Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-19 01:30

NIMENI NU-L VA MAI SUSTINE PE TIRANUL BA-SECU !!!

#28252 BASAII PLATITI SUNT TOT MAI PUTINI

2014-01-19 01:30

BA-SECU VA RAMANE SINGUR CUC IN CURAND

Musafir

2014-01-19 01:31

tic, tac, tic, tac....

AMR? Nici el nu stie sigur, asta e cel mai groaznic pentru betiv, sa nu stie ce-l asteapta viitorul... Tic, tac...

MUNCA SILNICA PENTRU PUPINBASAI !!!

#28254 SFARSITUL BA-SECULUI ESTE APROAPE !!!

2014-01-19 01:32

SA NU UITAM SA-I PEDEPSIM ASPRU (MUNCA SILNICA LA CANAL) PE PUPINBASAI !!!

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-19 01:33

SA-I CONFISCAM AVEREA CHIORULUI URAT SI CHEL !!!

#28256 S-A TERMINAT EPOCA DE ASUPRIRE SI DICTATURA A BA-SECULUI !!!

2014-01-19 01:33

GATA SI CU BA-SECU !!!
SECAREA BA-SECULUI TIRAN ODIOS SI DERBEDEU URAT SI CHIOR !!!

#28257 SE DUCE DRIECU SI BA-SECU, PRECUM S-A DUS CEAU-SECU !!!

2014-01-19 01:34

BA-SECU A SECAT !!!
BASAII LA JUDECATA DREAPTA SI ASPRA !!!

#28258 SA TERMINAM SI CU PUPINBASAII

2014-01-19 01:36

LE CONFISCAM AVERILE SI II TRIMITEM LA RACOARE (prin judecare dreapta)

Musafir

2014-01-19 01:36

Cat dracu poti fi de retard, sa-ti pui fiicele la inaintare, voi v-ati gandit la asta? Ori sa fie high tot timpul, de nu gandeste limpede ce face?
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#28260 Re: SA TERMINAM SI CU PUPINBASAII

2014-01-19 01:37

#28258: BASAII LA JUDECATA DREAPTA SI ASPRA !!! - SA TERMINAM SI CU PUPINBASAII

A DISPARUT POZA CU LIKURILE LUI GHITA CIOBANU DE CAND AM SPUS CA ARE MAI MULTE DECAT BAS.

ATAT DE PROST ESTE POSTACUL BASIST CE PUNEA POZA !!!   :)))

ghita ciobanul are mai multe likuri decat basescu !!!

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))

basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !  :)))

Ai nota 10, elevule !!!

#28261 CINE E CEL MAI URAT DIN TARA ???

Ghici ghicitoarea mea !!! Tovarasa invatatoare, cel mai urat DIN TARA este nenea BA-secu !!!

Este nenea BA-secu !!!

#28263 bravo elevule !!!

2014-01-19 01:39

Cine este cel mai betiv din tara, dragi elevi?
Nota 10, elevule. Treci in banca !!!

#28264 Nenea ba-secu este cel mai urat din tara sau din Europa ?

2014-01-19 01:40

Din Europa, tovarasa invatatoare !!!

Musafir

2014-01-19 01:40

Demisia

2014-01-19 01:41

#28267 Re: Nenea ba-secu este cel mai urat din tara sau din Europa ?

2014-01-19 01:42

#28264: Nota 10, elevule. Treci in banca !!! - Nenea ba-secu este cel mai urat din tara sau din Europa ?

A DISPARUT POZA CU LIKURILE LUI GHITA CIOBANU DE CAND AM SPUS CA ARE MAI MULTE DECAT BAS.

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))

basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !

http://stareanatiunii.com/wp-content/uploads/2014/01/basescu-puscarie.png-w510.p...

Elevi, nenea ba-secu este rau?

#28268 Cine este nenea ba-secu?

2014-01-19 01:43

Nenea ba-secu este cel mai odios tiran din istoria ultimilor 250 ani, tovarasa invatatoare. El este urat, chior si chel, bea apa in loc de whisky si se uita in doua directii simultan. El asupreste acest popor prin servicii, pe care le plateste din banii pensionarilor, tovarasa invatatoare. Nenea ba-secu bate copii, tovarasa invatatoare, nu-i asa? Da elevule, nenea ba-secu bate copii dar bate si campii, insa in curand va bate holurile tribunalelor, dragi elevi !!!
OBSERVER

#28269 NIGHT SHIFT lui BASHILA

2014-01-19 01:44

Prin OCCIDENT cand PREGATESTI un atac POLITIC pentru apararea unei legi /BILL sau amendament
se aduc PROBE SERIOASE nu apari nici in MASS MEDIA ca un BADARAN INCULT si nu trimiti pe aici
la aceasta ORA MATINALA in ROMANIA unu~doi gusteri cu un bagaj ORDINAR (la fel ca bashila).
Personal se poate intelege ca PROSTITUATA te plateste ,dar nu uita cere CASH dupa fiecare night
shift,ca de PROSTITUATA IA BANI NU PLATESTE (poate UNUL free,dar nu mai mult)
Tovarasa invatatoare, stiu eu, stiu eu !!!

#28270 NENEA BA-SECU CINE ESTE, DRAGI ELEVI?

2014-01-19 01:46

Nenea ba-secu este cel mai odios tiran din istoria ultimilor 250 ani, tovarasa invatatoare. El este urat, chior si chel, bea whisky in loc de apa si se uita in doua directii simultan. El asupreste acest popor prin servicii, pe care le plateste din banii pensionarilor, tovarasa invatatoare. Nenea ba-secu bate copii, tovarasa invatatoare, nu-i asa? Da elevule, nenea ba-secu bate copii dar bate si campii, insa in curand va bate holurile tribunalelor, dragi elevi !!!

Musafir

2014-01-19 01:47

Nenea ba-secu este cel mai odios tiran din istoria ultimilor 250 ani, tovarasa invatatoare. El este urat, chior si chel, bea whisky in loc de apa si se uita in doua directii simultan. El asupreste acest popor prin servicii, pe care le plateste din banii pensionarilor, tovarasa invatatoare. Nenea ba-secu bate copii, tovarasa invatatoare, nu-i asa? Da elevule, nenea ba-secu bate copii dar bate si campii, insa in curand va bate holurile tribunalelor, dragi elevi !!!

#28272 Re: NENEA BA-SECU CINE ESTE, DRAGI ELEVI?

2014-01-19 01:48

#28270: Tovarasa invatatoare, stiu eu, stiu eu !!! - NENEA BA-SECU CINE ESTE, DRAGI ELEVI?

http://basarica.files.wordpress.com/2010/05/basescu-la-puscarie.png...

222

#28273 111

2014-01-19 01:48

Elevi ai clasei a II-a, voi stiti cine este nenea ba-secu ?

#28274 Tovarasa invatatoare, stiu eu, stiu eu !!!

2014-01-19 01:49

#28275 Re: Re: basist = prost

2014-01-19 01:49

#28273: 222 - 111

http://baselandia.files.wordpress.com/2011/11/free-base.jpg...