Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un contribuabil

/ #3710

2013-04-28 10:29

Pentru "anonimul" de la 3707 constat că te iriţii şi nu ştiu de ce, zici că ing. Sima este în concediu de odihnă pe anul 2013, de ce minţii ca un neruşinat, după cum ştiam eu un salariat din cadrul secţiei Electroliză IV nu poate beneficia mai mult de 31 zile de concediu de odihnă, dacă în luna Feb.2013 şi o parte aprox. data 20 Martie 2013 a fost plecat, de unde mai are zile de concediu de odihnă, o să î-mi zici că nu şi-a efectuat concediul de odihnă pe anul 2012, te înşelii amarnic, zici că mă cunoşti cine sunt, habar nu ai cine sunt şi nici nu are importanţă, iar în privinţa că î-mi reproşezi că nu sunt documentat, îţi spun că sunt foarte bine documentat, ia mai intereseazăte tu în anul 2012 când acesta a fost plecat la mare şi pe unde o fii umblat el nu cumva a fost în perioada când era în concediu de odihnă, î-mi spui ca să î-mi fie ruşine, păi de ce să î-mi fie ruşine, eu prin contribuţiile pe care le dau statului (taxe şi impozite) vă sponsorizez vouă salariile, aşa că nesimţit eşti tu cu tot neamul tău.