Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Musafir

2013-09-10 21:46

am un saptiu la olteni -teleorman 5000mp ingradit gard 2m inaltime. sa face casute ptr. acesti caini.eu am acolo 7 caini adoptati.sfatuitima ce tr.facut

Musafir

2013-09-11 05:29

au si ei un suflet...spre deosebire de multi oameni care nu mai au...

Musafir

2013-09-11 06:33

Propun ca cei care au semnat PENTRU eutanasiere sa semneze si reintroducerea pedepsei cu moartea pentru ca si parintii care si-au vazut copilul omorat de catre o "fiinta umana" (prieten, vecin, sofer, medic ....) isi doresc sa vada criminalul mort cu toata specia lui cu tot. De ce sa tinem pe banii societatii criminali in coditii de vacanta doua stele? Cred ca generatiile de tineri de astazi vor semna in viitorul apropiat si eliminarea exemplarelor umane care nu pot aduce nici un profit societatii, in aceasta categorie incadrandu-se batrani, bolnavi de toate varstele, recidivisti etc.

Musafir

2013-09-11 06:48

NU eutanasierii cainilor comunitari. DA amenajarii locuintei pentru ei si adunarea lor de pe strada. DA sterilizarii lor.

Musafir

2013-09-11 06:55

SHAME!!!

Musafir

2013-09-11 07:16

O tara civilizata rezolva in mod civilizat problema cainilor fara stapan.Eutanasierea nu este o solutie...

Musafir

2013-09-11 07:41

Nu este vina lor ca s-au nascut este vina oamenilor! Cum v-ati simtii voi daca cineva v-ar omor fara motiv,de fapt stati ca avem motiv! V-ati nascut! Nu e vina lor ca isi apara teritoriul sau ca ataca pentru ca noi ii lovim! Stop Eutanasierii!
Anonim

#934 Caini

2013-09-11 07:42

Nu este vina lor ca s-au nascut este vina oamenilor! Cum v-ati simtii voi daca cineva v-ar omor fara motiv,de fapt stati ca avem motiv! V-ati nascut! Nu e vina lor ca isi apara teritoriul sau ca ataca pentru ca noi ii lovim! Stop Eutanasierii!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-11 07:42

Musafir

#936 Re:

2013-09-11 07:59

#3: -

Scuza-ma dar spui ca nu se stie din ce motiv a fost muscat copilul, esti  asa de inconstient? Exista un motiv pentru care un caine poate ucide un copil? Haide poti spune ca a fost legitima aparare. Doamne! deschideti-va ochii A AVUT LOC O TRAGEDIE!!! Nu mai cautati motive nu trebuie sa iesi din casa cu frica, sunt destule motive sa ne temem de oameni, nu cred ca mai am nevoie sa ma feresc si de caini in tara mea

Musafir

2013-09-11 08:00

Cine poate omori un caine sau alt animal care nu i-a facut nici un rau ,poate omori si un om !E timpul sa se faca educatie serioasa in tara asta !Altfel vom fi cotati ca barbarii Europei !

Musafir

2013-09-11 08:07

Nu se dezmininte barbaria romanilor. Vai in ce stadiu am ajuns...

Musafir

2013-09-11 08:21

It is wrong AND INHUMANE COLD BLOODED MURDER ON THE INNOCENT!

Musafir

2013-09-11 08:22

Si trebuie sa tinem doliu național pt copilul lor mort din neglijenta babei? Cine e Ionuț de trebuie sa sufere atatia oameni si atâtea animale ca a murit el? In fiecare zi mor oameni in tot felul de imprejurari si am sta tot in momente de reculegere daca ne-ar interesa de fiecare in parte. Vreți vinovații? Baba si intamplarea!

Musafir

2013-09-11 08:24

Este o problemă de civism, de educaţie, de umanitate, ca oamenii să înţeleagă că au o responsabilitate faţă de câinii lor, să nu le mai dea drumul pe străzi pentru că se satură de ei, au alt căţel mai mic şi mai "nou", până creşte şi se plictisesc şi de acesta....

Musafir

#942 eutanasierea nu este solutia

2013-09-11 08:38

eutanasierea nu este solutia problemei cainilor fara stapan ,cine crede asa ceva este un/o cretin/a .consider ca problema cainilor fara stapan poate fii rezolvata cu:
1. microciparea toturor cainilor cu si fara stapan (mai ales a celor din curti (majoritaea puilor de aici provin ))
2.sterilizarea tuturor cainilor fara stapan
3.testarea cainilor agresivi si eutanasierea lor dc sunt periculosi.
4.dc intr-adevar bugetul alocat in ultimi 20 de ani(banii ar trb sa fii necheltuiti) pentru a rezolva aceasta problema nu este suficient ,eu as fii de acord sa mi se ia din salariu 10 lei luna ...cu un calcul simplu ....am ajunge la mil de euro ...

andreea dragusin

#943 Nu eutanasiei cainilor comunitari

2013-09-11 08:38

Credem oare ca Romania si orasele ei vor deveni mai civilizate in urma acestui omor? Ma indoiesc, strazile vor fi in continuare murdare si pline de gropi, in locul cainilor vor apare cel mai probabil sobolani in multe zone si se vor inmulti nestingherit, drogatii si pedofilii vor continua sa existe si sa ameninte viata copiilor si adultilor; nimic nu se va schimba, doar ca vom fi participat cu totii la o crima colectiva impotriva unor animale care nu au nici o vina ca se afla pe strazi sau pe maidane; sunt oameni care vor sa adopte si nu au unde sa tina aceste animale, de ce nu faceti cum a sugerat primarul din Oradea, un spatiu oferit cu chirie celor care nu au spatiu dar vor sa adopte caini maidanezi? De aici nu ies la fel de multi bani ca din eutanasiere, nu-i asa? Ca terenuri virane amenajabile pentru asa ceva ar exista....

Musafir

#944 lasati un nr de tel /adresa de mail pentru contact .cu ajutorul donatiilor putem face ceva

2013-09-11 08:46

Musafir

#945 Re:

2013-09-11 08:54

#940: -

nu numai ca mor ..dar sunt ucisi cu bestialitate de creaturile semene.

Musafir

#946 Re:

2013-09-11 09:02

#940: -

am citit pe net ca baba a fost la emisiunea lui maruta. cata durere are in ea de poate sa stea in lumina reflectoarelor dupa cateva zile de la moartea nepotului ei.

Musafir

2013-09-11 09:32

media si politicienii au creat o istererie, si romanii 'destepti", adica barbarii Romaniei, s-au apucat sa omoare cu bestialitate toti cateii care le ies in cale. cine raspunde pt aceste crime? NIMEMI," oamenii au voie, nu? Pina si nu stiu ce autoritate bolnava si iresponsabila de la ASPA, a facut o declaratie pe post , ca va prinde cateii si va omori tot ce prinde pe raspunderea lui, chiar daca stie ca va avea ceva procese ( nu de constiinta , ca nu are asa ceva), deci legea e numai pt prosti , in aceasta tara, da?Oamenii care violeaza, omoara oameni cu singe rece din placere, parinti care isi taie copiii cu drujba, le dou foc, ii arunca de la etaj sau in gunoaie si wc-uri, de ce nu se cere pedeapsa cu moartea? ce valoare are viata lor? poate cineva sa raspunda?

Musafir

2013-09-11 09:32

Nu suntem ucigasi!NU agresivitatii!
maidanezul

#949 Re: Re:

2013-09-11 09:41

#936: - Re:

ce usor manipuleaza presa si media mintile celor slabi. chiar stii cu siguranta ca asa s-a intimplat? probabil adevarul va iesi la iveala , dar prea tirziu, caci bestiile cu chip uman, au amorit in chinuri  niste fiinta vinovate ca s-au nascut fara voia lor si ca Dumnezeu asa a creat lumea, si ne-a dat in grija aceasta planeta, si tot ce inseamna viata.  Cel care da foc ciinilor , le taie capul, ii trage in teapa, e sanatos la cap? prezinta siguranta pt oameni? Atunci traiti alaturi de ei si fiti fericiti!

Musafir

2013-09-11 10:15

trebuie sa invingem !!