Sprijiniti-l pe Dr. Rusu Florin

Musafir

/ #85

2013-04-15 01:55

Eu nu-l cunosc pe domnul dr Rusu si nu pot comenta exact ce fel de om sau profesionist este si nici atat daca a cerut ceva, cuiva sau daca avea sau nu buzunarul plin de plicuri cu numele copiilor. Parerea mea este ca adevarul il stiu numai cei care fac ancheta. Noi, cei din afara stim doar ce au vrut ei sa declare la tv sau in ziare si suntem doar manipulati de mass-media. Am si 2 intrebari pentru cei care nu sunt medici si au avut comentarii aici:
1)Daca mergeti la un medic care va cere spaga, de ce acceptati sa dati si nu cautati un alt medic care nu va cere?
2)Daca mergeti la un medic care nu va cere nimic de ce totusi dati spaga? Doar in speranta ca acesta va refuza?
Din experienta personala stiu ca nu toti cer si am intalnit medici care m-au ajutat foarte mult si au fost extrem de amabili fara sa le dau spaga.
Eu cred ca, in calitate de pacient nu te tine nimeni cu forta intr-un spital si esti liber sa mergi oriunde in alta parte, la alt medic, daca intr-un anumit loc ti-se pare ca nu esti ajutat daca nu dai ceva.