Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-17 12:43

DEMISIA BASESCU . AJUNGE . AI FACUT DESTUL RAU ACESTEI TARI !!!

Musafir

DORESC MONARHIE CONSTITUTIONALA CU REGELE MIHAI 1.

ASA CRED CA E NORMAL .ROMANII AU VAZUT CA CE A SPUS
ILIESCU A FOST O MICIUNA GROSOLANA.PAMINTUL ROMINILOR NU-L IA REGELE MIHAI.VEDETI SI VOI CINE!.

Nenea Titi

Da,demisia!!!! este obligatorie daca vrem sa nu inebunim cu toti.
Justificarea ii lunga, nu merita, este valabila si "bunicutei" si altora aflati la putere din 1989. Am avut sansa sa traiesc doua schimbari de regim politic, din 44 si 90.Diferenta este de neimaginat, in rau pentru schimbarea din 1989 privind patrimoniul poporului nostru. Distrugerea lui va influenta zeci, nu exagerez, de generatii.
In sinteza o concluzie simpla; suntem un popor cu bune, cu rele, cateodata prea moale. Avem un % mai mare de inteligente in raport cu alte popoare, ce nu ne folosesc din cauza clasei politice care,cert, este creatia noastra. Mereu am ales patimas si cu ura, nu cu ratiune, cu inima si gandul la tara unde trebuie sa fie copiii si bunici nostri prin a carei legatura ne asiguram sansa si continuitatea.

Musafir

La Puscarie cu Hotul asta !!
Tot un OM din cei peste 7,5 milioane care te-au DEMIS

#13705 Cucule ,la ora 18,30 sa iesi sa-ti prezinti DEMISIA !

Sa nu mai lungim vorba domnule Basescu.Ne-am saturat de minciunile si bascaliile tale.Toti acesti peste 9 ani au fost o bascalie la adresa ROMANIEI.Ti-ai batut joc de noi,ne-ai facut de ocara in lume,ai mintit si pe cei de la UE....AJUNGE, GATA.Te asteptam la ora 18,30 sa-ti prezinti DEMISIA.Poti iesi si mai devreme.Cu atat mai bine .
BASESCU FAN

#13706 PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

CATI CRETINI ARE ROMANIA ASTA TE UIMESTE !!!!! DE 2 ANI DE GUVERNARE USL NU S-A FACUT NIMIC , IN SCHIMB TOT BASESCU E DE VINA !!! CAND O SA INTRE LA BULAU SEFUL VOSTRU "FELIX" O SA VA IMPRASTIATI CA POTARNICHILE PANARAMELOR DE LA LATRINE 1,2,3 !!!!!

Musafir

Bravo Antena 3 continuati presiunea mediatica asupra acestui fals presedinte pana cane el si familia lui vor ajunge in fata legii pentru a da socoteala

Musafir

Basescu dictatorul si-a subordonat justitia cu ajutorul serviciilor secrete. Jos dictatorul!
Heil Hitler

#13709 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni[]
xiorel

2014-01-17 12:44

Aducandu-mi aminte de numeroasele proteste ale romanilor din timpul Basescu+Udrea+Boc si privind urmatorul filmulet pe care am sa vi-l dau am raspuns intrebarii "care au fost motivele protestelor, ce i-a nemultumit pe romani?". Priviti filmuletul: https://www.youtube.com/watch?v=meiU6TxysCg
Asa deci nemultumirea romanilor a fost in primul rand nerespectarea de catre T.Basescu a alin.1 si 2 din art.16 a Constitutiei cu privire la egalitatea cetatenilor in fata legii.
maria

basescu a fost de la inceput un dictator,dar are tupeu si nu pleaca,as vrea sa vad daca va plati pt.toate relele pe care le face

MILON
Musafir

#13712 ATENŢIE : CUM VOTĂM ÎN VIITOR !

PENTRU NOI, POPORUL ESTE O MARE RUŞINE, SĂ NE
BLAMĂM CONDUCĂTORUL PE CARE-L VOTAĂM !
DAR, ATENŢIE : ACEST INDIVID NUMIT BĂSESCU , NU A
FOST NICIDATĂ VOTAT MAJORITAR DE POPOR !
EL A FOST ÎMPUS DE STRUCTURI DE TIP MAFIOT, DE FOSTA
SECURITATE DIN CARE FACE PARTE !
ILIESCU - S-A FOLOSIT DE EI !...
CONSTANTINESCU - A FOST FOLOSIT !..
NĂSTASE - S-A DORIT ...DICTATOR !
ŞI A FOST INAINTAT STOLOJAN , CARE NU ERA..LIDER !
PE ACEST FOND A ...APĂRUT BĂSESCU !
CEL CARE A DAT 60 000 DE DOLARI PENTRU A FI MINISTRUL TRANSPORTURILOR, DUPĂ CUM A SPUS !..
TOTDEAUNA ACEST OM ŞI-A CUMPĂRAT POSTUL !
DOVADA ... AŞA A PROCEDAT SI CU PROPRII COPIII !..

niconorocell@libero.it

#13713 presedinte suspendat si acuma demis

Stiti, este o zicala din batrani lasata ,,Hotului de furat ii este frica" este adevarat . Cate hotii a facut presedintele suspendat, nu a facut nici un presedinte in toata istoria Romaniei,de ne aducem aminte cu terenuri, case,exploatari de banci, flota,avioane in folosul personal,decoratii pt.cumparatori de tara,Nana,CEC, statii de benzina,dezinformari despre tara,tinerea cheilor justitiei romane la bracinarul lui,nu mai pomenesc de minciunile care le pronunta la fiecare pas!!!

Musafir

... oare dupa Basescu va fi mai bine?! Sau la fel ...

Musafir

in primul nu este presedintele meu din momentul in care legea pentru el nu a mai fost valabila iar legea a devenit un instrument facut pentru placul si nevoile personale a cetateanului basescu si a complicilor lui cu ajutorul carora sa imbogatit si a facut din aceasta tara propriul loc de distractie tara asta ne apartine NOUA nu lor HOTILOR indiferent de clasa politica cine face ce fac actuali domni si doamne din clasa politica ar trebui sa plateasca cu virf si indesat prin confiscarea averilor si prin inchisoare PUNCT

Musafir

va rugam cat mai repede posibil si an serios sa ne scapati de SATANA chip de om.

Musafir

Basescu , sa fie judecat , pentru tradare de neam si tara !!! el si familia lui parazitara sa fie arestata pentru hotie !!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

Musafir

Peste mai putin de un an,"dragul" nostru presedinte,va trebui sa predea toate cheile institutiilor statului;cea mai importanta va fi cheia justitiei. Atunci cele peste 40 de dosare care inglobeaza... cam 240 de ani puscarie,puse cu grija la pastrare,vor fi scuturate de praful imunitatilor nesimtite si apoi va incepe sarbatoarea cea mare:impartirea "tortului" in 240 de felii.Evident ca ,asa cum se cuvine, cele mai multe felii i se cuvin sefului - cat sa-i ajunga pentru restul vietii. Ce mai ramane, va fi impartit in functie de rangul slugilor sale - sa nu fie niciunul nedreptatit ! Tot atunci va fi scoase la lumina si cele 200 de dosare cu plangerile penale din perioada 2008-2012. Pentru acest eviniment se va pregati un "tort" imens. Va fi impartit cu grija sa nu fie cumva cineva OMIS ,pentru ca ,nu-i asa: JUSTITIA  E CEA CARE FACE DREPTATE SI EA SI NUMAI EA, VA IMPARTI TORTUL !

Musafir

Pentru bunul mers al tarii,demisioneaza!!!Ne ajunge rusinea,umilinta si neajunsurile provocate de tine pe timpul mandatelor tale! Ai putina demnitate si dute de unde ai venit!
MUSAFIR

BASESCU ESTE SLUGA LA RUSI

Musafir

2014-01-17 12:45

ma bucur ca in sfirsit cineva incearca sa faca ceva.s-o tineti tot asa in cvontinuare

Musafir

Pur si simplu DEMISIA!!!

Musafir

..asta nu mai are coloana vertebrala!!!
KOVESI STANCIU SI PAPICI

#13725 NOTA 10

BRAVO IONUT CRISTACHE,FELICITARI PT ANCHETA SI PT POZITIA DEMNA IN FATA cetateanului turmentat de la PALATUL COTROCENI.