drepturile persoanelor cu handicap si indexarea pensilor acestora

Musafir

#51 andrei

2013-11-28 15:34

#1: gigi86 -

din punctul meu de vedere petitile le semnam degeaba ieu caut un grup de prsoane cu dizabilitati si voi incerca impreuna cu acestia sa dau statul roman in judecata actiunea in instanta oricum nu va costa nimic find pe contencios adimistrativ cu obligatia de a face

Musafir

2013-11-28 21:00

am pensie de invaliditate cu 350 ron si nu imi permita neajunsurile!doresc sa mariti pensiile la toate categorile pt.persoane cu handicap,eu sunt persoana cu deficicienta de auz si vorbire si am gradul 2 accentuat!

Musafir

2013-11-28 23:07

sa vb cu chinezii,poate ne sponsorizeaza,ca la noi nu avem sperante

Musafir

2013-11-29 11:54

Vrem drepturile noastre....pensie..vrem sa traim si noi ca oameni sanatos..noi nu sntem oameni ?
Ba da suumtem sanatos,nu suntem nebuni!

Toate cele buna !

Snt persoana cu handicap de grau 1,si doresc sa am si eu drepturi egale ca toti cetatenii acestei tarii !!!!

Julya M. jud. HR.

pink

#55 rusine

2013-11-29 13:54

vrem dreptate si drepturi ca toti alti cetateni din tara,...
tony56

2013-11-29 15:58

Da ...avem dreptul la vot,ce ne mai trbuie nou alceva. Rusine .Somn usor D-lor parlamentar!!!!

Musafir

2013-11-29 21:27

Domnilor o sa ajungeti si domnile voastre ca noi sa primiti penia de handicap gradul 2 de 234 RON SI SA VEDEM DACA PUTETI SA VA DESCURCATI INTRETINRTE SA PLATITI SI SA MAI MANCATI CE VA MAI RAMNE SA TRAITI NUMAI BINE VA DORESC PENSIE DE HANDICAP SA AVETI TOATE CELE BUNE DOMNUL SA VA ASUTE LA MAI MARE SA SE INDEPLINEASCA PESIA DE ANDICAP TOATA VAIA SA O PRIMITI SI SANATATE SA NE TRAITI DOMNULSAVABINCUVINTEZE SA IMI ASCULTE RUGACIUNE DE MILA SA VA PLNGA MUMA CA PREA MULT NE DESCRIMINATI DE SOARTA SA FITI LOVITI DE MINE SA VA AMINTITI AMIN
miky5

2013-11-30 11:26

cu 290 ron pt o persoana cu handicap grav lunar .. ponta, mariana campeanu ce faceti dormiti ?? hotilor RUSINE nesimtitilor
septentrion

#59 ...totusi...

2013-12-03 12:53

Printre alte drepturi, este si dreptul la invatamant/educatie. Prin urmare, consider ca inainte de a ne repezi la pix/tastatura sa scriem petitii, sa punem un pic mana pe cartea de gramatica... Daca nu cumva ne gandim ca de fapt "invatamantul/educatia" e o obligatie, nu un drept!!!

Mihaela Cristina

#60 Nu se mai poate

2013-12-03 20:56

Am batutu 1 an de zile pe la usile politicienilor puterii si i-a durut, vorba aia, nici macar in cot de problemele unui votant sarman. Probabil considerau cu 234 lei pe luna sunt mai mult decat suficienti. Ii invit sa incerce sa traiasca nu o luna, macar o saptamana din banii astia. Plus umilintele inerente ale bolii. Cei ca ei nu se gandesc la noi pentru ca spun ca lor nu o sa li se intample nimic de felul asta niciodata...dar niciodata sa nu spui niciodata!

Musafir

2013-12-05 15:38

As dori dar nu imi permit.

Musafir

2013-12-05 18:33

De acord cu motivatia scrisorii si rog decidentii sa fie receptivi la dpleanta noastra.

Musafir

2013-12-05 19:04

SPERAM SA FIM AUZITI DE CATRE CEI CU PUTERE DE DECIZIE, DATORITA SCUMPIRILOR DE TOT FELUL CARORA LE FACEM FATA CU GREU. MIHAI FIGHIR, ARAD

Musafir

2013-12-07 19:58

un litru de motorina costa 6 lei o paine 1 leu un kilogram de carne 20 lei dar un gram de bun simt pt persoanele cu dizabiltati cat costa?
monica

#65 Doar VOTUL nostru voi l-ati furat si de saracia noastra voi a-ti uitat!!!

2013-12-09 15:17

Plange TARA SARACIEI ,caci murim de foame ,de frig, de boli nevindecatoare,doar votul nostru este existent,Atunci cand se voteaza restul??? nu mai conteaza,saracia ne apasa greu iar voi ne puneti taxe tot mereu! Se antorc stramosii nostrii an mormant ,cine am fost si cum am ajuns; Si plange inimile noastre frante,de durere si de neputinta,caci am ajuns sa stam la coada miluintei ;Si nu din tara ta romane {tara bogatiei}, si ajutoare din mila altora ,caci tu acum traiesti an TARA SARACIEI. Nu va e mila si de noi? caci suntem oameni ca si voi? Candva am fost puternici ,am construit fabrici si uzine ,Pentru viitorul copiilor nostrii ,sa aiba o paine pentru ziua de maine Dar voi GUVERN NEPASATOR ,a-ti daramat fabrici si uzine ,ai-ti vandut a noastra ROMANIE.Suntem oamenii neputintei,ne vedeti peste tot,cautam prin gunoaie ,O coaje de paine ca sa nu murim de foame.Dar voua nu va pasa de lacrima noastra ,decat votul nostru voi al doriti,Voi nu vreti sa ne ajutati? promiteti doar atata stiti ;decat sa ne mintiti. GUVERN NEPESATOR ,de ce furati mereu votul oamenilor ,bolnavi neputinciosi ,si cu dureri an suflet omenesti , De ce ne chinuiti,de ce ne amagiti,nu suntem slugile niumanui, Si nici an tara lui VLAD TEPES ,ca sa ne antepati si sa ne luati viata ;Suntem an tara suferintei unde pe VIATA ? voi a-ti pus taxa;caci ,,OMENIA GUVERNULUI'' a ajuns acum an plasa saracului. Suntem bolnavi dar voua nu va pasa ,nu stiti de unde sa mai luati? si unde sa mai puneti taxa; PE VOI? ...PE TINE nu te doare saracia poporului tau care moare de foame???? Tot salariile si indemnizatiile voastre le mariti ,si trageti cu dintii parca de scaunul cel ampartiti. Miiliardele de lei le-ati ampartit antre ministere, portofelele voi ati umflat ,Si iarasi pensile saraciei voi la urma le-ati lasat ,cum sa mai aveti si bani pentru un ajutor de handicap??????? RUSINE SA VA FIE ,SUNTEM AN TARA SARACIEI.....Se va sfarsii si al 13 -lea ceas , ve-ti ajunge iarasi la mila omului sarac cu handicap bolnav ,neputincios ,Si ve-ti venii  la poarta lui ,sa va voteze ? caci de bolnav ce este ?el  nu mai are nici o putere ;  Noi nu existam pentru voi,va trebuie votul saraciei? Sunt 23 de ani,noi am luptat si am murit pentru un trai mai bun , si am ramas ,schilozi pe viata , Voi nu ne-ati ajutat cu nimic ,mai rau ne-ati saracit si umilit !!!!!!!

monica

#66 Re: Doar VOTUL nostru voi l-ati furat si de saracia noastra voi a-ti uitat!!!

2013-12-09 16:28

Musafir

2013-12-10 13:26

Incercati sa semnati cati mai multi aceasta petitie pt ca e numai in favoarea noastra si fiind cat mai multi putem avea sansa sa fim si ascultati.

Musafir

2013-12-12 18:29

Ar trebui sa se indexeze indemnizatia in raport cu inflatia

Musafir

2013-12-13 10:39

Vom fi tratati asa cum am votat,dupa laudele politicienilor care au reusit sa indobitoceasca pe cei care au votat.Poate data viitoare vom avea o alta obtiune la vot.

Musafir

2013-12-18 16:09

Traim foarte greu.Mai greu decit multe animale.
cristi
Musafir

#71 bataie de joc

2013-12-26 09:10

doresc ca imdemnizatia de handicap sa fie indexata ca pensiile deoarece si acest venit batjocoritor pe care il am este un drept cistigat, desi nu mi-l doream, doresc sa fie respectat.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-28 07:51

Musafir

2013-12-29 11:00

Cred că este o calomnie.

Musafir

2013-12-29 15:16

Ar fi cazul sa fie indexata si aceasta indemnizatie de handicap, de mult nu sa mai indexat, va rog faceti ce trebuie, va multumesc.

Musafir

2013-12-29 15:34

sint persoana cu handicap gradul 3 si am 33ron indemnizatie, proteza totala cimentate de sold sting, luxatie congenitala bilaterala.
SE POATE TRAI CU BANII ASTIA??????????????
IMI CRESTE INAPOI OSUL SOLDULUI, SA POT FI UN OM*NORMAL*??????????