Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

OLTCHIM

#44276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-10-22 19:17

#44274: - Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
 Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

Musafir

2015-10-22 19:19

AM INCARCATORU FUL ....E PLUMBI PENTRU TOTI ...HARSCCCCC  V-AM LUAT..

TOATE ELEA EEEEE LA LOCUL LOR

OLTCHIM

#44278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-10-22 19:22

#44276: OLTCHIM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

Musafir

2015-10-22 19:23

sa su..i pu.a talpasene  te chitaim noi ...unde vei ajunge ..buc  tetoiu ..balcesti ..vl ..esti sub ochiu magic mos ismana 

Musafir

2015-10-22 19:27

eu iubesc ff mult pe victor drasoveanu ,are boticul penisoidal , se potriveste mult cu mine ,iar cind doua persoane se iubesc asa mult ca noi !!  nu mai conteaza sexu

vali

#44281 polioli 22 oct sch 2

2015-10-22 21:38

Doamna maistra dragoi Pai cum vine asta chemi dispecerul si paza sa puna fiola la muncitoei Pe care ai boala si pe altii ii acoperi ?rusinica! Vezi ca s ar putea aa te deplasezi cu insotitor aratareo

Musafir

#44282 nu mai scrie gaoaza,te voi fu...te..n gura retardatule,gata cu emil,scuze emile,te pupa remusache

2015-10-22 23:11

#44278: OLTCHIM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

CICA SA TE MAI DUCI SA IESI IN PRESA EMILE,LA OTV,SC.VTV,ACEASI MIZERIE,ACOLO A AJUNS MU,,ISTA DE JEANA,VECINA LUI FOTA,MIE SCIRBA DE TARA ASTA EMILE,APROPO,BA CA...CATULE DE LAURENTIU ANDREI,DE PU...LA SA MA IEI,BA RAHATULE DE MARE DIRECTOR ANDREI,VIN SI TE FU..T IN GURA CA PE TALPASANU,MARDARE,AVRAM,ETC,MAI ANDREI,PE FOTA DE PU...LA CU DINTI O SA L IEI,FI CUMINTE BA FRAIERICA,MARE GRIJA CA FOTA NU MAI GLUMESTE,TE FU..T IN GURA BA ANDREI,INTELEGI BAI BASINA RETATDATA? 

INCA O DATA LA MUI...STUL DE ANDREI MARE RAHAT DE DIRECTOR

#44283 Re:SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,,

2015-10-22 23:22

#44280: -  

CARE TI A TRAS O IN SPATELE GARII,NU E VICTOR DE VINA,E AVRAM SI MU...ISTUL DE ROIBU CU TALPASANU,SE INTOARCE ROATA EMILE,APROPO,NOI CIND MAI PUTEM SA I FU...TEM IN GURITE?....ANDREI,BA ANDREI,PE FOTA DE  PU...LA O SA L IEI,FI CUMINTE ANDREI,TE AI DAT LA FRATELE SI COPILUL LUI PICASSO,TE FREC ANDREI,STAI CALM CA NE SUPARAM

AM UN BAIAT FINUT,MUJOIU NICUSOR,CERE TI SCUZE EMILE,E FRATELE LU PICASSO.

#44284 SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,,iarta l pe victoras emile,NU E VICTORASI VINOVAT CU TINE

2015-10-23 01:09

#44283: INCA O DATA LA MUI...STUL DE ANDREI MARE RAHAT DE DIRECTOR - Re:SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,, 

nu victor e vinovat de ce ai patit si am patitOOOOOOOOOO amindoi,ROIBU BA E NEMERNICUL SI TRADATORUL ,IMPUTITUL,TRADATORUL ADEVARAT.....................,,,SI PT.BIDIN SI ILIUTA TUGURIN,DECAPITATIII,DECAPITATII  FRATILOR,CU PETTRICA BELIGAN,VALI BUGA,DANUT[IONUT,STIMA FRATE,STIMA MESTERE]VOI PUTETI FACE LEGEA N OLTCHIM,FRAIERILOR,UN PIC DE TUPEU, MIHAITA,MITAAAA,AICI E UNUL PICASSO,TACTO [D ZEU SA L ODIHNEASCA ,LINGA COPILUL MEU VLADUT] CU TATA AU FOST PRIETENI BUNIIII,FRATI BAAAAAAAAAAAAAAAAAA,TE PUPA FOTA ,DAR O SA TI FU..T 1 PALMA,,DE CE ?........NU AI CREEZUT IN PICASSO,TE PUP ...PAPAGALULEEEEEEE.........................EMILEEEEEEEEEEEEE,CU..RVA DE MARDARE TI A TRAS O TALPICI,DE FAPT TU ACUM POTI SA O FU..TI IN GURA CU BIDIN SI ILIUTA TUGURIN,EU FOTA NU AM SOMN,NU MAI DORM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,PE CACA TUL DE ANDREI [DIRECTORUL PULIIIII LUI FOTA]VREAU SA L.....FU..T IN GURAAAAAAAA,,,,,,,,,,,BA ,ANDREI E ULTIMUL AVERTISMENT,OLTCHIMUL NU E AL VOSTRU, NTELEGETI BA CEVA?.......VA FU..TE..N  GURITE FOTA,OPRITIVA PINA NU E PREA TIRZIU PT. VOI,VOI BA MU...ISTIOLOR,OLTCHIMUL INCA E DE STAT,E AL NOSTRU,AL MUNCITORILOR,EU MAINE DACA VIN LA OLTCHIM VA POT F..UT..TE N GURITEEEEEEEEEE,ATI INTELES BA CEVA?....................MITAAAA,TACTO FRATE CU TATA,ATIT,TU?...TE BAT CU UN PUPIC LABAGUIULEEEEEEE,,TE PUP FRAIEREEEEEEEEE, SA MOARA PICASSO?

Musafir

#44285 Re: SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,,iarta l pe victoras emile,NU E VICTORASI VINOVAT CU TINE

2015-10-23 01:13

#44284: AM UN BAIAT FINUT,MUJOIU NICUSOR,CERE TI SCUZE EMILE,E FRATELE LU PICASSO. - SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,,iarta l pe victoras emile,NU E VICTORASI VINOVAT CU TINE 

SA DEA D ZEU D LE VICTORAS DE LA ORAS[DRASOVENE]SA  AJUNGETI MAI SUS ,MULT MAI SUS,O MERITATI,VA PUPA PICASSO,STIMA.

Musafir

#44286 BA PROSTILOR,ATI UITAT CINE ATI FOST?

2015-10-23 01:17

#44284: AM UN BAIAT FINUT,MUJOIU NICUSOR,CERE TI SCUZE EMILE,E FRATELE LU PICASSO. - SI DA MA EMILE,VICTOR E ULTIMUL CARE,,,iarta l pe victoras emile,NU E VICTORASI VINOVAT CU TINE 

BA GABI ANGHELACHE,BA BUGA,BA PETRICA,MAI MESTERE DE ION DANUT,BIDINEEE,TUGURINEEEEEEEE,IESITI SI RUPETIIIIIIIIIIIIII

SA MI SU...GI PU..LA TALPASENE?

#44287 Re: MAI FRAIEREEE,PUTEA I SA SCRI FOTA DE LA INCEPUT,,,,

2015-10-23 01:23

#44279: -  

VEDETI BA CIT DE LASII,SINTETI?...LA FOTA NU E PERDEA..

Musafir

#44288 LA MUNCA DERBEDEULE ... RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA, RASPUNDEEE!

2015-10-23 07:19

#44274: OLTCHIM - Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE. 

La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

http://i.imgur.com/2HegvXQ.png?1?2491...

Musafir

#44289 FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB TALPI

2015-10-23 07:59

#44240: - FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. 

Ce s-a alest de "marii" revolutionari din Oltchim? Zlotii inapoi!!! 

S-a ales praful de ei, duca-se pe pustii!
Au fost zburataciti, ei tradatorii care se credeau conti sau baroni de Oltchim, in cele paru zari.
Au ramas si fara lokuri de munca si, ceea ce este cel mai grav, i-au lasat si pe altii fara lockuri de munca.

Si haideti sa ne amintim:
- Cernev - sindicalistul aparator si aliat cu conducera combinatului si luptator impotriva celorlalte sindicate, expulzat de fostii lui colegi de la USG si din Cartel Alfa, a plecat cu tinicheaua de coda din Oltchim, dupa ce a fost prins dormind in pijamale si papuci, la post, in timpul serviciului;
-Toanta - purtatorul de vorbe al SVO si Burdoaza - gargaragiul de la propen - au plecat odata cu primul val de disponibilizari, amagiti de vorbele fara acoperire aruncate de liderul lor spiritual care le-a promis intoarcerea triumfala in combinat dupa cateva luni de stat pe tuse;
- marele dobitoc, jagardeaua de serviciu, Ghioca ajuns imediat dupa revolutia SVO, sef patrula monitorizare si revocat dupa o perioada sckurta de timp ca inapt in functie, pupinkurist de serviciu, urmeaza sa fie disponibilizat si sa plece cu tinicheaua de coada din Oltchim in speranta ca socru-sau il va angaja pe post de magar la tarla.

La toti acestia si la ceilalti, care vor plati si ei cat de kurand (Talpasanu, Spiru, Avram, Piperea, etc.) un sincer HUOOOOOOOO!

Musafir

#44290 PT. CA AI SCRIS DERBEDEU SI GAOAZA,SU...GI PU..LILE LUI FOTA SI GHOCA/

2015-10-23 10:44

#44288: - LA MUNCA DERBEDEULE ... RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA, RASPUNDEEE! 

EMILEEE,DA LE MU..IE,AZI L AM FU..TUT IN GURA PE RAHATUL DE  ANDREI,UN PAPAGAL ROIBULIST CARE  S A LUAT DE ADEVARATUL GREVIST AL OLTCHIMULUI,UNUL PETRICA [COPILIL SI FRATELE LUI FOTA]PE ACEASTA CALE IL AVERTIZEZ PE ANDREI[DE PU...LA SA  MA IEI]STAI IN BANCA TA BA MU...IE BLINDA,SA NU TE INTILNESTI VREODATA CU UNUL PICASSO,....OLTCHIMUL NE E AL VOSRTRU SCIRBELOR ROIBULESCIENE,VA AM PE MULTII LA MINA[LA PU...LA]

MA PUPI IN PU..LA EU SUNT FOTA

#44291 Re: FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB T

2015-10-23 10:47

#44289: - FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB TALPI 

MARS BA MU..IE IMPUTITA ,CA SI TU DACA ERAI LUAI MITA,FOTA NU A VRUT,DAR DIN 10 ROMANII,UNUL NU IA ZLOTII,AI INTELES CEVA?|

Musafir

#44292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O SA VA ARAT SI CUM SE DA MU..IEEEEEEEEEEEEE

2015-10-23 10:57

#44202: - Re: Re: Re: Re: Re: O SA VA ARAT SI CUM SE DA MU..IEEEEEEEEEEEEE 

SI  CA SA INTELEGA SI ULTIMI RETARDATII AI OLTCHIMULUI CA RAHATII DE GHIOCA,BIDIN,TUGURIN,MORCOASE,CORNESCU ,MARCELA,ETC,I AU SUPT CU ADEVARAT PIULITA LUI FOTICA.

Musafir

#44293 Re: CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA,

2015-10-23 10:59

#44214: CINE SU..GE PU..LA LUI FOTA OLTCHIMISTILOR? - CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA, 

IN SCHIMB O SA VIN EU GAOAZA LA ET.3,AP18,O SA VA FU..T IN GURA TRADATORULE SI CU..RVO DE LARGA CARE IL TI PE ACEST GAOZAR TRADATOR,ZLOTII BAAA.

BREAKING NEWS ALER VALCEA - OLTCHIM

#44294 Ștergerea datoriilor s-ar putea întoarce împotriva CFR Marfă

2015-10-23 11:16

Ștergerea datoriilor s-ar putea întoarce împotriva CFR Marfă

Reluarea privatizării CFR Marfă, în 2015, depinde de răspunsul Comisiei Europene privind ștergerea datoriilor. Decizia, luată de guvern în 2013, a fost condiţionată de vânzarea companiei în acelaşi an. Pentru că procesul a eşuat, Bruxelles-ul ar putea considera că măsura a fost ajutor de stat. În acest caz, viitorul companiei ar fi sumbru.

Guvernul trebuie să convingă Comisia Europeană, în această lună, că ștergerea datoriilor de aproximativ 1,8 miliarde de lei ale CFR Marfă - 600 milioane lei la buget, 600 milioane lei către CFR SA şi 600 milioane lei reprezentând penalități de întârziere - nu este ajutor de stat. În iunie 2013, la o lună după ce a demarat procesul de privatizare a operatorului național feroviar de marfă, guvernul anunța ștergerea datoriilor prin conversia în acțiuni. Decizia era condiţionată de privatizarea companiei până în toamna aceluiaşi an.

CFR Marfă nu a fost, însă, privatizată, iar oficialii guvernamentali trebuie să explice Comisiei Europene cum au dispărut datoriile societăţii în timpul procesului de privatizare. Președintele Consiliul Concu_renței, Bogdan Chirițoiu, ne-a explicat că operatorul feroviar de marfă este într-un program de monitorizare al Comisiei Europene.

„Luna aceasta trebuie să avem o discuție cu cei de la Comisia Europeană, la Bruxelles, referitor la procedura de stingere a datoriilor. CFR Marfă este în program de monitorizare pentru că noi am vrut să privatizăm și am șters datorii în vederea privatizării. În contul datoriilor, statul a primit încă niște acțiuni. Noi am considerat că este o măsură bună pentru că statul câștigă mai mult după ce vinde firma. Comisia Europeană a înțeles acest argument la acel moment, timpul a trecut, compania CFR Marfă nu s-a privatizat și Comisia Europeană trebuie să se dumirească dacă, într-adevăr, dispariția acestor datorii nu este ajutor de stat. Nu putem înlătura suspiciunea că poate a fost vorba de un ajutor de stat, nu ne-a deschis momentan nicio investigație, există acest risc“, ne-a declarat șeful Consiliului Concu_renței.

Comisia ar putea repune datoriile pe rol

Acesta a mai precizat că Ministerul Transporturilor poate relua procedura de privatizare a CFR Marfă, dar demersul nu va fi uşor. „În cazul în care Comisia va deschide o investigație privind stingerea datoriilor companiei CFR Marfă, mi-e greu să văd o privatizare pe termen scu_rt. Comisia Europeană poate investiga stingerea datoriilor, iar prin măsurile care le impune are loc privatizarea. Noi vom argumenta că nu a fost ajutor de stat, conversia a fost dată în vederea privatizării, încercăm să privatizăm CFR Marfă. Dacă își pierd răbdarea cu noi, varianta lor dură este să deschidă o investigație care poate duce și la repunerea datoriilor pe rol, ceea ce ar fi grav pentru CFR Marfă“, spune președintele Consiliului Concu_renței.

Dacă, în iunie, fostul secretar de stat, actual ministru al transporturilor, Iulian Matache, propunea listarea pe bursă a acțiunilor CFR Marfă, în prezent, specialiștii instituţiei încearcă să angajeze un consultant care să recruteze, la rândul său, un alt consultant pentru privatizare. Deși câteva firme au fost interesate de caietul de sarcini, la licitație nu s-a prezentat nimeni. „A fost o întâlnire cu reprezentanți ai Ministerului Transporturilor pe tema reluării licitației de privatizare a CFR Marfă. Nu văd nimic făcut până nu ne împinge Comisia Europeană și Fondul Monetar Internațional. Dacă facem ceva, o formă de acord și vor fi prinse aceste condiții de privatizare atunci se poate discuta. Într-un an electoral, o companie cu mulți angajați cum este CFR Marfă și în jurul căreia roiesc tot felul de interese, nu aș fi foarte încrezător că poate să fie privatizată“, a mai spus Chirițoiu.

Comisia Europeană a cerut date și despre ajutoarele de stat în cazul Oltchim și Complexul Energetic Hunedoara. La sfârșitul lunii mai, Guvernul anunța că a aprobat un ajutor de stat de circa 37 milioane euro pentru Complexul Energetic Hunedoara. „Ducem cazul Oltchim la Comisie încă din anul 2009, iar CFR Marfă, din mandatul fostului ministru al transporturilor Alexandru Nazare. Eu aș vinde orice companie a statului, le-aș privatiza pe toate pentru că nu am încredere că reușim în mod sustenabil să manageriem bine. Deși dacă, accidental, dăm peste o conducere bună, cu siguranță la următoarea schimbare de ministru sau, cel târziu, la cea de guvern îi dăm jos pe ăia și vom aduce alții. Șansele noastre sunt mici să dăm peste unii buni“, a conchis președintele Consiliului Concu_renței.

http://www.capital.ro/stergerea

NU AU CE VA MAI FACE FRATILOR,BIDINEEE,DA LE MU..IE,VINE GANTOI

#44295 Re: Re: CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA,

2015-10-23 11:28

#44293: - Re: CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA, 

FRATILOR,AICI SCRIE UN MUIST ROIBULIST ,UN ESCROC,EMILEEEEEEEE,TUGURINE,MITA,NU E FOTA,E MU..ISTUL LUI ROIBU,SA MA SU..GI CU MATA DE PU..LA,BANDIT .,HOT SI ESCROC RETARDAST,E FOTA FARA POJAR LA...CO..AIE,MA LINS MATA BORFASULEE,SA TE DUCI DUPA ROIBU AL BATRIN,IN MORTII MATII,E FOTA,MA PUPI CU MATA N PU.....................LA?...............VEZI MU..IE BLINDA CA NU E INJURATURAAA

CHIAR POLITIA LA FELICITAT PE FOTA EMILE,INTELEGI CEVA/

#44296 Re: Re: Re: CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA,

2015-10-23 11:31

#44295: NU AU CE VA MAI FACE FRATILOR,BIDINEEE,DA LE MU..IE,VINE GANTOI - Re: Re: CICA MARCELA TRASE UN VINT IN TIMPUL SEDINTEI VORBIND DE ACADEAUA LUI FOTA, 

BAAA,PESTE 3 SAPTAMINI VINE FRATELE LUI GANTOI,UNUL PREDESXCU,VINE DIN OLANDA TRADATORILOR,FACEM UN PIC DE RAZBOI?

Musafir

#44297 Re: FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB T

2015-10-23 11:52

#44289: - FINAL PREVIZIBIL: CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA. SI-AU TAIAT SINGURI CARACA DE SUB TALPI 

INCA O DATA,ALUP IGUS VEZI CA E FOTA ROIBULISTULEEEEE,DACA TE AFLU,TE DECAPITEZ

Musafir

2015-10-23 12:05

mama lor de hoti ..remuse ...si-au  dat arama pe fata .. ismana de talpasanu ,sofianu .drasoveanu ,mardare munteanca    sex oral la toti

Musafir

2015-10-23 12:08

HAI LA BANCOMAT SA LOM BANUTI SI SA AI LOM INCA DOI ANI LA FEL ..SA MEARGA OLTCHIMU ASA CA ACUM SI BANUTUUUUU   LA BAIETI DESTEPTI ..STAI CUMINTE REMUSE CA NU E RAU  ...MU.. LUI ISMANA FIARTA DE TALPASEANU ...MULTA    MULTA   

Musafir

#44300 Re: NU,IARTA L PE VICTORAS,DACA NU ERA EL,EU FOTA ERAM DAT AFATRA DIN OLTCHIM,AI INTELES CEVA EMILE?

2015-10-23 12:16