Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Musafir

2012-07-02 16:14

Cred ca ar fi indicat sa fie verificate tezele de doctorat ale tuturor politicienilor din Parlament.

Musafir

2012-07-02 16:15

Rusine . Nimic mai grav decat rusinea pe care o aduce acest personaj intregii tari dar mai ales mediului academic pe care la pangarit in cardasie cu cei ce lau ajutat /asistat.
Inca o data rusine . Domnule Ponta simplu dispari din viata politica. Salveaza onoare tari fiindca a dumneavoastra ramane in vecei patata.

Musafir

2012-07-02 16:21

E rusinos ca un astfel de ins ne conduce si e si mai rusinos ca sunt oamanii care fac totul sa ascunda asta.Demisia si sa fie judecat pt incercarea de a transforma Romania intr- un stat de mana a 3 a.

Musafir

2012-07-02 16:24

Daca i-a mai ramas un pic de demnitate , Ponta trebuie sa demisioneze !
Un Academician ...

#1780 Politica!!!!

2012-07-02 16:29

Este rusinos ca transformati mediul academic timisorean intr-o unealta de lupta politica!!!Voi faceti tara de ras, nu amaratul de Ponta, care, de bine de rau, are mai multa prestanta , ca Premier, decat un Boc sau un Basescu. Din punctul de vedere a milioane de romani, Basescu este cel care nu ne reprezinta sub nicio forma!!Iar demersurile voastre convulsive nu ne fac decat sa ne intrebam: "Care-i miza politica???"De ce va este frica ??? De Doctoratul lui Ponta??? Sa fim seriosi! Geme mediul academic actual de astfel de teze. Incepeti, asadar, de acolo de la voi! Ce are Ministeriatul cu activitatea stiintifica a domnului Ponta? Ce are Presedintia cu incultura actualului presedinte. Singur si-a facut rechizitoriul: a fost comandant de nava, deci are dreptul sa fie si "carmaci" de tara, chiar daca n-a scris si n-a citit nicio carte....
eu

#1781 Re: Politica!!!!

2012-07-02 16:38

#1780: Un Academician ... - Politica!!!! 

este rusinos,mai,un academician,sa pretinzi ca un furt intelectual nu e grav.sa-ti fie rusine tie,in mod direct,ca prin comentariul asta,nu dovedesti decit ca nu esti decit un spagar nenorocit,care dai doctorate pe bani.sigur esti un alt hot de furt intelectual,care pune parte altui hot.corb la corb nu-si scoate ochii!mi-e greata de cei ca ponta si mai greata de cei care-i tin partea.ati nenorocit tineretul,care nu mai stie sa deosebeasca furtul de cinste,minciuna de adevar.nu munai ca trebuie sa demisioneze,dar sa si plateasca penal pentru asta.punct!!!

Musafir

2012-07-02 16:48

DEMISIA !!!!!!

Musafir

2012-07-02 17:03

Plagiatul este evident !Demisia premierului este singurul gest de onoare(daca mai exista asa ceva la politicieni)ce mai poate repara imaginea grav "sifonata" a d-lui Ponta, precum si a acelora care-l sustin in escamotatrea unui furt demonstrat clar de catre Consiliul legal constituit si ilegal desfiintat.

Musafir

2012-07-02 17:05

jos labele de pe educatia poporului

Musafir

#1785 Avem nevoie de oameni seriosi !

2012-07-02 17:15

Ponta sa plece , sa nu mai ramana ca un pupator ,lingusitor si hapsan de putere.Nu poate sa reprezinte romania !

Musafir

2012-07-02 17:32

ESTE O JIGNIRE PENTRU TOTI CEI CARE AM TRUDIT CU GREU SI SERIOZITATE PENTR FIECARE EXAMEN.
SUNT PROFESOR SI DESI LUCRAREA MEA DE GRAD A FOST APRECIATA DE PROFESORI UNIVERSITARI COMPETENTI SI CARE M-AU INCURAJAT SA O TRANSFORM PRINTR-O CERCETARE DE ALTI MULTI ANI INTR-O LUCRARE DE DOCTORAT,EU M-AM IMBOLNAVIT DE DIABET SI AM DECIS ,CA O TEMA ATAT DE IMPORTANTA"SENTIMENTUL RELIGIOS IN OPERA LUI VOICULESCU "CU CERCETARE ASUPRA MISCARII RUGULUI APRIN, SA MA OPRESC PENTRU CA IMI VA DETERIORA SANATATEA.DAR ACESTI OAMENI NU ISI FAC NICI O PROBLEMA SI DIN PACATE ACREDITEAZA IDEEA CA TOTI AU COPIAT. NU ESTE ADEVARAT MAREA PARTE A DOCTORANZILOR AU MUNCIT DIN GREU.UNDE A AJUNS INVATAMANTUL ROMANESC?S-A MODERNIZAT INVATAMANTUL:ELEVII NU MAI INVATA, PROFESORII NU MAI PREDAU,NICI CEI CE PRACTICA MEDITATIILE CONSIDERAND CA NU SE MERITA .DAR CUM SA INVETE ELEVII SA SCRIE SI SA COMENTEZE UN TEXT DACA EI NU MAI CITESC IAR LA PREDARE PROFESORUL II INMANEAZA UN SUPORT DE CURS.PROFESORII FAC O MIE DE CURSURI DE PERFECTIONARE, MAJORITATEA FORMALE;EDUCATIA AJUNGAND "FORMA FARA FOND".MULTI AU FOST CA PONTA SI NU AU LASAT NIMIC IN MEMORIA URMASILOR.TREZITI-VA PANA NU AJUNG TOTI ANALFABETII CU DOCTORAT PENTRU CA DEJA AU TOTI FACULTATE,SI CE FACULTATI? .

Musafir

#1787 Normalitate

2012-07-02 17:59

Subscriu la comentariul anterior.Decaderea totala care domneste in educatia romaneasca isi face efectul.Prim-ministru plagiator,pseudo-profesori titularizati prin diverse manarii politice si atotputernica spaga,elevi agramati sau convinsi ca pot promova examenele si prin alte cai decat cele ale normalitatii si bunului simt.Sfidare totala.Sustinea cineva,in alt comentariu ,ca fenomenul a luat proportii endemice.Total de acord.Cangrena,as adauga, si numai,,un bisturiu''care sa indeparteze tesuturile afectate ,poate,urmate de ,,o amputare''Citesc presa internationala,stimati USL-isti si ecourile .......No comment!Demisia!

Musafir

2012-07-02 18:22

Asteptam sa iasa la lumina si oamenii competenti, corecti si care vor sa vada aceasta tara la locul ei in Europa. E timpul sa se faca rocada, inlocuind pe acesti hoti, incompetenti, rude, pile si inceperea unei perioade adevarate pt. Romania.
scaraotzky

#1789 Re: Politica!!!!

2012-07-02 18:27

#1780: Un Academician ... - Politica!!!!

Esti un Academician cu epoleti, se vede. Nu cunosti ce inseamna munca adevarata pentru a devenii un om de BAZA. Esti probabil tot unul copy-paste, fara valoare, stiti doar sa contracarati realitatea si valorile adevarate. Din cauza asta am ajuns aici, o tara guvernata de niste hoti abjecti.

Musafir

2012-07-02 18:30

Cand va sosi momentul ca populatia acestei tari sa-nceapa sa-si recupereze DEMNITATEA??? Sau sa inceapa s-o descopere, s-o exerseze si s-o poarte cu relaxare, nu ca pe un accesoriu strain si incomod!?... E simplu, domnilor: ROD! (responsabilitate, onoare, demnitate).
Humaxx

#1791 Tara arde.....

2012-07-02 18:50

Nu avem alte probleme acum decat sa cerem demisia unui Om? In loc sa il sprijinim......Ce? a fost oare singurul care a plagiat?
Cred ca aici doar PDL- stii posteaza... cei care au supt de la Basescu si gasca lui..... cei care au pensii de zeci de milioane si cei inconstienti de ce vor Basistii sa faca..... Nu va saturati de atata prosteala?
contracronometru

#1792 demisia primului ministru

2012-07-02 19:03

Se pare ca in Romania a dat boala in doctori si in doctorate.Ce fel de exemplu sant acesti "intelectuali" pentru tinerele generatii ?Ce perspectiva de dezvoltare morala are tara noastra care a ajuns pe mana acestor hoti? Ponta se incapataneaza in zadar .DEMISIA LUI ESTE INEVITABILA .

Musafir

2012-07-02 19:07

"Somnul ratiunii naste monstri!", " Las' ca merge si asa...", etc. sunt emblematice pentru starea de spirit a unei populatii dezorientate, destructurate si care a incaput, inevitabil, pe mana unor indivizi lipsiti de concepte si principii etice , chiar si de cei sapte ani de acasa...Solutia este mobilizarea grabnica dar lucida a tuturor fortelor sanatoase ale societatii romanesti( a se citi "de dreapta" )pentru castigarea categorica a alegerilor parlamentare preconizate a avea loc in Romania, in perioada noiembrie-decembrie 2012.Dumnezeu sa ii ocroteasca pe romani, de tot raul care ii pandeste!

Musafir

2012-07-02 19:21

E o rusine pentru toti daca un hot ne conduce tara.

Musafir

2012-07-02 19:28

Jos cu hotzii!!!
eu

#1796 Re: Tara arde.....

2012-07-02 19:30

#1791: Humaxx - Tara arde..... 

esti o rusine,cum poti sa sustii ca un furt intelectual nu e o fapta grava?sigur,esti unul din generatia fara bac,de ratati si analfabeti,care nu conoaste diferenta intre furt si cinste,intre adevar si minciuna,intre munca adevarata si parvenitism bazat pe relatii si bani.

Musafir

2012-07-02 19:33

Subscriu pentru demiterea d-lui Victor Ponta.

Musafir

2012-07-02 19:35

de comentariu? Lucrurile sunt clare...si hot si prost!

Musafir

2012-07-02 20:07

Domnilor, in ce tara ati trait pana acum? Ne-a pacalit iliescu pt ca eram "virgini" in ale democratiei. La 22 de ani s-a cam dus adolescenta..... Sau, de cate "tzepe" are nevoie romanul ca sa inteleaga ca trebuie sa riposteze, ca cetateanul roman are drepturi, ca cetateanul roman are dreptul sa se exprime LIBER, ca societatea civila poate sa mute muntii? Pentru cei care au lasat urme de sange, crezand in democratie, in piata universitatii avem datoria de a lupta pt libertatea de a fi "consultati" atunci cand se iau decizii ce lezeaza bunul simt democratic.

Musafir

2012-07-02 20:10

Plagiatul este un furt. Un premier care nu are onoare si demnitate nu poate sa fie in fruntea unei tari. Singura solutie este DEMISIA.

Prof. Gheorghe Atanasiu