Legalizarea Urgenta a Detinerii de Arme Letale!!!

Musafir

/ #49

2016-04-20 07:07

Baetii buni fac lucruri bune, baetii rai fac lucruri rele, daca intervii cu o lege pe cei buni ii vei opri complet, pe cei rai in cel mai bun caz ii vei limita. As vrea sa cred ca daca noi am suferit, cei de dupa noi o vor duce mai bine, din pacate ei se formeaza in acest moment cu stigmatul ca s-au nascut infractori, pentru ca legislatia in Romania ajuta infractorii si politicienii. Am pierdut trenul stimati domni, Din cite vad noi nu ne-am dorit libertate niciodata, altfel ar fi domnit drepturile omului nu drepturile infractorului. Petitia asta e "frectie la piciorul de lemn" Chiar daca ar fi semnata de un milion de oameni (ceeace sa fim seriosi, nu e cazul) tot nu ar lua-o nimeni in seama. Cind s-a modificat legea in sensul inaspririi ei impotriva detinatorilor legali n-a protestat nimeni. Acum puteti protesta cit vreti, e tirziu. O dovada: pe sosele mor oameni la greu din cauza starii lor deplorabile, ia cineva masuri ca pe tronsoanele cu probleme sa nu se poata sanctiona la regimul rutier (banii din amenzi ajungind tot in conturile statului) pentru ca statul nu si-a facut datoria desi noua ne-a luat banii? Nicidecum. In schimb cind doi idioti s-au amenintat intr-un restaurant in Bucuresti cu un pistol cu bile, s-a schimbat legea. Si apropo de "Americanii care mor pe capete" Rata incidentelor cu mana armata in USA este sub 10 incidente la 1000 de locuitori, studiati statisticile in Romania. Veti avea o surpriza.