Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

2014-01-10 09:58

jos cu basescu !!!

Musafir

Va felicit pentru actiunea dvs. !

Musafir

multe salutari initiatorilor petitiei aveti milioane de sustinatori in spate. Sa va dea Dumnezeu sanatate!
postacilor de la Antene

Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Mai tare, ca tara nu va aude:

Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!

Musafir

#9280 Re: justitia vrea sa o fure "FELIX"

2014-01-10 09:59

#8159: - justitia vrea sa o fure "FELIX"

Tu esti de-al lui B1 ... :(

Musafir

Felicitari pt initiativa,la cit mai multe.Sesizati toate problemele ca guvernantii nu au timp.

Musafir

Susțin ce ați scris și sper ca și cele 7 milioane de persoane care su votat pentru a avea un președinte responsabil și iubitor de țară si popor, să semneze și să susțină această inițiativă. Bravo!
Antena3

#9283 Antena3

Hai idioţii! Semnaţi! Încă un pic şi refaceţi formaţia completă de 7,4 milioane de proşti!

Musafir

o idee grozava felicitari !

Musafir

Deși performanțele Aliantei cam lăsa de dorit, reafirm poziția de la referendum, cu mentiunea ca este totuși dificil sa guvernezi cu frâna pusă,... Val.

Musafir

Ma bucur enorm pt ca a ti luat aceasta initiativa. Sunteti singura televiziune care are curajul de a spune adevarul. Va admir si va respect foarte mult. Sunteti minunati si aveti un suflet de aur. Speram ca vom avea un viitor mai bun, noi copii nostri. Va multumesc D le Gadea pt ca existati si pt toate lucrurile bune si frumoase pe care le ati realizat. D zeu sa va aiba in paza.

Musafir

Felicitari d-lui Gadea pentru profesionalismul de care se face remarcat chiar si peste hotarele tarii.Multumim pentru ceea ce face si sa fie sigur ca oamenii de buna credinta din aceasta tara vor fi alaturi de d-lui si de actiunile ce le initiaza.

Musafir

2014-01-10 10:00

Noi romanii ne-am facut datoria pentru consolidarea justitiei; am votat in majoritate covarsitoare pentru demiterea lui Basescu.Cu toate acestea el face ce vrea cu ``justitia``(poate chiar si cu ajutorul vostru!?).Voi vreti cu adevarat sa respectati demnitatea acestui popor?Noi va respectam.

Musafir

javra ordinara sa faca ce a decis poporul !!

Musafir

Cand a candidat la primaria capitalei chiar imi era simpatic, sentiment opus fata de actuala parere.Sper din toata inima sa nu mai avem parte de asemenea experiente.Va urez un an mai bun pe bune..., cu stima si respect pentru tot ce face-ti in fiecare zi! Va pupa Nicu!
Patriot

Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!
Un Roman cinstit

Musafir

Ar fi bine sa schimbe criteriile de selectie a conducatoriilor romani sustinuti de SUA;Mai scapati si oameni corecti nu doar hoti!

Musafir

sper sa contribui sieu cu ajutorul acestei petitii la schimbarea atitudunii americanilor care an ultimii ani au comis numai erori mare pacat ptr democratia mondiala daca SUA si statela UE se lasa manipulate de securitate

Musafir

OK! Stimate Dle Gadea,
V-as ruga daca aveti adresele de e-mail ale lui Obama si John Kerry sa mi le transmiteti si mie pt a le scrie DIRECT si PERSONAL.
Multumesc,
Antonie Coraci.

Musafir

Initiativa dunmeavoastra mi-a mai diminuat din tristete. Va multumesc!

Musafir

Sper să fie de folos intrarii pe tarii în normalitate .

Musafir

#9298 Re:

#9279: postacilor de la Antene -

RUSINE , RUSINE , RUSINE ...

Musafir

2014-01-10 10:01

Dumnezeu, sa ne ajute sa scapam de cancerul care de 10 ani incoace, ''roade'' din trupul Romaniei.

Musafir

2014-01-10 10:01

iarasi bani,...marsh !