Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ALIN NESTIUTORUL

/ #3015 PENTRU ALAIN.

2013-04-06 11:28

In primul rand nu cunosc ce spui tu cu 300 de angajari ,poate au fost 500 sau 600 nu neaparat din afara combinatului, schimbari in functii,din functii, renegocieri de salarii, ce vrei acum sa ma duc in biroul lui Cernev sa iau toate documentele? Nu cred ca mai sunt? Dar au ramas statele de plata aviz Corpului de Control.
Iar cu IP-ul m-ai prins nu-l am, dar nu cred ca este in avantajul tau daca l-ar publica cineva. Ce importanta are mai Alex daca stim cine esti si ce faci...Mai Berbecule.
Mangleala,o ce cunvant urat,cred ca bascalie este mai corect, este pentru Musafir,care e total aerian si el a inceput. Te rog sa ma scuzi. OK?
In primul rand petitia se numeste SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM, despre ce vrei sa vorbesc... nu inteleg. Nu intelegeti mai Berbecilor ca fara Arpechim inseamna FALIMENT.
A facut mai Piperea,pardon este jurist, firma lui Balan BDO o simulare a ce vrei tu sa spui sa vada in cat timp intrati in faliment? In cinci ani mai Berbecule. Oricum suficient cat sa iasa Rudarul, Burdoaza, Anghelache, Andrei (linde gaz),Radu la pensie.Intelegi ceva. Ai citit raportul? Citeste te rog ca sa putem avea o dicutie corecta, ca nu imi place sa am mereu eu dreptate, ma plictisesc. Te rog citeste-l.