Legalizarea Urgenta a Detinerii de Arme Letale!!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Legalizarea Urgenta a Detinerii de Arme Letale!!!

Musafir

2016-04-17 17:32

În Republica Moldova portul armei a fost permis din 1995 si nu s-a intamplat nimic din ceia ce spun cei, care sunt contra armelor.
paul

2016-04-17 19:29

Vreti sa ajungem ca USA ?sa va moara copilul impuscat in scoala?la cati detardati sunt in trafic in romania o sa ne impuscam sa ne-a taiat unul fata.aveti un succes nebun cu petitia asta. 132 semnaturi din 2012 ?:))) tareeee

Mihai Popescu

#28 dreptul la aparare

2016-04-17 19:38

Dreptul de a te apara pe sine si pe cei dragi este unul dintre cele mai firesti, etice si constitutionale drepturi umane. Cei care nu aveti curajul sa va asumati asta, va meritati soarta.

Mihai Popescu

#29 Re:

2016-04-17 19:56

#27: paul -  

In USA se considera foarte serios inarmarea obligatorie a profesorilor din scoli. Nebunii si criminalii opereaza in afara legii, astfel oricat de restrictiva ai face legea ei nu vor fi afectati pentru ca piata neagra exista si va exista indiferent de lege. Mai mult de atat, dezarmezi populatia cinstita, care respecta legea si ii ajuti pe criminali, pe nebuni, pe teroristi sa gaseasca mai usor "soft targets".

Da, 132 de semnaturi din 2012, dintre care 82 intr-o singura zi... azi, 17 aprilie 2016. Daca tu nu ai curajul sa iti asumi ceea ce este firesc, daca tu vrei sa ramai la mentalitatea de victima, nu te forteaza nimeni sa te schimbi, dar cel putin nu incerca se ne descurajezi pe noi, cei carora nu ne este teama sa ne asumam faptul ca este firesc sa ne putem apara. Peace!

Musafir

2016-04-18 10:03

Pentru ca aceasta ar fi STAREA DE NORMALITATE!!!

Musafir

2016-04-18 10:09

Chiar si obtinerea mai facila a unei arme neletale (in urma unui aviz psihologic si unui curs specializat) ar fi binevenita.
Ghita

2016-04-18 10:51

Oara care e retardul care s-a gindit sa mai si faca o petitie pentru asta ? La citi prosti sint in tara asta , o sa iti fie frica si sa iti mai iei o piine de la colt 

Musafir

2016-04-18 11:42

Nu-mi place sa fiu cetatean de mana a doua.
Greywolf

#34 Re:

2016-04-18 12:39

#8: JWS -  

Si daca intra peste mine in casa inarmat cu un pistol cu glont eu ce sa fac? Sa-i raspund cu bile de cauciuc sau gaze? Asta in cazul fericit in care ajung la timp la dulapul cu arma( eu fiind unul din putinii posesori de arma letala). Legislatia in Romania este printre cele mai restrictive din lume la acest capitol si dintre cele mai de cacat as spune. De ce eu care posed arma de vinatoare nu pot sa-mi iau de exemplu un pistol cu glont cu destinatie poligon? Ce pericol prezint? Din pacate traim inca cu mentalitatea infecta a bolsevicilor....

Care e rata criminalitatii sa spunem in Elvetia unde 1 din 2 cetateni detin arme letale? Cea mai joasa din Europa? Daca am avea legislatia necesara, cu timpul mentalitatea se va schimba...dar din pacate pt noi nu se vrea acest lucru la nivel inalt...

Musafir

2016-04-18 14:27

Politia nu ne apara.

Musafir

2016-04-18 14:28

Am arme letale de 40 de ani.Nu am comis nici o infractiune.Sunt testat medical si psihologic,si cu toate acestea nu am dreptul sa port o arma letala .De ce ?Sunt oare mai putin responsabil decat anumite categorii care-si inpusca iubitele,soacrele...Oare cati infractori s-ar gandi de doua ori pana ar comite o infractiune.

Musafir

2016-04-18 19:38

Consider ca detinerea unei arme de foc descurajeaza raufacatorii de la comiterea multor infractiuni.

Musafir

#38 Arma de Foc = Responsabilitate.

2016-04-18 22:23

Arma de Foc = Responsabilitate. Nu credeti ca e mai comod sa fim iresponsabili? E mai interesant sa ai in propria casa mai putine drepturi decit are un infractor, oricum nu implica responsabilitati. Daca scapam dintr-o talharie ne plingem la toata lumea si suntem victime, daca infractorul are inspiratia divina sa ne "elibereze" spream sa intre intr-un viitor apropiat la inchisoare, unde va scrie carti si va scapa pentru buna purtare. Deci problema e rezolvata, ce atitea legi care sa complice existenta.

Musafir

2016-04-19 07:50

Autoapararea este un drept care nu trebuie sa fie conditionat de niste sustinatori ai crimelor care prin voturi frauduloase detin azi conducerea.

Musafir

2016-04-19 08:16

... Consider aceasta petitie o petitie pertinenta. Argument: ''democratia se face si se mantine de 200 ani in SUA cu arma in mana"... Conditiile in care ar trebui detinute aceste arme ar trebui bine reglementate...

Musafir

2016-04-19 11:53

Da! Asta e singurul mod prin care ne putem apara de islamizare. Romania e a romanilor! Romania e la lui Hristos! In sfarsit vom putea starpi buruienile capitaliste ale jidanului Soros care ne-au jefuit tara!

Musafir

2016-04-19 13:18

Folosesc arme letale la serviciu si posed alta personala. Consider ca orice persoana apta medical si testata psihologic poate efectua un curs de folosire a armelor si sa poata obtine un permis de arma, pentru paza si aparare.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-19 15:11

'murica 2.0

#44 waw

2016-04-19 15:12

you guys are just retarded.. seriously ..

Musafir

2016-04-19 19:57

E un drept natural al oricarei fiinte de pe lumea asta, cu toate testele necesare de rigoare, bineinteles.

Musafir

2016-04-19 20:04

"Dreptul de a purta arme reprezinta dreptul la libertate!" Arsenalele din Isher- Gerard Klein
Mihai Popescu

#47 argumentele reale

2016-04-19 21:12

Pentru o natie tinuta in umbra atatia ani nu este atat de usor sa deschida ochii brusc. Daca va intereseaza intr-adevar datele reale ale problemei, dati 10 minute din timpul vostru si urmariti acest videoclip:

https://m.youtube.com/watch?v=5Hytvc3-7Wo

Musafir

#48 Re: Re: STRICT NECESAR!

2016-04-20 00:31

#11: - Re: STRICT NECESAR! 

De ce esti neam prost si injuri ? Poate si din cauza unora ca tine nu  se semneaza petitia !

Musafir

2016-04-20 07:07

Baetii buni fac lucruri bune, baetii rai fac lucruri rele, daca intervii cu o lege pe cei buni ii vei opri complet, pe cei rai in cel mai bun caz ii vei limita. As vrea sa cred ca daca noi am suferit, cei de dupa noi o vor duce mai bine, din pacate ei se formeaza in acest moment cu stigmatul ca s-au nascut infractori, pentru ca legislatia in Romania ajuta infractorii si politicienii. Am pierdut trenul stimati domni, Din cite vad noi nu ne-am dorit libertate niciodata, altfel ar fi domnit drepturile omului nu drepturile infractorului. Petitia asta e "frectie la piciorul de lemn" Chiar daca ar fi semnata de un milion de oameni (ceeace sa fim seriosi, nu e cazul) tot nu ar lua-o nimeni in seama. Cind s-a modificat legea in sensul inaspririi ei impotriva detinatorilor legali n-a protestat nimeni. Acum puteti protesta cit vreti, e tirziu. O dovada: pe sosele mor oameni la greu din cauza starii lor deplorabile, ia cineva masuri ca pe tronsoanele cu probleme sa nu se poata sanctiona la regimul rutier (banii din amenzi ajungind tot in conturile statului) pentru ca statul nu si-a facut datoria desi noua ne-a luat banii? Nicidecum. In schimb cind doi idioti s-au amenintat intr-un restaurant in Bucuresti cu un pistol cu bile, s-a schimbat legea. Si apropo de "Americanii care mor pe capete" Rata incidentelor cu mana armata in USA este sub 10 incidente la 1000 de locuitori, studiati statisticile in Romania. Veti avea o surpriza.

Musafir

2016-04-20 07:58

1.raufacatorii au arme cu sau fara lege-deci eu, care nu am, sint discriminat
2.reevaluarea legii proprietatii si a dreptului de-a o apara prin orice mijloc...prezenta in toata lumea cu exceptia estului europei
3.reevaluarea legii autoapararii-acum, chiar daca te aperi de un agresor poti fi condamnat pentru vatamare corporala ...
4.reevaluarea legii care sa faciliteze uzul de arma de catre politisti
5.nevalidarea acestor legi reflecta de fapt frica politicienilor in fata furiei populatiei...stiu ei de ce