Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

un oarecare

2014-01-13 15:10

este o rusine pt noi sa alegem in bascalie presedintele de tara care ar trbui sa fie un om cu prestanta care a facut bine pr tara care stie sa vorbeascaoamenilor de toate rangurilesa stie cum sa negocieze pt tara lui nu sa o denigreasca

Musafir

#24777 Re:

2014-01-13 15:11

#24775: -

CU ANTRAX FELICITARILE

Musafir

Îmi doresc ca prin semnătura pe care am depus-o pe această petiţie, să atrag şi eu atenţia asupra abuzurilor care se petrec în România.
Varan Obama

#24779 Scrisoare ketaminizată către pastorul Gâdea

#24771: -
AUTORULE NU MAI STERGE MESAJELE!
AUTORULE NU MAI PRACTICA CENZURA!

http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/scrisoare-ketaminizata-catre-pastorul-gadea/

http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2013/10/mg1-460x342.jpg...

Dragă Pastore Gîdea,

Sînt un prăfcean dîn Piață și vreau sămă mărturisesc în fața la Domnu și față la matale, miam început ziua cu Speșăl Kei, o cafia tare și Placebo în cap. Pipi nam băut azi cămă secară rinichii dă la stat prea mult în Piață, așa că lam irosit pă tot pă după zidurile dă la Architetură. Nu știu ce zici matale, ai dreptate, pentru că nu mă belesc la Antena3 și prefer so ard cu MDMA și alte formații din ăștia ușoare. Marfăăă, vere! Da aud așa, mai mult ca pîn ceață, că ăi fi pissed. Da dă ce, pastore, wtf? Dumnezău ie iubire, curcubeie dă lumină. Pufnesc ca un cretin dă fiecare dată cînd aud curcubeie, da dă data asta îs serios. Mai făcut om serios, pastorele. Da dăce? Ai cătrănit că iau bani dă la Șoroș, gagică mia a început să pună întrebări. Wtf? Îi rar, nu i sa mai întâmplat. Ei i se năzărise oricum că trăiesc așa, dân ce mai vând pă sub mână, dân traduceri pă la reviste pentru minori, dân budă la Gara Lipscani. Azi vrea excursii, cică no scot dăcît pîn Piață, îngheață ca proasta, cică sînt un loser, cică au zis la tembelizor cămi permit, da’ nu vreau. Brb, mă duc să mă piș iar, cre cam răcit dă la brîu în jos…

Aud, tot ca pîn ceață, scuzămi bre mahmureala, că matale crezi că te urăsc. Păi dă ce, pastoraș? Wtf? Da dă ce să urăsc cineva ce mă lasă rece? Nu mă înțelege grășit, musiu Gîdea, mă lasă rece nu că ejti matale mort, cică mi se fîlfîie. Nu vreau dăcît să trăesc prîntre copaci și veveriți, îmi placi substanțele, nu și cianura. Pă Băsesc nu lam votat niciodat, da aud tot dă la matale că sînt dator la Barosan cu niște trebi. Păi dă unde ai, pastore, informați? Wtf? Ah, matale ejti informați, că nah, la început o fost cuvîntu. Tot matale crezi că te urăsc dă la ketamină. Auzi la el! Păi nah, ce pot să mai zic, chestia asta ie un soi dă antagonist, nam cum so halesc și să fiu dăacord cu lumea înconjurătoare. Darămite cu matale. Mă mai întreb cîteodat ce faceți voi la Sinteza aia zilei, că tare mai sînteți prăjiți. Mam dus odat la unu acas și ăsta urlă dîn interfon: “Urcă frate mai repede să vezi ce trip cu retarzi are Ciuvică”. Miam zdrelit piciorele pă scări că nu mergia liftu și am intrat în cas. Așa și era, Ciuvică și matale zbierați unii la alți ca proști. A fost prima dată cînd țiam văzt mecleanu, și miam zis: “Moa, ce tare ie pastorele, simulește un atac de panică”. Amicu ăsta al meu zice “Nu, asta e epilepsie frate!” Am pufnit amîntrei în rîs și neam aprins cîteon cui. Dară ce să știm noi, sîntem niște lejeri… Mai aud că se uită mulți oameni la emisiuni lu matale și că asta ie de bine, că cică vă unflă mușchiii. Păi te întreb și io pă matale acu, audiența nu ie tot drog? Nu ie tot substanz? Nu începi matale să tripezi dîn cauza la audienți și să vezi Băsănei mici păste tot, pă supt canapele, pîn tufe, în portbagaju lu Badea? Păi vezi, nu ie așa cum zici matale. Nu ne urîm, facem caterincă, ce dracu Doamne iartămă. Io trag dîn bong, matale dîn pipălmetru. Ar trebui să ne iubim, nu să ne urîm dă mame. Da numai vreau să te rețin prea mult că aud că dilăru lu matale dă dădu substanțe din ăștia dă sinteză luă 5 ani la bulău. Ne mai auzim noi pîn Mol cînd scot gagica la promenăzi sau la Craiova la Conect-Er, da matale să ți minte că poporu ie tot, nu doar ăla a lu matale. Și să mai ți minte că pipălmetru creiază depăndenți la fel de mari. Drogatule!

Veronicu Mucles

Musafir

#24780 Re:

2014-01-13 15:12

#24776: un oarecare -

''DENIGREASCA'' ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU

Varan Obama

#24781 Acest articol a fost șters de către autorul petiției!

2014-01-13 15:14

Catre AUTORUL PETITIEI!
LIBERTATEA DE EXPRIMARE este garantata de lege si acest lucru, voi jurnalistii (mai ales cei de la ANTENE), ar trebui sa-l cunoasteti foarte bine. Faptul ca stergeti comentariile care nu va convin va descalifica si va transforma pe voi in CENZURA si CNA.

JOS CENZURA!

un om

2014-01-13 15:15

am vrea ca abuzurile sa se vada in adevarata lor forma si afara din tara nu credca in alta tara presedintele ar putea sa atraga atentia sefului de la csm ,,ai grija ca eu te am semnat sa fii daca nu semnam eu nu erai tu,,
SUNT OCUPAT ACUM, NU VEZI ?

#24783 Re: Scrisoare ketaminizată către pastorul Gâdea

2014-01-13 15:17

Musafir

2014-01-13 15:19

Aveti dreptate! Ceva trebuie facut, chiar daca pare a fi tarziu... Orice initiativa menita sa demaste abuzurile, ilegalitatile, aroganta, nesimtirea (si enumerarea ar putea continua...)celor care ocupa functii importante (fie in stat, fie in justitie, fie in administratia publica etc.) este mai mult decat laudabila. Cetateanul de rand, batjocorit, umilit, satul de mizeriile si problemele zinice, nu mai are puterea sa creada ca opinia sa conteaza, ca situatia existenta poate fi schimbata. Prin urmare, cred ca presa este singura care mai poate, in momentul de fata, sa faca orice demers legal care sa convinga cetatenii sa ia atitudine fata de orice situatie in care li se incalca drepturile, care sa convinga cetatenii ca trebuie sa se uneasca in a-si exprima nemultumirile fata de abuzuri.

Musafir

2014-01-13 15:21

la Jilava cu lichelile de la postul B1

Musafir

Confirm că am semnat petiţia. Regret că nu aţi făcut o astfel de petiţie când CCR a falsificat rezultatele referendumului de demitere a lui T.Băsescu în iulie 2012pentru a arăta UE şi preşedintelui SUA felul în care funcţionează justiţia lui Băsescu în România. Doina Niţoiu

Musafir

Pana la aceasta petitie informatiile plecau dintr-o anumita parte cu un tel precis.Aceasta petitie cred ca va fi semnata de cei multi din aceasta tara care vad de unde vine raul,iar plangerea o fsceau cei care ne faceau raul.
Multumim celor care au avut initiativa creerii petitiei si speram sa ajunga unde trebuie iar realitatea sa fie vazuta asa cum este.

Musafir

2014-01-13 15:22

MUIE ȘI CĂCAT PEDELIȘTILOR

Musafir

#24789 MARE DISPERARE

2014-01-13 15:23

Latrina Antena3 a ajuns la disperare. Mogulu-securist ii obliga sa faca orice demers ca el si ai lui sa nu infunde puscaria pentru miliardele furate din banii romanilor.

Musafir

#24790 Re: CLASA II-A NU E GREA, INCEARCA S-O TRECI !

2014-01-13 15:24

#24785: -

CORECT SE SCRIE "LICHELELE" SI ELE SUNT IN CU TOTUL ALTA PARTE...

Musafir

Avem rabdare sa plece...apoi nu mai aveti nici o scuza. Asteptam dreptatea si competenta sa triumfe.

Musafir

vedeti interviul dat de victor ciorbea acum cativa ani in urma in care relata vizita facuta lui in calitate de prim ministru de catre basescu si petre roman.la un moment dat ciorbea a ramas singur cu basescu si l-a intrebat:ce ai cu mine?raspunsul a fost:nu am nimic ,execut niste ordine.cine-i dadea ordine lui basescu?

Musafir

2014-01-13 15:25

Pentru cel ce semneaza cu nr. 24788: acelasi meniu il doresc si eu celor de la USL si le doresc pofta buna.

Musafir

#24794 Re: Acest articol a fost șters de către autorul petiției!

2014-01-13 15:28

OM CU CARACTER

#24795 SA NE FERESCA DUMNEZEU DE OMUL JOSNIC

AS FI DE ACORD CU ACEASTA PETITIE DACA NU ERA O PETITIUNE DE PRINCIPIU

Musafir

#24796 Victor Ciorbea dixit

Ciorbea, afirma nu demult ca:" cel mai mult s-a furat pana in 2006". Va rog sa comentati aceasta afirmatie avand in vedere ca Ciorbea, din taranist convins face parte acum din struto-camila USL.

Musafir

Emiteti mai multe petitii de acest gen, pentru a le publica reyultatele si sa inteleaga marinarul si matelotii lui parerea noastra despre guvernarea lui si poate nu mai este nesimtit si pleaca.

Musafir

#24798 PETITIE CU SUBSTRAT

2014-01-13 15:30

Sceasta petitie nu ete facuta pentru noi, multimea ci, pentru interesele politice ale guvernantilor care de fiecare data ne mint cu televizorul.

Musafir

#24799 Re:

2014-01-13 15:31

#24797: -

DA POTI ''EMITE'' SI TU DASTEPTULE, DE CE NO FACI?

musafir

2014-01-13 15:35

sincer eu as dori sa se instaureze monarhia in romania !!