Interesul public mai presus de gustul publicului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interesul public mai presus de gustul publicului

Musafir

2013-02-05 00:33

Emisiuni de prost gust.
Alta data se vorbea de mahala cu sens peiorativ, acum a aborda teme nerusinate este o obisnuinta.
Noroc ca doar cateva secunde va suport apoi abordey canale straine...

Musafir

2013-02-05 00:59

Foarte buna initiativa, se cerea acest lucru!

Musafir

2013-02-05 10:00

De dragul audientei toate porcariile sunt stiri, toate fufele vedete etc.. Bineinteles ca nu putem impune un tipar pt. emisiuni sau tabloide dar niste limite trebuiesc stabilite - stirea e stire daca e de interes public, mondenitatile nu trebuie neaparat sa sape pana dau de apa (sange) s.a.m.d Apoi televiziunile de partid trebuie sa isi schimbe sigle .. adica nu A3 si RTV ci USL TV . Nu in ultimul rand amenzile sa fie mai consistente pentru toate porcariile pe care le promoveaza audio-vizualul de asa maniera incat emisiunile de gen sa fie neprofitabile

Musafir

2013-02-05 10:20

Cred ca ar putea fi luata in calcul introducerea unei cenzuri a materialelor difuzate de posturile TV, cenzura care sa fie realizata de oameni de cultura din Romania.

Musafir

2013-02-05 14:49

m-am saturat de mizerii.Este penibil si rusinos.

Musafir

2013-02-05 15:06

Consider ca o masura radicala,urgenta si echidistanta politic se impune. Situatia actuala nu mai trebuie tolerata.

Musafir

2013-02-05 17:43

și ne mai întrebăm de ce fetele de clasa a 9-a fac ce fac în baia școlii (ca din acest motiv sunt trimise la școală sa învețe despre plăcerile trupești),se bat cu profesorii, elevi se bat intre ei. Toate astea sunt roadele educației pe care o "primesc" tinerii, roadele a ceea ce vad la TV și a modelelor pe care le au. O inițiativa destul de buna.

Musafir

2013-02-05 18:02

Sper sa nu fie in zadar....
Macar atat lucru putem face...
susa

2013-02-05 22:27

Ca un consumator de tv am urmarit multe posturi de tv si toate se lauda cu audienta mare,pai la femei dezbracate,la certuri in direct ca la usa cortului, la injuraturi ,la titluti de emisiuni care sugereaza injuraturi "in puii mei" etc.Cine sunt consumatorii acestor tipuri de emisiuni pai cam patru mil de telespectatori car efiind tineri trimit sms -uri telefoneaza ,iar alte paisprezece milioane care nu stiu da sms-uri si nu suna la posturi sa-i laude se trezesc reprezentati de tineri cu o cultura indoielnica si fara cultura care au si gusturi pe masurta.Inteleg tv comerciala dar nici asa promovam seriale cu tigani dar despre noi ceilalti nu mai avem nimic a spune?!!!

Musafir

2013-02-05 23:51

Poate-poate sa se mai rareasca mitocania, prostul gust, nesimtirea de joasa speta... nicaieri in lume nu am vazut atata vulgaritate si spalare de creiere ca in televiziunile romanesti... rusine... asta ne pune tuturor o eticheta de tampiti!

Musafir

2013-02-06 06:51

Dorim un spatiu virtual curat.

Musafir

2013-02-06 08:57

prea mult cancan nimic interesant de vazut la televizor

Musafir

2013-02-06 11:20

Rugămintea mea cea mai mare pentru DVS este să faceți curat în toate canalele de televiziune de așa zis divertisment - cu precădere Antena 1,2, Kanal D, Pro Tv, Acasă Tv - adevărate programe de INCULTURĂ. Faceți ceva în legătură cu aceste programe și emisiunile lor de 2 BANI!!! Aștept schimbări radicale din partea CNA-ului. Vă mulțumesc.

Musafir

2013-02-06 13:43

Sunt deacord cu aceasta petitie deoarece ma afecreaza zi de zi emisiunile vulgare si cu violenta. Doresc publicatii si eminisiuni tv decente care sa stimuleze tineretul spre bine, spre viata pozitiva.

Musafir

2013-02-06 15:20

incurajez televiziunea obiectiva nu cea de mahala

Musafir

2013-02-06 16:28

M-am saturat de mizerile lui Capatos,Maruta,Gherghe.
Vreau televiziune educativa,cu meseriasi care respecta deontologia profesiei,vreau televiziune ADEVARATA !!!.Nu mai vreau sa vad siliconate infantile,ramase la stadiu de embrion,nu mai vreu vanzatori de la aprozar pe post de moderatori.,,VREAU O TARA CA AFARA"!!!
cineva care nu crede in mascarea adevarului

#142 si eu sunt satul

2013-02-06 18:23

si eu sunt satul de mizeriile de toate "vedetele" care fac numai tampenii si arata si ele ce au (inteligenta mai deloc)
NU UITATI UN LUCRU VEDETELE ASTEA EXISTA DOAR PENTRU CA EXISTA SUFICIENTI CARE SE UITA LA ELE.
DEPINDE DOAR DE NOI DACA NE UITAM LA PROSTII SAU NU, DACA NE UITAM LA PROSTII, DOAR PROSTII VOM PRIMI
IGNORATI POSTURILE PE CARE LE CONSIDERATI IDIOATE SI DE PROST GUST. NU AVEM NEVOIE DE CNA SA NE SPUNA ASTA TREBUIE SA FIE ALEGEREA NOASTRA
CNA-ul ar trebui sa se implice atunci cand se minte sau daca la vre-o televiziune se spune de vreo infarctiune, fapta penala sa urmareasca daca se face si o plangere in sensul corectarii acelei fapte, (daca cineva minte si fapta nu exista atunci acel cineva se face vinovat de calomnie .....)
in concluzie .. fiecare cu gustul lui fie bun sau rau sa se uite la ce vrea .. dar cna-ul sa se uite mai mult la minciuni.... si sa le pedepseasca....
daca vrea mai mult bun gust atunci sa se implice in educatie.. in scoli.... acolo e baza de la care trebuie sa se lucreze....
Stefanis
Musafir

2013-02-06 20:57

Media din Romania este infectata de oameni politici si afaceristi care si-au cumparat trusturi de presa numai pentru manipularea romanilor in interes propriu.Acestia nu au scrupule.Vizat de aceste marsavii-Trustul Intact.Postul A3 este populat de oameni fara scrupule si dau pe post ce vrea Voiculescu.

cineva care nu crede in mascarea adevarului

#144 singuri vizati suntem noi

2013-02-06 21:15

al cui e cna-ul doar are conducere politica, vor sa poata cenzura totul dupa interesul lor nu al nostru
Dragos

#145 lucrurile sunt mult mai grave de atat

2013-02-06 22:27

Privind la ultimii 23 de ani, vedem cum societatea romaneasca se degradeaza dramatic in fiecare zi. Am ajuns sa ma bucur ca de reintalnirea cu un prieten vechi cand aud pe cineva vorbind corect. Am brusc sentimentul ca fac parte dintr-un cerc al unei specii tot mai rare. Am ajuns sa felicit persoane care posteaza diverse in mediul virtual, doar pentru simplul fapt ca au scris totul corect romaneste. Ne scufundam. Iar pentru asta cred ca exista trei vinovati principali: sistemul de educatie, televizorul si ignoranta noastra a tuturor. Educatia de azi a ajuns atat de jos incat ametesc cand privesc, cu mila, la ea. Iar televiorul pune frumos bomboana pe o coliva deja acrita. In goana dupa audienta de care depind contractele de publicitate, televiziunea de azi a ridicat, prin comparatie, prostitutia la nivel de virtute. Si totul uitand, in cursa lipsita de orice etica si morala, de efectul pe care televizorul il are, ca vrem sau nu, asupra noastra a tuturor si in special a copiilor si tinerilor.

Musafir

2013-02-07 01:15

sper sa faceti ceva.

Musafir

2013-02-07 09:36

Initiativa mai mult decat extraordinara,daca se intampla mai devreme era si mai extraordinar.

Musafir

2013-02-07 11:26

Cred ca ar trebui sa se inceteze odata pentru totdeauna cu mediatizarea tuturor non-valorilor, a vulgaritatii si a promiscuitatii. Ar trebui sa se impuna de asemenea o limita de difuzare a stirilor negative si lipsite de interes pentru publicul larg (inmormantari si scandaluri in randurile cetatenilor de etnie roma, violuri, talharii, furturi, incendii, etc. din mediul rural cu impact strict local) care, din pacate, sunt in acest moment net majoritare.

Musafir

2013-02-07 12:40

Intreb: de ce o institutie a statului (platita din banii contribuabililor) creata pentru a stopa derapajele din audiovizual are nevoie de o petitie pentru a-si onora menirea?

Musafir

2013-02-07 13:03

Tot ce ati scris este foarte adevarat, nu dorim decat sa se poata realiza ceea ce noi sustinem prin aceasta petitie.Succes!