Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

2014-01-12 20:21

Ati auzit bah basistlor, "Articolele despre ingradirea libertatii presei vor fi abrogate"- Citire dela Ponta - burtiera pe emisiunea lui Mihai Gadea.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-12 20:21

Musafir

2014-01-12 20:22

degeaba incercati marea cu degetul daca basescu este in potriva si la referendum a pierdut acum nu cred ca-l va mai opri nimeni dar macar sa scapam de dobitocul asta o data!lasatii sa iasa din penitenciare cititi bine codul penal ca nu are numai parti rele doar sa se acopere pe ei si pentru cei la;ti don penitenciare si nu pentru cei cu fapte de violenta sau violuri droguri etc

Musafir

Am un mare semn de intrebare atat in ceea ce priveste elaborarea legilor cat si interpretarea si aplicarea lor.Consider ca de aici ni se trag toate relele.La baza afirmotiilor mele stau legile nescrise ale neamului meu de BUN ROMAN-cod OMENIA.
Fan Hitler

Eu sunt dobitoc si liber....
Tot eu

#23256 Re:

#23200: -

Si eu vreau ca Antena 3 sa nu mai emita ce emite acum.

Fan Hitler

#23257 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

#23250: ZOSO - Re: Re: Re: Re: Re:

atunci sa ii sugi pula lu Lutu

Musafir

dreptate si adevar atat imi doresc in aceasta tara greu incercata de soarta va multumesac.
Kristhy
Musafir

Vreau sa stiu cum sunt Anulate in PROCESELE CIVILE de RETROCEDARE imobiliara, DECIZIILE instantelor care au dat inapoi ceea ce nu se cuvenea sau mai mult decat se cuvenea, fara verificarea identitatii revendicatorilor si fara respectarea legislatiei in vigoare, discriminand cetatenii romani in favoarea MAFIEI IMOBILIARE. Inamovibilitate magistratilor da, insa “LUCRUL JUDECAT” stramb, trebuie sa fie anulat! Cum sunt abrogate aceste decizii strambe cu autoritate de lucru judecat? Cum sa fie legala si definitiva o decizie care nu respecta atat legea cat si cotele legale de retrocedare precum si DESPAGUBIRILE deja PLATITE? Cum Parlamentul corecteaza aceste ABUZURI care sunt mai mari decat cele COMUNISTE si care, constatam distrug vietile oamenilor cu cooperarea politicienilor, guvernantilor si magistratilor!
CATI POLITICIENI AU PRIMIT NU UN APARTAMENT, DAR MAI MULTE CASE DE LA STAT si AU RAMAS CU ELE?
CATI POLITICIENI DATOREAZA BANI RAPPS?
UNDE ESTE DREPTATEA?

P.S. asa cum retrocedam, asa tot retroactiv, trebuiesc corectate aceste abuzuri imediat, daca este real respectul USL pentru cetatenii romaniei, nu numai pentru interesele discriminatorii pentru anumite categorii sociale?

Musafir

2014-01-12 20:23

total de acord !

Musafir

Sant cetatean ro. din data de 27.12.1996.sant casatorita in Ger.si pot sa vamarturisescca de multe ori simt ca sant la limita rabdarii, pentru toate escrocarile ce se intanpla in tara. Situtia pe zi ce trece devine tot mai dezastrosa, asi avea multe de spus dar nu vreau sa scriu un Roman acum, asi dori din fuflet ca in ro. sa fie si sa functioneze adevarata, sotul meu mai are vre-o 6 ani pana la pensie, si daca totul ar fi cat de cat ok. am dori sa ne intoarcem in tara. Am doi fi, cel mare lucreaza de circa 5 ani ai ci in ger. iar cel mai tanar este in tara, casatorit are doi copii si are de Gand sa spune si el adio Ro. Mama daca o fac o fac pentru copii, ca nu au nici un viitor aici, ami spune fiul.
Fan Hitler

Eu sunt liber , nu am sef, nu ma poate manipula nimeni.Fac abuzuri Le dau muie la toti: MUIE basescu, Muie voiculescu, MUIE udrea, muie gadea, muie badea, muie pora, muie ursu, muie ponto, muie crine... muie la toti manipulatii de Antena3, B1 , RTV,......muie basistilor.....muie anti basistilor.....muie vandutilor....muie slugilor....muie fraierilor...muie lingailor..muie turnatorilor...muie incultilor..muie Gigolo...jos pacanelele///
ZOSO

#23263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

#23257: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ba tu cred ca esti satul de lustruit bastoane, ai spume la nas. Da-ti doua palme si marsh la somn kakatule

Musafir

#23264 Gadea Mihai

Braking news
Pe domeniul de la Balc au fost impuscati 60 de minstreti si un magar (Ponta) care rage : Jos Basescu, Jos Basescu Jos.......
EU

2014-01-12 20:24

dac a ma credeti nu stiu ce sa spun atite as avea de spusca nu stiu ce as incepe intru un cuvnt
URAAAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAA URAAAAAAAAAAA

Tot eu

#23266 Re: gadea

#23246: - gadea

Incepe tu cu idolii tai Voiculescu, Gadea, Badea, Ursu, Dana Grecu.

mikylungu.

#23267 prosti..da multi doamne.

cand eram la mana turcilor,boierii nemultumiti faceau plangere la INALTA POARTA,acum boierii nemultumiti fac plangere la inalta poarta americana.nu va este rusine domnilor,ati luat obiceiul lui FELIX delatorul.pe langa un nemernic se aduna alti nemernici,sictir.
Gigolo

#23268 Muistului și retardatului Fan Hitler

2014-01-12 20:25

Ia-o de la toți anti-băsescu până ți se fac buzele ca ale lui eba.

Musafir

Americanii cred ca se gandesc cum sa faca sa-l tina pe Base presedinte pe viata. Stiu ei ce e mai bine pt romani.

Musafir

Doresc sa se faca public, toate abuzurile pe care le face Președintele Romaniei, Traian Basescu, familia sa si grupul politic afiliat acestuia, care au încălcat Constitutia , au furat si distrus in 9 ani, una din cele mai frumoase si bogate tari a Europei si lumii! Romania este tara tuturor oportunitatilor, dar Președintele Traian Basescu, un smenar de marinar, care a distrus flota României, si întreaga economie a tarii , a organizat Mafia pe teritoriul României, a fost demis prin vot absolut legal, si pentru ca Basescu a facut si din Justiție o Mafie, fapt pentru care vrem sa facem public si sa stie întreaga lume despre ABUZURILE , MAFIEI BASESCU, si este dreptul nostru de exprimare cerând ajutorul internațional de a ajuta Romania sa intre in normalitate, in democrație , pentru care noi toti am luptat si înlăturat guvernul comunist, cu unul democratic si nu un Guver cu o justiție si un Presedinte Mafiot! Basescu trebuie urgent înlocuit, el fiind un presedinte demis si ilegal la cârma unei mafii nu a unei Romanii Democratice!
Fan Hitler

#23271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

#23263: ZOSO - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ma duc dupa ce iti  mai dau o duzina de pule in cur...eu si Prunea

Fan Hitler

Eu sunt liber , nu am sef, nu ma poate manipula nimeni.Fac abuzuri Le dau muie la toti: MUIE basescu, Muie voiculescu, MUIE udrea, muie gadea, muie badea, muie pora, muie ursu, muie ponto, muie crine... muie la toti manipulatii de Antena3, B1 , RTV,......muie basistilor.....muie anti basistilor.....muie vandutilor....muie slugilor....muie fraierilor...muie lingailor..muie turnatorilor...muie incultilor..muie Gigolo...jos pacanelele......,

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-12 20:26

Musafir

2014-01-12 20:26

Domnul presedinte BASESCU a facut foarte mult rau Romaniei in acesti 10 ani. Acest om cu o fire contradictorie, conflictuala cu puternice tendinte autoritariste care nu are notiunea de loialitate si omenie. A confiscat temele cele mai importante compromitand grav idea de lupta impotriva coruptiei, stat de drept, justitie independenta - promovand grupurile de interese ale acolitilor, promovandusi fica total nepregatita in parlamentul UE, cocotand-o pe Elena UDREA in fruntea unui minister cu peste 7 MLD. Euro pe an. Insumati sumele 'devalizate' in marile 'procese' prezentate ca mari vicotrii in lupta impotriva coruptiei Avram MURESAN, Remes, Nastase, Voiculescu, Fenechiu, Becali .. etc SUB 130 milioane Euro - asta a fost dimensiunea jafului post decembrist din ROMANIA :-).

Musafir

#23275 Re:

2014-01-12 20:27

#23270: -

Ia vezi, mha, cat a furat Voiculescu din banii lui Ceausescu?