Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-26 18:00

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#36252 Re: Re: basist = prost

2014-01-26 18:24

#36249: Heil Hitler - "Trezirea"

Hahahahahahahaha !!!  hahahahahahahahahahaha !!!  hahahahahahahahaahahahaha !!!

Aveam dreptate, esti un minor de nici 14 ani ce n-are nici buletin, nici drept la vot, dar are"opinii politice" cand el ar trebui sa invete ptr. scoala !

Ia de-nvata pana una alta :

"heil hitler" sau "je" poti sa faci  modificarea si la cuv. "jecoasa", corect e..."jegoasa", culmea e ca, pe site-ul hotnews de unde ai pus link-ul, este scris corect ! (a se vedea postarea cu numarul 35880)

Avand in vedere greseala asta, ce este identica cu cea de dinainte ("jiCnire" in loc de "jiGnire"), e clar ca cel ce-a scris e unul si acelasi prost ! (a se vedea postarea cu nmarul 35878)

hahahahahahahahahahaha !!! oaie basista ce-ti pui haina de antibasist !   hahahahahahahahahaha !!!

basistul "heil hitler", "je" sau cum si-o mai zice, n-a suflat pana mai azi nici o vorba "nasoala"despre bas, unicul lucru in care vorbea era o amarata de scrisoare unde-l "apostrofa" prieteneste pe idolul sau.

Astazi si-a schimbat complet tactica incercand sa zica cate ceva despre bas, dupa ce zilele trecute a recunoscut "indirect" ca-i basist si unicul lucru ce-l intereseaza e sa dea in tantalaii care sunt acum la guvernare !

Faptul ca-i un basist (prost) agramat(a se vedea si exemplele de mai sus unde nu are un minim de cunostinte ptr. a scrie cat de cat corect) nu-i o problema, trebuie sa fie si oameni prosti(basisti) pe lumea asta, insa cand isi pune haina de antibasist el fiind clar un basist(prost), atunci asta e o problema, drept ptr. care AR TREBUI SA FACEM O PETITIE CATRE ACADEMIA ROMANA IN CARE, IN URMATORUL DEX, SA EXISTE CUVANTUL "BASIST" CU EXPLICATIA DE RIGOARE PTR. ACESTA, adica o persoana proasta ce nu gandeste...etc.

"DACA IN CEI APROAPE 10 ANI DE PRESEDENTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST !", adica PROST !

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

Heil Hitler

#36253 Re: Re: Re: basist = prost

2014-01-26 18:34

#36252: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: basist = prost

Da ma, si ce? Te oftici? Sunt asa destept ca am numai 10 pe linie la scoala si fac si revolutie ba sa scap tara asta de hoti ca voi. Am si opinii politice...dar opinia poporului cinstit ba...nu a partidelor pline de hoti...Am si solutii pentru insanatosirea tarii, pentru prosperitatea ei....Ce sa fac daca sunt un destept precoce? Si mai sunt si patriot si ma sacrific pentru tara, luptandu-ma cu hoti ca voi.

Musafir

2014-01-26 18:51

Am 62 de ani;in 89 aveam doar 39 de ani.Am pus viata mea si a familiei mele in pericol fiind la un pas de a fi arestat si impuscat.Fiind tinar si naiv am crezut ca daca voi lupta impotriva regimului condus de Ceausescu,indiferent de riscuri,voi schimba in bine tot ce a fost gresit.Insa nu a fost asa.Vinovatul principal nu a fost Ceausescu ci tilharii care dirijau tara in asa fel incit noi sa credem ca de vina este el.Gasca de excroci si profitori au pus mina pe succesul revoltei noastre si au manipulat in asa fel totul incit noi cei ce am militat si am intretinut miscarea prin diferite mijloace ce putea sa ne aduca moartea am fost inlaturati cu dibacie perversa invatata in scolile de partid si apoi aruncati in saracie si derizoriu.Acest monstru numit BASESCU in ani 71 a fost vecin cu mine;doar un perete n-e despartea.Am stat in chirie la 121 la tanti Lenuta in spatele cinema Republica in Constanta.Cine dracu s-ar fi gindit ca un bisnitar de tigari;blugi si lamee va ajunge presedinte.Era prea prost si prea orb,dar excroc ca toti cei ce se trag din neamul lui.Daca am fi stiut cine v-a ajunge cred ca riscam sa n-e pierdem libertatea si il rupeam cu bataiapina ar fi devenit un adevarat roman nu un tradator si caciular pentru inavutirea lui si a gunoaielor ce il insotesc.Domnilor nu doresc doar demisia lui ci si sechestrarea a tot ce a furat impreuna cu cei ce l-au ajutat si au beneficiat.In Romania azi cind scriu acest comentariu,nu fac discriminare ci incriminez pe toti pungasii si mafiotii care s-au perindat prin functii publice si au facut aceasta tarisoara praf.Dumnezeu sa l-e dea ce au lasat ei in urma lor saracie;sinucideri,promiscuitate si streang la git cit mai curind pentru tot neamul lor.

Musafir

2014-01-26 18:51

Catre acea BASCALIE a naturii, care-si spune HEIL HITLER.Daca esti bolnav de tot,sa-ti dai PALME peste BOT si s-o ti tot inainte poate chiar ti-o veni MINTE. AMIN
Je

#36256 Re:

2014-01-26 18:56

#36254: -

Ai 62 de ani degeaba analfabetule daca nu stii nici la varsta asta sa scrii

Heil Hitler

#36257 Re:

2014-01-26 18:58

#36254: -

Domnu, imi pare rau de ce ati patit. Va inteleg amaraciunea.  Am sa incerc si eu sa ajut la incropirea unei noi revolutii. Chiar daca nu ne reuseste...macar imi fac datoria sa incerc. Alta solutie nu avem.

#36258 Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-01-26 19:00

#36253: Heil Hitler - Re: Re: Re: basist = prost

Hahahahahaahahaahaha !!!

Ai tu 10 pe linie cum sunt eu Obama, Barack Obama !!!  hahahahahahaha !!!

Dar si daca ai...Dumnezeu sa aiba grija de viitorul tarii asteia, caci copiii ca tine prostuti ne vor duce la pieire !

Du-te la scoala si invata...esti acolo si nu stii cum sa scrii corect si cum sa te exprimi !

Esti de ras copile, daca n-ai fi de plans !

Vai de tine !!!

un musafir

2014-01-26 19:01

ce o mai ard astia pacilea cu gramatica Etete ba ca la unii nu nea placut scoala,dar avem bun simt
Heil Hitler

#36260 Re:

2014-01-26 19:02

#36255: -

Da ma, sunt bolnav. Am boala pe astia de ne conduc, ne fura, ne tin saraci si needucati, suntem mancati de caini in parc, murim de frig prin paduri, trebuie sa muncim in strainatate, sa nu ne mai vedem copii cu anii.

Nu ma deranjeaza deloc ca sunt atacat de securisti vanduti sistemului. Mai rau ma ambitioneaza sa lupt.

Eu

#36261 Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:03

Am auzit intr-o singura zi doua povesti diferite despre oameni foarte bine platiti in Romania care au ales de curand sa paraseasca tara. Aud tot mai des vorbindu-se in jurul meu despre expatriere ca solutie iminenta. Repet, toti oamenii astia nu cauta o leafa mai buna, ci o viata mai buna. Nu fug de saracie, ci de pustiul vietii intr-o tara fara viitor

Veti observa din cele cateva enunturi ca sunt invocate, in esenta, doua chestiuni: calitatea vietii si perspectiva. Sunt oameni care inteleg ca, daca dispui de un minim set de valori dupa care iti ghidezi viata, nu prea ai ce face cu banii intr-o tara nefunctionala. Pentru a ramane in acord cu tine insuti, pentru a gasi motivatii sa mergi inainte, pentru a trai in solidaritate cu ceilalti si cu sentimentul apartenentei la o comunitate, fiecare dintre noi are nevoie de ceva mai mult decat o leafa buna.

Calitatea vietii n-a fost niciodata punctul forte al Romaniei. Dupa 2007, oamenii au avut ocazia sa iasa mai des afara si sa compare. Astfel si-au ridicat singuri standardele. Dupa o anumita varsta, nu mai esti dispus sa astepti. Vrei o schimbare calitativa in viata ta cat mai repede. Aceste schimbari presupun servicii administrative bune, sanse egale in fata legii, adica mai putina coruptie, mediu de business mai curat, justitie libera, guvernare eficienta, politicieni care sa vorbeasca mai mult despre ce au facut ei si mai putin despre impotenta altora. Mai multe fapte, mai putine vorbe.

Aici intervine discutia despre perspectiva. De la puciul parlamentar impotriva presedintelui Traian Basescu, perspectiva unei imbunatatiri de substanta s-a indepartat rapid pana la disparitie. Romania a devenit in doua luni oaia neagra a Europei, considerat un stat acceptat dintr-o regretabila eroare in clubul tarilor civilizate si propus spre exmatriculare. Decizia arbitrara, anarhia, nesocotirea statului de drept si revolutia borfasilor au speriat nu doar Bruxelles-ul, ci si publicul intern cu aspiratii ceva mai mari decat o pensie mai buna sau o leafa de bugetar reintregita.

Desigur, pare ca exista un public si mai numeros pentru care calitatea vietii se rezuma la cele cateva sute de mii in plus la pensie, o leafa mai grasa, un anumit mod de a te descurca in viata si cateva ore pe seara de Antena 3. Acestui public frustrat, lovit de criza economica, cu nevoi imediate, liderii USL ii canta lozinca "vrem o tara ca afara". Realitatea e ca grosul acestui public nu doreste standardele ridicate de afara, nu are alte aspiratii de ordin etic, moral sau social in afara celor de ordin strict material si manifesta oroare fata de rigorile occidentale. Daca lucrurile ar sta altfel, acest public n-ar vota borfasi, n-ar aplauda fosti prim-ministri trimisi la inchisoare si ar sanctiona abuzurile flagrante comise in ultimele  luni de Guvernul Ponta.

Revenind la publicul minoritar, panicat de lipsa perspectivei, veti spune poate ca asa a fost tot timpul in ultimii 20 de ani, ca romanii au, in general vorbind, tendinta sa dramatizeze in situatii limita, sa se lamenteze continuu si sa abandoneze repede. Nu-i chiar asa. Dezradacinarea, instrainarea, parasirea propriei tari nu-i o decizie usor de luat. A fost un fenomen dupa mineriadele din 1990, cand Romania a pierdut crema populatiei active, progresiste si in plina putere, alungata practic de brutalitatea noii puteri incarnate atunci de Ion Iliescu.

Cred ca fenomenul a revenit dupa deschiderea pietei muncii in UE si ca acum suntem in buza celui de-al treilea val, generat de Voiculescu, Ponta si Antonescu. Daca valul se va revarsa peste granite, va fi un dezastru pentru viitorul acestei tari, pe termen lung. Vrem o tara. Dar nu tara lor, tara borfasilor, tara plagiatorilor si iresponsabililor de nestavilit. Tara poate fi oriunde afara, desigur. Nimeni nu are dreptul sa-i judece pe cei care o cauta si o gasesc acolo unde e bine. Vestea proasta este ca, din cauza crizei economice raspandite cam prin toata Europa, binele e mai dificil de gasit decat in trecut.

Dar inca mai cred ca putem obtine o tara si aici. Inca mai cred ca singura solutie pentru a evita o catastrofa - de care vom fi in parte si noi vinovati - este sa luptam pana la ultimul strop de energie pentru a mentine Romania pe orbita occidentala, sa ne aparam putinul castigat in ultimii 20 de ani, sa ne salvam institutii cheie din justitie de la preluarea controlului total, sa pretindem mai departe standarde ridicate in administratie si politica, sa nu renuntam la a crede in noi chiar si atunci cand stim ca nu mai e nimic de facut.

#36262 Re: Re:

2014-01-26 19:05

#36256: Je - Re:

Tu vorbesti mai copil analfabet ???

Ia de plangi :

"heil hitler" sau "je" poti sa faci  modificarea si la cuv. "jecoasa", corect e..."jegoasa", culmea e ca, pe site-ul hotnews de unde ai pus link-ul, este scris corect ! (a se vedea postarea cu numarul 35880)

Avand in vedere greseala asta, ce este identica cu cea de dinainte ("jiCnire" in loc de "jiGnire"), e clar ca cel ce-a scris e unul si acelasi prost ! (a se vedea postarea cu nmarul 35878)

hahahahahahahahahahaha !!! oaie basista ce-ti pui haina de antibasist !   hahahahahahahahahaha !!!

basistul "heil hitler", "je" sau cum si-o mai zice, n-a suflat pana mai azi nici o vorba "nasoala"despre bas, unicul lucru in care vorbea era o amarata de scrisoare unde-l "apostrofa" prieteneste pe idolul sau.

Astazi si-a schimbat complet tactica incercand sa zica cate ceva despre bas, dupa ce zilele trecute a recunoscut "indirect" ca-i basist si unicul lucru ce-l intereseaza e sa dea in tantalaii care sunt acum la guvernare !

Faptul ca-i un basist (prost) agramat(a se vedea si exemplele de mai sus unde nu are un minim de cunostinte ptr. a scrie cat de cat corect) nu-i o problema, trebuie sa fie si oameni prosti(basisti) pe lumea asta, insa cand isi pune haina de antibasist el fiind clar un basist(prost), atunci asta e o problema, drept ptr. care AR TREBUI SA FACEM O PETITIE CATRE ACADEMIA ROMANA IN CARE, IN URMATORUL DEX, SA EXISTE CUVANTUL "BASIST" CU EXPLICATIA DE RIGOARE PTR. ACESTA, adica o persoana proasta ce nu gandeste...etc.

"DACA IN CEI APROAPE 10 ANI DE PRESEDENTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST !", adica PROST !

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !

Musafir

2014-01-26 19:05

Je inseamna cumva JEG? daca da, inseamna ca ai fost sincer cand ti-ai dat numrle. Arunca-te in HAZNA pentru ca acolo este locul tau.

Musafir

#36264 Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:07

#36261: Eu - Lipsa de perspectiva

"je"="heil hitler"="eu"=acelasi prost!

Heil Hitler

#36265 Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:15

#36264: - Re: Lipsa de perspectiva

ba asta de pui tu egaluri....idiot mai esti...de ce crezi ca ar trebui sa ma semnez cu alt nick?...de ce nu pui neuronu la treaba?  sau esti securist de vii cu etichete din astea expirate? nu mai tine bai fratilor...s-a mai desteptat lumea asta...acum vii cu argumente cu ceva....nu pui etichete,chipurile sa discreditezi si fugi...nici securistii astia nu mai sunt ce au fost

"je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice !

#36266 Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:20

#36265: Heil Hitler - Re: Re: Lipsa de perspectiva

Stii ce-nseamba securist sau vorbesti din auzite ?

Nu mai abuza de "..." si du-te la scoala sa inveti, cand oi deveni major te bati cu cine vrei tu, inclusiv cu tine, pana atunci mama-ta stie cat aberzi pe net in loc sa studiezi?

O intrebare retorica...

Heil Hitler

#36267 Re: Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:26

#36266: "je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice ! - Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

Cum sa nu stiu ma prostule ce este un securist. In cazul de fata avem de a face cu diversionisti vanduti sistemului. Acestia incearca din rasputeri sa discrediteze pe cei care vin cu idei si se opun sistemului, apeland la diverse etichete. Acestia incearca din rasputeri sa distraga atentia cititorilor de la discutia de baza, care incrimineaza sistemul ticalosit..etc Daca mai vrei iti mai explic.

Marius

#36268 Re: Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:26

#36266: "je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice ! - Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

o fi minor fara drept de vot, dar cel putin are argumente solide in expunerea sa, nu doar invective si lozinci ieftine ca in cazul tau.

El cel putin are o parere pe cand tu nu  ai nici una, doar repeti non stop ca un spalat pe creier aceleasi lozinci expirate auzite la Badea si Gadea.

basist=PROST

#36269 basist = PROST

2014-01-26 19:41

#36268: Marius - Re: Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

Si care ar fi argumentele basistule ?

In petitiile voastra aveti cateva mii de semnaturi, MAAAAARS !!!!!

Cacarau

#36270 Ponta-sfidator

2014-01-26 19:56

Ce trebuia sa faca primul ministru in seara tragediei din Apuseni? Suntem la sase ore de la accidentul aviatic. Dupa un interviu insipid la B1 TV, Victor Ponta se repede la un restaurant din Capitala pentru a se intretine voios cu un grup de ziaristi. Era cazul sa anuleze intalnirea, sa-i lase cu Dragnea? Ca sa ce? Oricum institutiile s-au dovedit nefunctionale, niste oameni au murit. Mortii cu mortii, viii cu viii. Cum trebuia sa procedeze PSD Cluj in ziua cand pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion erau bagati in pamant? Sa contramandeze sindrofia cu Daciana Sarbu, Corina Cretu si mia de invitati? Sa renunte la agapa cu muzica si voie buna? Se opreste lumea in loc din cauza unui avion picat aiurea prin munti? Viata merge inainte.

Si ce doriti de la un premier cand toate autostrazile erau inchise, oamenii rugati sa stea in case, cursurile elevilor suspendate, cod rosu de viscol in mai multe judete? Sa puna mana pe lopata ca Emil Boc in 2012 si sa dea fuga cu televiziunile pe autostrada cu televiziunile dupa el? N-ar fi fost asta culmea populismului? Nu i-ar fi sarit toti in cap? Un baschet cu baietii merge la fix. Oamenii se descurca, vezi bine, si fara el.

Prin urmare, Victor Ponta si-a vazut linistit de ale lui. In seara tragediei din Apuseni, a pregatit la “informala” cu ziaristii terenul pentru a arunca nenorocirea in capul liberalilor. Cinic vorbind, asta e. Pe morti nu-i mai intorci de la groapa. Cu putin talent insa, ii poti impinge si pe liberali in ea. Fortand discret nota, ajutat generos de moguli, chiar si lui Traian Basescu, tipand isteric la STS, i se poate pune un mort in carca.

Dar nu e cazul sa disperam. In peisajul dezolant al unei tari paralizate de incompetenta, PSD transmite tarii o unda de optimism. Partidul se mobilizeaza, iata, exemplar cu mic cu mare pentru Daciana si Corina. PSD Cluj le asigura ca obtinerea unui nou mandat la Parlamentul European e practic floare la ureche. E bine ca poporul sa stie ca marele partid functioneaza impecabil. Ceva, ceva totusi merge in tara asta de rahat! Traiasca, traiasca, traiasca si Dumnezeu sa-i odihneasca pe aia doi morti in Apuseni.

Cata nevoie de normalitate are tara! Odata si odata toti trebuie sa inteleaga ca se poate si fara tatuc, fara populisme ieftine. Asa ca, forta exemplului: in plin cod rosu, premierul tarii, Victor Ponta, gaseste timp pentru o ora la baschet! Asa da! Adevarul e ca nu mai era nimic de facut in Romania. Tara e blocata, vremurile cand orice faceai era prost s-au dus. Doar un reporter nefericit de la Realitatea TV l-a mai hartuit putin dupa meci,

S-ar putea sa nu vedeti subiectul nesimtirii cosmice a premierului si partidului sau la televizor. Inteleg ca sunt presiuni uriase ca toate povestile astea sinistru de adevarate sa fie ingropate. Posibil sa le iasa. Televiziunile sunt la mana lor. Dar nu pot inchide gura tuturor. Se mai gasesc cativa ziaristi dispusi sa spuna adevarul pana la capat, cu orice pret.

Turcescu a vorbit. Alti ziaristi prezenti luni seara la intalnirea cu Ponta au vorbit. Ziarul Adevarul a scris ce s-a intamplat la Cluj in ziua funeraliilor, ilustrand cu poze atmosfera de sarbatoare de la PSD. Mai devreme sau ma tarziu toata lumea va afla ca, la sase-sapte ore dupa tragedia din Apuseni, premierul Victor Ponta se intretinea vesel cu un grup de ziaristi la un restaurant de fite din Capitala.

Il durea fix in cot ca niste oameni mureau din cauza incompetentei crase de sub el. Nici tragedia in sine nu pare sa-l fi afectat prea tare din moment ce, la chermeza cu pricina, se lauda ce zmeu cu interviul la B1 TV din care tocmai iesise. Luni seara, cand toata Romania vuia de indignare, Ponta si Dragnea aveau cu totul si cu totul alte prioritati. Au aflat de la ziaristi ca a murit Iovan, dar nu parea sa-i impresioneze prea tare din moment ce discutia era despre demiterea lui Stroe si alte meschinarii politice. Adica ei se gandeu cum sa-si regleze conturile cu PNL, cum sa iasa bine din rahat, nu cum sa faca ceva pentru aia. Suflete moarte. Inimi de piatra. Cum sa le pese lor de soarta unei tari cand li se rupe in doua de tragedia unor oameni?

Care este, de fapt, rolul prim ministrului in astfel de momente? Nici sa faca pe eroul salvator, nici sa se puna in fruntea diverselor comitete si comitii, ci sa se asigure in fiecare minut ca institutiile functioneaza. Pentru asta, orice alta activitate se cerea abandonata urgent. Era de asteptat ca premierul Ponta, in astfel de momente, sa-si exercite intreaga autoritate asupra sistemului.

Sa arate, de la inaltimea functiei sale, compasiune si decenta, in nici un caz cinism si nepasare. Premierul are, intre altele, un puternic rol simbolic in astfel de momente: el trebuie sa probeze publicului prin fiecare gest ca intelege grozavia momentului, ca guvernul face tot ce depinde de el pentru a salva ce se mai poate. Tot la nivel simbolic, astfel de nenorociri sunt incompatibile cu petrecerile de partid. Un minim instinct politic trebuie sa-ti impuna retinere. Nu-ti cere nimeni sa porti doliu sau sa bocesti in direct la TV, dar caderea in extrema indiferentei totale este inacceptabila.

Sa fie un moment de cotitura in cariera politica a lui Victor Ponta? Cat timp acest subiect va exista doar pe internet si in cateva stiri razlete pe TV, fara a avea o dezbatere serioasa pe tema acestui comportament sfidator in momente dramatice, nu va fi nici o cotitura. Doar un alt mare subiect ingropat cu grija pentru ca premierul sa para cat mai normal, iar tara aproape perfecta.

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-16486912-premier-normal-intr-tara-perfecta.htm
basistii sunt prosti

#36271 Re: Ponta-sfidator

2014-01-26 20:08

#36270: Cacarau - Ponta-sfidator

Basistule, nimic despre ce-a facu bas in timpul accidentului ?????

Nimic cum bas ciocnea cupe de sampanie cu cei pe care ii premia, toate astea desfasurandu-se in timpul accidentului ?!!

Nimic despre bas care a plecat dupa aceea la petrecerea organizata de Cmera de Comert Romano.Germana ?????

MAAAAAAARSS basistule !!!

Musafir

2014-01-26 20:12

pro
Je

#36275 Re: Re: Re: Ponta-sfidator

2014-01-26 20:16

#36272: antibas - Re: Re: Ponta-sfidator

Chiar nu ai pic de personalitate, chiar preiei fara sa treci prin filtrul gandirii tot ce zice Badea?

Si te mai si superi cand te fac spalat pe creier