Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

@Maria

#17151 1

2014-01-11 14:48

SUNTEM ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU TRAIAN BASESCU SI SUNTEM MANDRI CA IL MAI AVEM MACAR PE EL LANGA NOI PENTRU A NE APARA DE LUPII CARE VOR SA SFASIE SANGELE NOSTRU AL ROMANILOR.
JOS COMUNISMUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOS ANTENA 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOS VOICULESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suca

#17152 minie proletara

2014-01-11 14:49

Codamnam cu minie proletara pe toti cei ce-l jignesc pe iubitul nostru guvernator autointitulat "seful statului" . Guvernul american sa efectueze un desant aerian si s-o inscauneze la Palatul Victoria pe Elena Udrea care la sfirsitul lui decembrie poate prelua in paralel si functia prezidentiala pentru ca tot nu s-a hotarit pina acuma ce vrea....Vrem SUPERUNICAMERAL CU UN SINGUR PARTID si acela sa fie Miscarea populara basinista....BUMBESTI-LIVEZENI

Musafir

jos Basescu
gadea

#17154 e o mizerie

Credeti ca sunteti corecti? De ce un om de presa cu reale veleitati nu a ajuns patron de trust media sau macar sa fie pe cont propriu?De ce sa fie sluga unui parvenit care a furat tot ce a putut dupa lovitura de stat din 89.Basescu este un presedinte ales si asa va ramane pana la finalul mandatului.Referendumul pentru demiterea acestui om a fost un fals grosolan care a aratat cum poti manipula oamenii .De ce nu faceti petitia online pentru punerea in aplicare a votului dat de 88 la suta din romani, au votat unicameralul cu 300 de parlamentari.Rezultatul final 588 parlamentari ...rusine sa va fie.Promovati valori reale nu doar ce va credeti voi ca este bine......chiar asa e d-nule.....e o porcarie ce fac acesti 2 porci

Musafir

#17155 marian

Ma terminator te fut in gura!
Fan Hitler

#17156 Re: Re: Re: BRAVO ; PONTA !!

2014-01-11 14:50

Musafir

nu imi place deloc ideea asocierii spatiului pemtru publicitate cu promovarea petitiei pe care tocmai am semnat-o. cred ca aveti destule alte oportunitati pentru castiguri materiale. ar fi bine sa renuntati la partea cu publicitatea. in rest, doamne-ajuta!
Basexu

#17158 Re: Asa e,

#17144: -

si cu dolareii mi-am tras pamant agricol la NANANA !

Musafir

De ce emisarul american nu s-a intalnit cu reprezentantii intregului spectru politic si cu untreaga presa din Romania||>>>

Musafir

Nu pot intelege cum, niste somitati atat de importante, de la nivele inalte ale administratiei Statelor Unite, pot crede vorbele unui presedinte asa de impertinent. Un presedinte demis, care nu are pic de rusine si respect fata de oameni si de democratie. Daca ar fi sa vizionam toate filmuletele difuzate de Antena 3, in care presedintele fara coloana vertebrala, isi face numerele de mascarici national, ne-am da seama ca este bolnav de o ura fara margini la adresa acestui popor. Sper sa sfarseasca la fel ca Ceausescu!
IQ100

#17161 Re #16958

iar Basescu a stiut sa se duca direct la "pseudo", spre deosebire de nea Ion, Constantine sau Nascase, care s-au dus la americani si la englezi.Parerea mea.

Musafir

a venit vreamea ca noi poporul roman sa incercam sa ne facem dreptate fara ajutorul nepretuit al politicienilor si sa scapam de acest gunoi cu veleitati de presedinte navigator

Musafir

Sàraca tarà bogatà....

Musafir

2014-01-11 14:51

Toti coioti din subordinea lui Basescu vor fi eliminati imediat daca nu dau verdictele solicitate de acesta.Va amintiti cand a spus: Nu e bine domnul chestor... mi si pare ca eu v-am numit.

Musafir

sper ca aceasta petitie sa fie citita de cine trebuie,multumim antena 3

Musafir

o idee exceptionala in incercarea onesta de a arata lumii intregi adevarata fata a lui basescu, cel care va reprezenta in istoria romaniei un golan ajuns prin cai oculte presedinte."apucaturile" sale se regasesc la orice golan de pe strada, care se "respecta".imi este rusine ca sunt roman, si numai din cauza "guvernatorului".parca nu se mai termina o data cu acest "mandat" murdar. imi doresc sa traiesc momentul in care vor plati el si toata clica pdl-ista, care au facut numai rau cetatenilor(binenteles, nu si lor, singurii carora le-a mers din plin).daca de justitia umana vor scapa, nu pot scapa de cea divina, care nu iarta.va felicit pentru tot ce faceti, voi de la antena3,pentru tara asta.fiti mereu tari si bucuratine in continuare cu minunatele voastre emisiuni.dumnezeu sava ajute.(apropos: d-na prof paula ursu mi-a fost profesoara de limba romana la liceul ion minulascu; o adevarata doamna!)

Musafir

romanii trebuie sa gandeasca liberi
jos basescu
un gandac

#17168 16781

..da va ajunge..marele tradator si vanzator de neam si tara va ajunge acolo unde ii este locul, in puscarie (sau mormant) dar nu azi cand domneste supercorupta lui justitie, ci doar atunci cand va fi abandonat de marele licurici(mare democrat in tara lui) care l-a instalat guvernator(coada de topor) in aceasta tara asuprita de secole.Pana atunci se zbate cu orice pret (incalcand legi, democratie, constitutie)sa linga cisma licuriciului (si pantofii Victoritei), punandu-i la dispozitie demnitatea natiunii, pamantul (pentru rachete si autostrazi de 6 mil. euro/km),economia, resurse naturale si vieti omenesti sacrificate pentru interesele acestuia prin razboaiele de pe planeta.Licheaua nu realizeaza ce-l asteapta.El nu stie istoria acestei tari, nu stie cum sfarsesc dictatorii, tradatorii si vanzatorii de neam (si flota) . Nu stie pt ca tara asta nu e tara lui,crede ca e feuda lui si a familiei sale crescuta in furt si minciuna, insetata de marire si inavutire.Nu realizeaza ca mai devreme sau mai tarziu atat el cat si slugoii lui din fruntea CSM, DNA cat si marea dezinformatoare pe justitie din Europa, partenera lui nr.1 intr-u dradare, vor platii in fata acestui popor.Ai zice ca e inconstient. Dar la cat de pervers este nu ar fi de mirare sa stie deja de la stapanii lui drumul spre america facut de un alt confrate de-al sau intr'u securitae prin anul 1978, la fel de ,bun roman' ca si el.
Daca pt el si stapanii lui din europa si de peste ocean nu a contat vointa noastra exprimata liber, democratic asa cum ni se da lectii ca la niste handicapati, nu ne ramane decat sa ne rugam la Dzeu sa mai trimita iarasi asupra noastra cat de curand putina LUMINA sa ne putem aduna iarasi, ca prea suntem imprastiati in intuneric.

Sorin

Cred ca este fara rost trimiterea unor astfel de mesaje pertinente catre directia SUA. Civilizatia de acolo, ca de altfel din majoritatea tarilor occidentale se prabuseste tocmai din acele cauze care ii determina pe cei de acolo sa ne trateze asa cum o fac. E timpul sa facem alegerea corecta si sa ne aliem cu popoare demne care reprezinta viitorul si care sunt mai dispuse sa ne trateze intr-adevar ca pe niste parteneri ar fi Rusia, Kazahstan, China.

Musafir

2014-01-11 14:52

Felicitari pentru initiativa !

Musafir

#17171 Re: ATASATI SI FILMULETUL ASTA :

Absolventa Stiinte Politice in SUA

#17172 Re: Re: Re:

#17014: Xena - Re: Re:

inclusiv dvs, semnati cu: "absolventa" ..., de ce nu cu numele personal, cel real si nu unul ales la intamplare?

Imi face placere sa va raspund, draga Xena--spuneti-mi va rog, acesta e numele dvs de familie sau prenumele dvs? :) Mi se pare destul de ironic sa vad ca ma trageti de maneca pentru faptul ca am un nume "ales la intamplare". De fapt, numele meu este o caracterizare si nu e chiar ales la intamplare. Pe cand Xena.... spuneti-mi, e in reluare pe ProCinema sau de unde v-a venit ideea? Cumva la intamplare sau chiar va considerati amazoana? :)

Eu nu am semnat aceasta petitie pentru ca nu sunt de acord cu ea, motiv pentru care am si intrat sa fac un comentariu care vad ca a luat amploare. Am intrat sa fac un comentariu in momentul in care am auzit la Stirile Antena3 ca s-a facut o petite in numele poporului roman--o afirmatie care m-a indignat indeajuns de mult ca sa ajung sa ma implic intr-o dezbatere inutila, care nu are nimic de-a face cu comentariul meu original (pe care nu stiu cati oameni l-au inteles). Mai mult, comentariul pe care l-am facut eu initial era legat de legitimitatea acestei petitii, asa cum a fost facuta, si nu a continut nici un fel de comentariu derogativ la adresa oricarui semnatar. Spuneti ca semnatarii anonimi au vrut sa-si protejeze identitatea in fata celor care fac "asemenea comentarii" asa ca va rog aratati-mi ce comentarii am facut eu de care ar trebui sa se fereasca orice semnatar.

Avand in vedere faptul ca ofer un punct de vedere opus, nu mi se pare prudent sa-mi fac numele public, dat fiind faptul ca sunt destul de multe manifestari violente pe acest forum (vezi injurii, amenintari etc). Putini sunt cei care au rabdare sa citeasca si sa inteleaga un argument contrar opiniei lor--vezi membrul care m-a facut "basista" desi nu am facut absolut nici un comentariu in legatura cu Basescu.

In schimb, cum i-am mai raspuns unui membru care m-a acuzat ca mint in legatura cu certificarile profesionale, sunt mai mult decat dispusa sa imi fac numele cunoscut la un nivel mai limitat sau personal. Deci, daca va intereseaza sa continuati discutia, astept sa-mi spuneti adresa dvs de e-mail.

Musafir

#17173 Re: 1

#17151: @Maria - 1

dute-n mat si ial si pe basescu

@Terminator

2014-01-11 14:53

@ Marian - uite cum vorbesc postacii lui Voiculescu se vede ca sunt spalati pe creier.

Musafir

2014-01-11 14:53

Sunt de acord in intregime cu continutul petitiei!

Georgeta Puscas