Avocat Gheorghe Piperea Ministru al Justitiei!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Avocat Gheorghe Piperea Ministru al Justitiei!

Anonymous

2013-04-02 12:15

Justitia are nevoie de un cap limpede si independent! Sustin candidatura Avocatului Gheorghe Piperea ca Ministru al Justitiei!

Musafir

2013-04-02 14:56

D-l Piperea este cel mai indreptatit sa fie Ministru de justitie. Este absolvent de Sorbona, este tanar, este cel mai calificat sa se bata cu infernala masinarie a lui Basescu!

Musafir

2013-04-02 16:44

ASA ESTE: PIPER(EA)EXPIRAT!
DACA TOT ESTE GROPARUL OLTCHIM DE CE SA NU FIE SI GROPARUL JUSTITIEI.

Musafir

2013-04-03 05:36

Este cea mai potrivita persoana pentru acest post! Succes!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-06 16:23

Musafir

2013-04-08 18:38

E laudabila actiunea Dlui Piperea vis-a-vis de VolksBank (parca). Pana la drumul de ministru este insa o cale de a dovedi ceva: Clujul este orasul in care ”afacerile” gunoierului Prigoana au puterea de a influenta politica! Daca ar reusi sa decapiteze caracatita de acolo... ar fi bine ptr Romania!

Musafir

2013-04-14 09:30

D-l profesor si avocat Piperea ar putea reprezenta realmente o solutie pentru multe alte posturi de varf din administratia centrala, ce reclama expertiza, experienta, profesionalismul, dedicarea si, ca o raritate in contextul politic actual, buna credinta a sa.

Musafir

2013-10-24 17:53

Buna seara,am o mare rugaminte cum as putea vorbi cu domnul GHEORGHE PIPEREA am auzit ca ne poate ajuta sa depunem o cerere la dansu pentru a da in judecata banca as dori sa stiu unde sa depun si eu actele si ce acte sunt necesare pentru judecata,astept un raspuns va multumesc,adresa mea de email este zbengheaionutirinel@yahoo.com

Musafir

2014-07-04 15:52

Gh. Piperea este Romanul/Omul/Avocatul cara in ultimii 4 ani (dar si inainte) a facut mai mult pentru cetateanul de rand si pentru tara, decat orice oficial al Romaniei. Este un etalon pentru toti politicienii si oficialii Romani. Acest fapt deranjeaza pe cei corupti si cu frica, aflati acum in pozitii inalte. Este singurul Roman al acestor vremuri care a dovedid ca este capabil si poate sa rastoarne si sa corecteze abuzurile autoritatilor din Romania.

Musafir

2015-12-19 05:39

Bancile sa nu poata vinde imobilul adus in garantie sub cuantumul evaluarii,in caz contrar sa se considere ca imobiluo a fost acceptat ca dat in plata.
Bancile sa le fie interzisa vanzarea creditelor cu probleme catre firme de racuperare,vanzarea fiind permisa decat cu acordul debitorului si daca s-a facut o oferta identica de cumparare debitorului,aplicanduse principiul DREPTULUI DE PREMTIUNE.