Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Altul

/ #1613 Alain

2013-03-05 14:19

Nu Alain, hai sa lamurim putin problema: musiu cernev a constatat ca personalul TESA (inclusiv cei din Pavilion) stau degeaba. Probabil cei din sectii (in speta PVC, Monomer, Uzina Oxo-Plastifianti) muncesc de sare camasa de pe ei. Nu am nimic personal cu acei oameni, nu e vina lor ca nu functioneaza la ora asta mai nimic; dar sa vi sa reprosezi celor din pavilion asta, ma scuzi, e o aberatie si o golanie cat casa! In alta ordine de idei, s-a tot comentat pe tema iesirii celor din pavilion, alaturi de muncitorii care faceau greva mai acum cateva saptamani; daca stii pavlilionul ca si str organizatorica, vei recunoaste ca nu sunt mai mult de 130-140 de persoane adunate-numarate (excluzand directorii, secretarele, personalul din conducere-sefi servicii samd, care stii f bine ca nu ar fi iesit); din cunostinta mea, au iesit zilnic peste 20-30 de persoane, care cat reprezinta ca pondere? Sa punem un 15%? Cati oameni din sectii au iesit? Vreo 200? Hai 300? Si sa ai pretentia ca pavilionul sa fie varf de lance? Referitor la hlizelile de pe geam, e posibil sa mai fie si cate un berbec sau vreo oaie ratacita, ca nu ducem lipsa de asa ceva, asta e clar.

PS Asocierea lui prisacaru cu pavilionul mi se pare nerelevanta.