchim, plus - asta e cel mai important lucru - o afacere Oltchim care a redevenit bancabila, in sensul ca bancile vor sa faca afaceri profitabile cu Oltchim, lucru pe care pana acum l-au refuzat cu teama.

Avocatura.com: Deci am putea ca in 2014...

Piperea: Nu, nu, eu estimez ca solutia la Oltchim se va obtine in octombrie anul acesta, in sensul ca atunci vom reusi sa vindem Oltchim, ramanand ca problemele juridice, toate celelalte chestiuni, sa fie solutionate in dosarul de insolventa, probabil intr-un an-doi-trei se va inchide dosarul efectiv de insolventa. Dar afacerea, acest Oltchim nou pe care il constituim zilele acestea, va fi vandut in octombrie."

Preluare "Interviu cu avocat Gheorghe Piperea" (partial) dat in AVOCATURA
http://www.avocatura.com/interviu-cu-avocat-gheorghe-piperea-ii-bancile-au-profitat-de-naivitatea-oamenil-s8088.html#ixzz2ZzOemklsbrie.