Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Demy
Musafir

#7901 Subiect Abuzurile din romania trec oceanul

2014-01-10 06:43

Cred ca s-ar potrivi o strofa dintr-un colind la moda : "Muta-i intrebarea ce rasuna afara,am murit de geaba, ce ati facut cu tara.Tot in frig si foame, tot cu maini intinse pe la porti straine ce ne stau inchise"

Felicitari Antna 3 pt initiativa si curaj.

Musafir

Chiar trebuie sa plecam cu totii din tara noastra sau sa murim ??? Aici nu se mai poate trai ..poate asa le ramane totul lor . prea multa coruptie, mafie in orice domeniu si un presedinte care-si ia in deradere poporul si face tot posibilul sa fie totul numai pentru el / familia / supusii lui ..in rest bataie de joc pentru popor!

Musafir

Scrie un comentariu...

Musafir

2014-01-10 06:44

românii sunt lejeri
cred că numărul petitionarilor ar fi fost si mai mare dacă site-ul ar fi avut un titlu mai scurt nu petitieonline.com ci de exemplu josbase.com

Musafir

poate asa reusim sa scapam de basescu si ai lui

Musafir

cred ca o adoua revolutie este imperios necesara cu acelas rezultat in privinta presedintelui

Musafir

Bravo, bravo Antena3! Sunteti asa cum vrem noi adevarati romani si cei ce suntem cu scaun la cap. Este foarte bine, NE-AM SATURAT de minciunile, incompetenta, mojicia, nesimitirea, securismul, comunismul (de care a provitat din plin), incultura, despotismul Domnului "Presedinte" Traian Basescu. Iesi afara javra ordinara (asa cum doreste majoritatea romanilor).
Multumesc frumos ANTENEI 3 ca existati,

Prof.univ.dr.ing. Mihai Iordache

Musafir

Am semnat dar nu cred ca vom scapa prea repede de "Sistemul Basescu". Conducerea USL se cearta si se aplica proverbul "doi se cearta si al treilea castiga", adica Basescu. Va multumesc pentru efortul pe care il faceti pentru a deschide "capul' romanilor.
eu

Vreau sa traim bine, fara Basescu.

Musafir

Daca pe nicolaie ceausescu l-am omorat care totusi a construit Ceva in Romania nu stiu ce i-am putea face acestui nenorocit ce se crede atotputernic si atotstiutor pe banii si munca noastra.vrem o tara libera sa ne putem intoarce acasa nu sa fim sclavii europei pt.a putea crea un viitor copiilor nostri.Ar trebui sa fim solidari cu totii in aceste momente pt.a inlatura acest individ care este ilegal presedintele romaniei.Va multumesc,un roman care vrea sa traiasca in tara lui!!!

Musafir

SA-L IA NAIBA...DE DIAVOL....sa nu doresti tu ca presedinte si pseudo-presedinte...binele tarii si poporului tau!!???CINE IL SUSTINE...ACOLO SUS...CE CARACTERE MAI SUNT SI PE ACOLO...ASEMENEA LUI???

Musafir

Ne este greu de 10ani cu acest presedinte Rugam pe D-zeu sa ne scape de acest om

Musafir

2014-01-10 06:45

ACUM SA PLECA BASESCU VREM VOICULESCU PRESEDINTE ESTE SINGURUL DIN TARA CARE MAI PREZINTA CREDIBILITATE.

Musafir

Sânt desgustat de ce se întînplâ în Romania
si pe zi ce trece pierd speranta câ se va face
dreptate.

Musafir

felicitari domnule gadea.ma mirat f tare pt curajul dumneavoastra de a instiinta toata lumea din europa si din america cu privire la hotia din romania.am ajuns pe langa de rasul intregii lumi,dar si sclavii lui basescu si echipei sale de HOTII !!...bravo mihai gadea !!

Musafir

sa'l ia dracu pe chior!

Musafir

o copie dupa acest mesaj sa fie transmis ambasadei americane la bucuresti si transmisa spre stiinta tuturor ambasadelor straine acreditate la bucuresti.

dan nedelcu

Musafir

voturile romanilor au fost reale de al da pe basescu jos dar el a zis ca e lovitura de stat tot ce fac romani e lovitura de stat dar ce face el cu partidu lui e discriminare la adresa poporului roman plus de asta nea dus poporul in jos suntem cei mai rea populatie din intreaga lume el cu familia lui o duc ine si restu vai de capu nostrude lasi vedea dsupa grati la cit rau a facut rominiei cu boc si udrea si citi bani a furat si boagiu sibercenu de la c f r si niculaiescu iis omeni lu basescu de-aia nui condamna si pe becali care a facut bine la popor il tine basescu inchis ca e pericol public am crezut ca dupa 89 o ducem mai bine dar au venit niste hoti la putere si a dus saracia in rindu oameniri si sau inbogatit ei se fac vezi domne fermieri pe spatele poporului si pe bani nostri rusine sa le fie ca se numesc romini

Musafir

ce bine! taiati bratele caracatitei
la cit mai multe semnaturi

Musafir

#7920 jos basescu

basescu a fost DEMIS de popor si vreau sa-si dea DEMISIA -UEGENT-DEMISIA

Musafir

2014-01-10 06:46

Abuzurile sunt facute cu sprijinul guvernului american si al Ambasadei SUA in Romania. Acest sprijin poate ca este dat in necunostinta de cauza (putin probabil)dar poate duce la crearea, in timp, a unui puternic curent antiamerican.
Americani! Sprijiniti dorinta majoritatii romanilor!

Musafir

Felicitati pentru initiativa!Romanii nu sunt orbi , muti si nici surzi , nu vrem nimic altceva decat sa fim respectati asa cum si noi la randu-ne respectam! Cerem ca cei care se pronunta la adresa romanilor sa cunoasca in primul rand adevarul!

Musafir

nu stiu cind vom mai scapa de sistemul securist, ma uit dimineata in oglinda si tot sper,cind?? au 70%in parlament,nu au reusit nimic,poate trebuie o noua strada cu citeva milioane de romani sa reuseasca sa schimbe ceva,am doi baieti ,unul progamator it ,celalat medicina,vor pleca in curind,ma uit cu tristete la ei si sper ca atunci cind voi avea 70 de ani sa nu stau sa vb cu ei la telefon sau pe chat,doresc sa ii privesc de aproape ,sa le dau sfaturi ,sa imi cresc nepotii, sa ma bucur de ceea ce numim FAMILIE......nu stiu daca vom ajunge in faza in care sa spunem ca traim bine.....sper ca dupa ce nu va mai fi basescu sa se schimbe ceva,dar....am rezerve ,ciolanul si politica nu se amesteca, de aceea am mari rezerve si cu suflul tinar care a venit....sper....asta ne-a mai ramas SPERANTA...CONTINUATI ,CEEA CE FACETI POATE VA MISCA CONSTIINTA CELOR CARE AU 70%......

Musafir

este foarte bine sa facem actiuni de felul acesta,dar trebuie sa intelegem ca a fi uniti si a actiona pentru normalizarea lucrurilor in Romania inseamna mult mai mult....desteapta-te romane!!!! chiar si in ceasul al doisprezecelea.....

Musafir

Ne-a ramas doar speranta, binele nu vine oricum de la ei. Ne convingem in fiecare clipa ca sunt interesati doar de profituri, Ii doare in fund de Romania si de Basescu, si de noi. Ceva gaze de sist si alte resurse, democratia un cuvant devalizat in regimul asta. Traim intr-un stat mafiot sustinut din afara