Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain

/ #4610 Re: #4590 T....E AI LUAT-O LA M..EEEEEEEEE

2013-07-01 12:54

#4603: SA VA OFTICATI ZAREMBISTILOR - #4590 T....E AI LUAT-O LA M..EEEEEEEEE

Ionele tu nu ai inteles nimic din treaba asta bai baiatule... reprezentativitatea SLO nu are nici o legatura cu numarul membrilor Victoria... acel proces NU incearca sa demonstreze reprezentativitatea SVO, nu are nici pe departe treaba cu denuntarea CCM cum eronat ati lansat zvonurile - in insolventa CCM putea fi denuntat fara probleme daca se dorea acest lucru (inclusiv numarul de compensatorii)

ai zis ca aici doresti sa se prezinte niste informatii obiective sau sa injuri?

sa ne spui insa si de ce dl Diculoiu a cerut daune lui Cernev, in acelasi proces, pentru ca nu a putut incasa cotizatia de la membrii SLO pe lunile in care banii s-au luat de la AJOFM - mai exact 700 milioane lei vechi

eu ti-am mai explicat ca, in afara de faptul ca esti foarte spurcat la gura esti si rau intentionat

reprezentativitatea o da nr de membrii, mai exact, jumatate plus unu' din angajati - se poate intampla ca nici un sindicat sa nu fie reprezentativ

in ceea ce priveste injuraturile pe care constat ca le servesti gratuit pe aici nu pot sa-ti spun nimic pentru ca nu reusesc sub nici o forma sa ma cobor la nivelul tau... ca principiu iti spun ca neam prost, in cazul tau, se scrie strict fara cratima

nu-mi vine insa sa cred ca dl Roibu se bazeaza pe oameni ca tine

si nu inteleg de ce ai transformat totul intr-un razboi, dusmani, tabere, razbunare, tradatori etc...  asta reiese din toate postarile tale, pentru ca, nu-i asa, nu mai pacalesti pe nimeni scriind sub tot felul de pseudonime

si hai sa te mai intreb niste chestii : pentru ca tot ai amintit de designro (apropos, stii de unde vine acel RO ?) si de Mentchim, explica-mi si mie, cu ce te crezi tu mai indreptatit decat disponibilizatii de acolo sa iei 20 salarii compensatorii + venit de completare de la stat?

aaa...ei nu sunt din Oltchim... de ce nu sunt din Oltchim? De ce nu ai fost tot asa de vehement si atunci cand au fost dati afara acum ani de zile? unde era spiritul tau civic? aaaa, se faceau centre de profit.... interesant ! s-a redus personalul.... ca sa vezi ce chestie, total intamplator , repede repede numeric s-a refacut nr de angajati.....

crezi ca daca injuri ca la usa cortului inseamna ca dreptatea ta e mai presus ca dreptatea altora?

inca o data iti spun : ai putea fii mult mai util inclusiv dlui Roibu daca ai fii un pic mai civilizat